Dybala odmítl lukrativní nabídku ze Saúdské Arábie a zůstane v AS Řím

23.08., 10:36
Aktuality
Paulo Dybala (© AFP)

Argentinský mistr světa Paulo Dybala po dlouhém jednání a zvažování na poslední chvíli odmítl lukrativní nabídku ze Saúdské Arábie a zůstane v AS Řím.

Třicetiletý útočník už si podle italských médií vyklidil v dosavadním působišti skříňku a rozloučil se se spoluhráči, ale místo odletu na Blízký východ nakonec ve čtvrtek večer na instagramu oznámil, že nikam neodejde. Nadšení fanoušci AS mu přišli poděkovat k jeho domu.

Dybalu lákal klub Al Qadsiah, který mu nabídl tříletou smlouvu s roční mzdou 25 milionů eur (627 milionů korun). Argentinec ale nakonec nenapodobí jiné fotbalové hvězdy jako Cristiana Ronalda či Karima Benzemu, kteří štědré angažmá v Saúdské Arábii v minulých letech přijali.

V AS Řím působí Dybala od roku 2022. Předtím byl sedm sezon v Juventusu, s nímž vyhrál pětkrát italskou ligu. V Serii A nastupoval také za Palermo.

Autor: ČTK

Komentáře (42)

Přidat komentář
DieryVonry

By mě zajímalo, jestli to věděl dřív a byla to nějaká hra a nebo se mu začlo opravdu až na letišti svírat hrdlo a řekl si že na to prcá.

Reagovat
Greaber

Spíš se bál o manželku, ta ukazuje kozy všude kudy chodí. Ne že bych si stěžoval

Reagovat
Seydou Doumbia

normální baba no

Reagovat
krisa

Reagovat
Emmett Brown

Manželka vraj hrala veľkú rolu v jeho odmetnutí. Je vo vysokom štádiu tehotenstva, podľa mňa aj to bol dôvod, prečo sa teraz nechcela sťahovať. Možno v zime, alebo budúce leto už naozaj odíde.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Reagovat
FC Porto FC

To by věděl dřív než si vyklidil skříňku ne že má těhotnou ženskou

Reagovat
Pankrac

Nevím jestli jihoameričan bude mít ztáhnuty půlky kvůli Arabům.

Spíš asi jak říká kolega, nade mnou ta jeho baba bude spíš problém. Sice tam žijou v západní bublině, ale ty kozy udržet musej no. A ONLY fans asi sypou víc než 25 mega € ročně no

Reagovat
M11

Reagovat
Il Architetto

❤️

Reagovat
Taarabt_QPR

Upřímně s potvrzením odchodu Dybaly se mi opravdu SA začala znechucovat ... Je to jeden z posledních fotbalista z té "generace", kde jsem měl spoustu oblíbenců.... Nicméně tímhle mi udělal obrovskou radost!

Reagovat
oli9

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pozor skluz!!!

Tak ještě na rok, snad vydrží co nejvíc bez zranění.

Danso, Koné by byli skvělí. Klidně za cenu Boveho do Neapole. Ngonge není na nic, radši toho Parda z Gentu, zahraje křídlo i hrot. Jen se bojím, že Dani bude experimentovat s trojkou vzadu zase, Danso hraje libero poslední dva roky.

San Svilar

Crescenzi - Danso - Ndicka - Angelino

Paredes - Koné

Soulé - Dybala - El Sha/mlaďoch

Dovbyk

Reagovat
gunkskunk

Co Saelaemakers za Zalewskeho? Ta vymena se mi velmi libi.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Teď se zas píše Zale - Ngonge..

Saelemaekers.. nikdy jsem na něm nic neviděl, teď se vyburcoval pod Mottou, ale nevím, nemastný neslaný hráč. Furt je mu ale jen 25 a jestli mít nulového Zaleho nebo jeho.. asi by to byl lehký upgrade, je to takový voják do pole.

Daniele by asi chtěl dribléra, ale ne soukromníka co pokaždé skončí zamotaný u praporku.. Chiesa naštěstí padá snad, z těch jmen se mi líbil jen mladý Fernandez Pardo, podle čísel, hrát jsem ho neviděl..

Reagovat
Raffaello

Ať už je pravda jaká chce, kdo konkrétně nakonec řekl "NE", tak jsem šťastnej, že Paulito zůstává. Kdyby odešel k velbloudům, znamenalo by to konec kariéry, do reprezentace by se už nikdy nepodíval a možná by toho sám litoval. Přestože kromě Champions league vlastně vyhrál všechno, co mohl, ať na klubové, nebo repre úrovni

Forza La Joya!

Reagovat
Profesor Ikebara

Borec!

Reagovat
Jason_

Reagovat
FC Porto FC

Kéž by to nebylo jen na jeden rok

Reagovat
Tomanatura

Skriniar ani v nominaci za PSG Jak kdyby to nevedel kazdy, ze je to krok vedle, ale hlavne ze dostal podpisovy bonus. Dement mohl byt kapitan Interu.

Reagovat
Profesor Ikebara

Hele sry, ale na Euru byl hrozný!

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Raffaello

Juventus, alongside Bayern, remain attentive to the situation of Milan Škriniar (29), who's out of PSG's plans.

[@le_Parisien] #Juventus

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
10

Reagovat
Nuno čomes

Prosím

Reagovat
stuff

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Shatry1978

Já jsem na měkko, protože tohle z hráčů dělá legendy , odmítl 1 875 000 000 miliardy , a to se počítá . A pořád i v jeho letech je extra třída , chápu že mladí by mělo jít kupředu, ale vem tě si toho hada Zaniola , tak že asi tak.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Zaniolo není had, jen je hloupoučký a jeho rodiče jsou mimo, mají na něj příliš velký vliv, had je Vigorelli.

Reagovat
Hurrikane

Já se mu ani nedivím, ti fanoušci ho milují.

Víc takových hráčů..

Reagovat
Raffaello

Co je nového?

@sscnapoli have made a new offer to @ChelseaFC for Romelu #Lukaku around €30m on a permanent deal and are now waiting on #CFC to answer. @SkySport (via DiMarzio)

Negotiations ongoing in London between Chelsea and Napoli to get Romelu Lukaku deal done.

Chelsea asked again today for £37m total package while Napoli won’t pay release clause and insist to negotiate different terms.

Lukaku, waiting for green light soon. (via Fabrizio Romano)

#Pedro is no longer in #Lazio’s Plans and he could leave in the last day of the summer #transfers window (via NicoSchira)

Juventus are currently in talks with the agents of Jadon Sancho, Nico González, Francisco Conceição. Decisions to follow on wingers, soon.

Porto coach Vítor Bruno on Francisco Conceição: “Some big clubs may have interest in him, there is a possibility that he can leave”.

Francisco #Conceição has given his avaibility to join #Juventus. He also had a bid from #Leipzig, but he has given his priority since last week to #Juve, which have offered a loan with the option to buy to #Porto, which ask an obligation. Jorge Mendes is at work. #transfers

He’s NOT in Porto squad today as Juventus are in talks as well as they are with Sancho and Nico González, waiting on decisions. (via Fabrizio Romano)

Gonzáleze nechce pustit Viola, pořád se dohadují o výši odstupného.

Sancho má příliš náklady kontrakt, pokud to něco zhatí, bude to jeho výplata.

Conceicao chce, Porto by ho pustilo, ale problémem je formulka "loan with the option to buy".

Reagovat
Raffaello

Deal done: Miretti will join Genoa on loan until the end of the season. [@romeoagresti]

Now it’s official! Weston #McKennie has extended his contract with #Juventus until 2026 (€2,8M/year). No surprise here and confirmed since the last November 9!

Reagovat
stuff

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Raffaello

Napoli have FINALLY reached an agreement for Romelu Lukaku, via @FabrizioRomano

• €30m + €15m in bonuses

• ⁠3 year deal until 2027

Conte’s finally got his man.

Reagovat
Lech

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Whitemedia

Velké díky Antonínovi, poslední díl skládačky jde do prdele, hurá.

Reagovat
DelPiero137

Prdel bude az sa Conte ani s nim nedostane do LM.

Reagovat
Raffaello

A tohle je taky vtipný Bude zajímavý sledovat, jak se ne/prosadí.

Samuel #Iling Junior lascia subito l'#AstonVilla: va al #Bologna in prestito fino al 30 giugno 2025

Jinak Chiesa do Barcelony na 99 %. A pokud Giuntioli skutečně dotáhne všechna tři křídla, nehledě na Koopa, tak to bude totální non sense

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele