Dinamo vyřešilo otázku trenéra, na lavičku záhřebského klubu se vrací Bjelica

Včera, 20:31
Aktuality
Nenad Bjelica (© AFP)

Vedení Dinama Záhřeb oznámilo jméno nového trenéra a na jeho lavičku se vrací Nenad Bjelica. 53letý kouč prostředí tohoto klubu velmi dobře zná, vedl ho už mezi lety 2018 až 2020.

U kormidla Dinama minulý týden skončil Sergej Jakirović, který ve funkci vydržel jen sedm měsíců a na konci minulé sezony se svými někdejšími svěřenci slavil triumf v domácí lize i poháru. Židle se pod ním začala povážlivě kývat po domácí porážce od Hajduku Split, vaz mu následně definitivně zlomil debakl 2:9 na půdě Bayernu Mnichov.

"V takových situacích je nejdůležitější zůstat decentní a klást zájmy Dinama na první místo. Nyní je na nás, abychom v této těžké chvíli pro klub učinili dobré rozhodnutí o novém trenérovi a vrátili se na vítěznou vlnu," řekl k celé situaci klubový šéf Velimir Zajec.

Bjelica loni koncem listopadu převzal Union Berlín a důvěru představitelů německého klubu ztratil začátkem letošního května. Dinamo dříve během 23 měsíců vedl do 101 soutěžních zápasů s pozitivní bilancí 73 výher, 15 remíz a 13 porážek.

Autor: Tomáš Pavlík / gnkdinamo.hr

Komentáře (1)

Přidat komentář
Rudnevs

Bjelica aspon vie, ako sa proti Bayernu udiera…

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele