Elche našlo nového trenéra, Machína nahradil Beccacece

20.03.2023, 11:25, aktualizováno 21.03.2023, 17:05
Aktuality

Už čtvrtým hlavním trenérem Elche v sezoně byl jmenován Sebastián Beccacece, jenž podepsal smlouvu do konce nadcházejícího ročníku. Španělský klub podle všeho nemine sestup z nejvyšší soutěže a argentinský kouč nahrazuje u kormidla Pabla Machína, jenž ztratil důvěru po čtyřech měsících...

Machín v minulosti pracoval pro Gironu, Sevillu, Espanyol nebo Deportivo Alavés a do Elche dorazil v listopadu, aby se pokusil o zázrak. Tým vedl ve dvanácti zápasech a Elche pod ním vyhrálo jediné dva ligové zápasy sezony, naposledy padlo na půdě Realu Sociedad.

"Elche oznamuje, že Pablo Machín nebude pokračovat ve funkci trenéra prvního týmu, klub by mu rád poděkoval za odvedenou práci a popřál jak jemu, tak jeho spolupracovníkům vše nejlepší do dalších profesionálních kariér," stojí v prohlášení španělského celku.

Beccacece dosud působil v jihoamerických soutěžích a pracoval také jako asistent u argentinské reprezentace. V Evropě to bude jeho první angažmá. Premiéra ho čeká po reprezentační pauze 1. dubna proti lídrovi tabulky Barceloně.

Elche je na posledním místě tabulky a na pozice znamenající záchranu v LaLize ztrácí čtrnáct bodů, kvůli výsledkům letos byli už před Machínem odvoláni Francisco a Jorge Almirón.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Hromy4

Jorge Salcedo

Reagovat
8lampard8

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Jordi Alba

V tabulce 13 bodů a 12 kol do konce, krysy špinavý padají, něco si přej.

Pablo byla jediná a poslední věc, která v tom prohnilým, ohavným a nechutným paklubu zasloužila nějakej respekt.

Reagovat
netopier

Možno máš pravdu a možno nie. Akurát je úsmevné, že o takýchto veciach píše Albov fanúšik. Veď Jordi Alba je najväčší potkan v LaLige. Suarez je proti nemu sračka

Reagovat
Jordi Alba

Tak ten nick měl mít právě troll význam, jenom se mi pak nechtělo trollit.

Reagovat
CHONG

A přitom fandíš Barceloně

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
santini

Ako sa to pre boha živého vyslovuje?

Reagovat
santini

inak vyzerá ako nasratý Ježiš, ale asi ich to nespasí, v tomto súhlasím s Jordim - Elche nech sa pakuje, nikomu nebudú chýbať

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele