Citelná ztráta pro Priskeho, Feyenoord dohraje rok bez Giméneze

24.09., 21:02
Aktuality
Santiago Giménez (© AFP)

Feyenoordu se začátek nové sezony nepovedl, utrpěl několik bodových ztrát a nyní přišel o jednoho z klíčových hráčů. Mimo hru je Santiago Giménez, mexický střelec si v neděli poranil stehenní sval a jedná se o hodně vážný problém.

23letý Giménez nedohrál utkání proti nováčkovi z Bredy (2:0), do šatny byl odnesen na nosítkách ve 29. minutě a výsledky následných testů nejsou vůbec příznivé.

"Santiago Giménez si v neděli poranil stehenní sval a začátkem tohoto týdne absolvoval podrobné vyšetření, očekávaná doba jeho absence činí tři měsíce," oznámil Feyenoord v oficiálním prohlášení.

Giménez letos načal v Rotterdamu svou třetí sezonu a během předcházejících dvou nastřílel celkem padesát gólů. Od úvodu nového ligového ročníku se do listiny střelců zapsal čtyřikrát, nejprve dvěma zásahy přispěl k triumfu v Superpoháru nad PSV Eindhoven a v nizozemské nejvyšší soutěži dvakrát pokořil defenzívu Zwolle.

Svěřenci Briana Priskeho nezačali sezonu vůbec dobře a z pěti duelů Eredivisie vytěžili dvě výhry a hned tři remízy. Ještě horší byl jejich start do hlavní fáze Ligy mistrů, v jejímž rámci za dva a půl měsíce přivítají Spartu, minulý týden doma utrpěli debakl od Leverkusenu.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (6)

Přidat komentář
vceradnesazitra

Zdá se, že nepřežije vánoce

Reagovat
Kryptos_

Píšou, že jde o hodně vážný problém, ale že až takhle...

Reagovat
ACSeRw!n

lol oni ho nestihli prodat jo

Reagovat
Seydou Doumbia

nottingham nabízel 30-40, feyenoord chtěl 50 a gimenez tam nechtěl, ostatní týmy měli zájem, ale asi neudělali nabídku

Reagovat
772jozef

Feyenord sú amatéri, mali jedinečnú možnosť predat priemerného Hancka za ranec, Gimenez detto akurát že on si cenu ešte udrží

Reagovat
Seydou Doumbia

hancák nemá tu hodnotu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele