Dynamo Kyjev odvolalo trenéra Sjomina

24.09.2012, 16:43
Aktuality
Jurij Sjomin po necelých dvou letech končí na lavičce Dynama Kyjev. Historicky nejúspěšnější ukrajinský klub zažívá nepodařený úvod sezóny, což zkušený trenér definitivně odnesl vyhazovem po včerejším debaklu 1:4 od Šachtaru Doněck...

Pětašedesátiletý kouč v ukrajinské metropoli působil od prosince 2010, nebylo to ale jeho první angažmá v Dynamu, které vedl i v letech 2008 až 2009.

Kyjevský celek v létě mocně posiloval, na jeho výkonech to ale není znát. V Lize mistrů začal vysokou porážkou na půdě Paris Saint-Germain a nedaří se mu ani na domácí scéně, kde během několika dnů prohrál se Šachtarem jak v lize, tak v poháru.

"Vedení klubu děkuje Jurimu Pavlovičovi Sjominovi a jeho týmu za odvedenou práci a přeje jim do budoucna vše dobré. O tom, kdo bude tým připravovat na příští zápasy, budeme informovat co nejdříve," stojí v oficiálním prohlášení Dynama.

Autor: Petr Vaněček / fcdynamo.kiev.ua

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rafa benitez :D ale šachtar je dobre zohrati ...tak neviem kedy ich pusti k tituli D

Reagovat
PetersCZ

Škoda, že Lužnyj převzal Simferopol, to by byl ideální trenér. Rebrov na plac!

Reagovat
Filip12

PÁN

Reagovat
PetersCZ

Rozumíš Ukrajinské lize jak koza petrželi, tak si dej odchod, a jdi si psát svoje "legenda" a srdíčka dál západněji.

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že ty tomu rozumíš docela dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych viděl na lavičce Blochina

Reagovat
PetersCZ

Tak těch trenérů, co vedli Dynamo je dost. Michajličenko, Sabo, Burjak, Gazzajev, a také Lobanovskij, budiž mu země lehká...

Reagovat
smazaný uživatel

Proc se nerika napr. ze bud mu zem tezka? Nevis?

Reagovat
smazaný uživatel

otazku si zaaabillll

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Rednap - prý. Nejraději bych tam viděl Vrbu

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm to by som skôr očakával od Moskovského Dynama...

Reagovat
REPLIKATOR

Šachtar je teď válcuje, takže celkem očekávaný tah.

Reagovat
spider_8

Ale dostal je do LM. Btw zajímavá fotka (takový lidi člověk potkává na českých nádražích )

Reagovat
smazaný uživatel

Však mu taky říkají Jurij Alkoholovič Sjomin

Reagovat
smazaný uživatel

no konečně se probudili... a ted tak přemluvit Blochina :) nebo co takový Slucký z CSKA? Ten prý taky nemá jisté místo.

--

Dynamo potřebuje zpět svoji tvář. Pakliže se toto nezrodí v hráčích jako osobnostech, musí se utvořit alespoň tváři hratelné. Hra potřebuje svůj osobitý projev. Je třeba stability. Je třeba týmu. Zatím to vypadá na shluk "ukrajinského galacticos". Shluk celé řady individualit, které chcou dokázat, že právě oni mají nárok na takové výše platů, kterých se v Dynamo štědře rozdává. (jenže pouze sami za sebe, souhlasím s i když tak radikálním názorem- NEJDE JIM TOLIK O ÚSPĚCH DYNAMA, JAKO O SVŮJ ÚSPĚCH. I když to zní jako definice každého profesionálního fotbalisty, stejně věřím, že je možné i něco přidat. Nejen vydělávat) Ti, co letošní léte přišli do Dynama moje představy naprosto nesplňují a netvrdte mi, že za nimi nestál i trenér. Tak podte zkusit novou cestu, tahle se NEPOVEDLA!!!

a odmítám nějak střízlivě uznávat "suverénní" cestu kvalifikací LM. S Feynoordem to nebylo vůbec špatné. Po jejich zápasech se Spartou však dost ubírám. A s Gladbachem? Obrovská dávka štěstí. Ano, jsem moc rád za postup Dynama, ale je to stále málo.

jinak, jak hodnotíte výkon Bohdanova? I z toho mála co jsem viděl, mi přišel až nad poměry Dynama SNAŽIVÝ

Reagovat
smazaný uživatel

jen neudělat stejnou blbost ve výběru trenéra!!! Jak tady čtu Redknapp - to by byla pohroma! uvažujme zase prostě, zajímalo by Redknappa nějak Dynamo? Z dlouhodobého hlediska tohle nemůže fungovat!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele