Chelsea myslí na budoucnost, dohodla příchod Estevãa z Palmeiras

22.06., 18:26
Aktuality
Estêvão (© AFP)

Estevão se těší na první evropské angažmá. Teprve 17letý křídelník Palmeiras se za rok stane posilou Chelsea, která může se všemi bonusy zaplatit přes 60 milionů eur. Brazilský mládežnický reprezentant se s Blues domluvil na spolupráci do roku 2033.

Londýnský klub podle novináře Fabrizia Romana pošle do Brazílie fixní částku 34 milionů eur a zbývající suma je obsažená v bonusech, z toho ale jenom 4 miliony eur jsou složitěji dosažitelné.

Estevão byl do prvního týmu Palmeiras povolán na začátku letošního roku a okamžitě na sebe upoutal pozornost rychlostí i skvělým driblinkem. Talentovaný křídelník v deseti ligových zápasech dvakrát skóroval a zapsal stejný počet asistencí, další dva góly si připsal v pohárech.

Rodák z Franca má před sebou velkou výzvu, na Stamford Bridge však potká krajany Andreye Santose, Deivida Washingtona a Ângela Gabriela, díky čemuž by měl mít jednodušší adaptaci.

Autor: Jiří Vojík / chelseafc.com, x.com/FabrizioRomano

Komentáře (355)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele