Chance Liga - preview 3. kola: České Budějovice a Pardubice o první body

02.08., 08:28, aktualizováno 04.08., 08:25
Previews
Střelecký ostrov (© SK Dynamo České Budějovice)

Ukončit čekání na premiérový bodový zisk v sezoně mohou ve vzájemném zápase České Budějovice a Pardubice. Hradec Králové se pokusí Mladé Boleslavi oplatit porážku z finále playoff o Konferenční ligu. Slezské derby mezi Karvinou a ostravským Baníkem bylo odložené.

Dynamo České Budějovice - FK Pardubice

neděle 14:30

Za námi jsou sice teprve dvě kola nejvyšší české soutěže, přesto se dá nadcházející duel označit jako bitva o záchranu. Střetnou se totiž dva hlavní kandidáti na sestup v podobě Českých Budějovic a Pardubic.

V tabulce jsou na tom zatím lépe Pardubice, vzhledem k dosud odehraným zápasům ovšem musí být velmi nervózní. Po porážce na Spartě totiž překvapivě nezvládly domácí střet s Karvinou, bez výraznějších posil je tak zřejmě čeká opět boj o holé přežití, tentokrát navíc s v tomto ohledu nezkušeným trenérem Saňákem.

Dynamo se sice se skóre 0:6 krčí na samém dně tabulky, avšak porážky od Olomouce a Slavie nemusí být ještě kritické. Přesto si to vedení klubu vyhodnotilo jinak, odvolalo stávající trenérský tým a na lavičku instalovalo záchranářského specialistu Františka Straku. Ten by nyní potřeboval kvalitní start, další dva zápasy jej totiž čekají těžké zápasy s pohárovými účastníky.

Co hovoří pro Východočechy, to je bilance vzájemných střetů z minulé sezony - ze tří duelů totiž vytěžili sedm bodů. Jediné z těchto utkání se hrálo na Střeleckém ostrově, tam rozhodl jediným gólem v úvodu Zlatohlávek. Ten se může těšit na podporu všech svých spoluhráčů, oba trenéři by totiž měli mít k dispozici kompletní kádr, snad jen s výjimkou hostujícího Kissiedoua, jenž řeší administrativní potíže s vízem.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Kotula, Havel, Keckeisen, Trummer - Hubínek - Šigut, Suchan, Čermák, Tranziska - Ondrášek

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Surzyn, Šimek, Polyák, Kalabiška - Vacek, Solil - Mareš, Míšek, Zifčák - Zlatohlávek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.80 - 4.39

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav

neděle 17:00

Souboj dvou týmů s padesátiprocentní bilancí bude k vidění v neděli v Hradci Králové. Tam dorazí čerstvý účastník třetího předkola Konferenční ligy v podobě Mladé Boleslavi, oba týmy přitom mají na kontě po dvou zápasech tři body.

Zápasy Votroků přitom žádné gólové hody nenabízely. Opatrné domácí utkání s Teplicemi přineslo dramatický závěr, po neuznaném gólu hostů nakonec Východočechy rozjásal v páté minutě Spáčil. Další kolo v Plzni to na druhou stranu byli právě Královehradečtí, komu VAR sebral gól, a ze Štruncových sadů tak odjížděli bez bodu.

Motivací pro Hradec Králové však bude beze sporu i poslední vzájemné měření sil, v přímém boji o Konferenční ligu totiž uspěli Středočeši. "Potkali jsme se s Boleslaví v rozhodujícím utkání na konci předcházející sezony. Oba celky se dobře znají, očekávám tedy vyrovnané utkání. Mají hodně hráčů, kteří umějí dát gól. Teď se probudil Mareček, který proti Slovácku zapsal hattrick. Určitě si na něj budeme muset dát pozor, ale to platí i pro ostatní hráče Boleslavi," varuje Adrian Rolko, asistent trenéra Horejše.

Mladá Boleslav už má za sebou čtveřici soutěžních utkání a před sebou nabitý program. Po úvodním nezdaru v Jablonci třikrát za sebou zvítězili, vedle domácího měření sil se Slováckem orámovaného hattrickem Marečka přišly také dva úspěchy proti litevskému Transinvestu. V dalším kole boje o základní skupinu se muži okolo Davida Holoubka mohou těšit na izraelský Hapoel Beer-Ševa.

Aktuálně je však trápí zdravotní potíže Jawa, Kadlece, Kozla a Matějovského, na druhou stranu domácí jsou na tom ještě hůře - vedle řady zraněných včetně Pilaře či Heidenreicha je v ohrožení i start Vlkanovy.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Klíma, Čihák, Spáčil - Harazim, Kodeš, Dancák, Horák - Čmelík, Juliš - Mihálik

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Kostka, Suchý, Králik, Fulnek - Vydra, Langhamer - Stránský, Mareček, Kušej - Ladra

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.44 - 3.18

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905

sobota 14:30

Co do bodového zisku neprožilo Slovácko zrovna nejlepší vstup do nového ročníku, což by rádo zlomilo ve svém druhém domácím zápase proti Bohemians. Pro Klokany se jedná o první utkání mimo hlavní město.

Muži z Uherského Hradiště dostali náročný vstup do éry po Martinu Svědíkovi. Hned na úvod schytali vicemistra uplynulé sezony v podobě Slavie, se kterou vyválčili cenný bod za bezbrankovou remízu. Rovněž ve druhém utkání, i tentokrát proti pohárovému účastníkovi, vyšli gólově naprázdno, k tomu ještě schytali tři góly a z Mladé Boleslavi odjížděli bez bodu.

"Po dvou zápasech máme jeden bod, takže chceme v domácím prostředí uspět. V tréninku jsme se soustředili na koncovku, abychom konečně dali v ligovém zápase gól. Proti Slavii to šlo těžko, v Boleslavi jsme se už do nějakých šancí dostali, nyní už je musíme začít proměňovat. Věřím, že podáme lepší, energický výkon s nasazením, jako tomu bylo v domácím zápase se Slavií, a za podpory fanoušků to zvládneme. Chceme prostě vyhrát," nabádá Roman West, nástupce trenéra Svědíka.

Bohemians jsou pro změnu loňským účastníkem evropských předkol, letos ale takové ambice zdaleka nemají. Na úvod sice zvládli měření sil s Baníkem, minulý víkend ovšem na Julisce nestačili na nováčka v podobě pražské Dukly. Tím jen potvrdili, že venku hrají neradi - od startu jarní části dokázali z devíti utkání zvítězit pouze v jediném.

Kouči Jaroslavu Veselému se příliš nelíbí čas výkopu stanovený na 14:30. "Upřímně nám to trochu komplikuje počasí. Chápu, že televize má více přenosů, ale začínat v létě (podruhé za sebou) o půl třetí je hodně těžké. Ve vedru je pak hodně těžké chtít po hráčích nějaké obrovské tempo a intenzitu," posteskl si Veselý.

Ve vzájemných zápasech se momentum v posledních letech přelévá ze strany na stranu. Aktuálně je jednoznačně na straně Slovácka, které zvládlo oba střety minulé sezony. V Ďolíčku rozhodl jediným gólem Hofmann, v Uherském Hradišti si naopak diváci přišli na nevídanou přestřelku a konečný výsledek 5:2 okořeněný čtyřmi zásahy Marka Havlíka.

Oba soupeře už takto v úvodu sezony sužují četné absence. Na straně domácích trápí zdravotní potíže Daníčka i Kozáka s Kvasinou, do toho ještě chybí potrestaný Juroška. Disciplinární přečin nepustí do hry ani na druhé straně Dostála, jenž tak může utkání sledovat spolu se zdravotně indisponovanými Hálou a Valešem, k tomu visí otazník nad Smržem a Soukupem.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Vaško, Hofmann, Doski - Trávník, Havlík - Blahút, Kohút, Petržela - Cicilia

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hůlka, Vondra, Hybš - A. Kadlec, Jánoš, Čermák, Kovařík - Ristovski - Hilál, Drchal

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.55 - 3.66

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Viktoria Plzeň

sobota 17:00

Jako poslední z českých týmů vstoupí do evropských předkol Plzeň, ještě předtím se ale musí zkoncentrovat na ligové utkání. K němu zamíří do Jablonce, jenž má zatím na kontě jedno vítězství a jednu porážku.

Severočeši dosud vyzvali dva účastníky předkol Konferenční ligy. Doma proti Mladé Boleslavi využili nedisciplinovanosti soupeře dohrávajícího bez dvou vyloučených hráčů, k tomu se přidala produktivita Čanturišviliho a vzniklo vítězství 2:0. Ani v Ostravě nepodala Kozlova družina vůbec špatný výkon, jediný gól Ewertona ji ale odsoudil k porážce.

I přes solidní vstup si Luboš Kozel uvědomuje, kdo je favoritem. "Víme o síle soupeře, dvě kola a zisk šesti bodů. Všichni hráči kvalitní, řada reprezentantů. Nemají nějakou výraznou slabinu nebo přednost, na kterou se vyloženě připravit. Jsou nepříjemní jak v postupném útoku, tak v rychlém protiútoku i ve standardkách. Ale zase to není tak, že by se s tím soupeřem nedalo hrát. Já jsem si to ověřil v minulých zápasech, v nichž jsme třeba Plzeň dokázali porazit. Myslím si, že to v našich silách je. Samozřejmě za předpokladu, že podáme výkon na našem stropu, že většina hráčů bude hrát velmi dobře. Jedině takhle vede cesta k nějakému úspěchu v zápase," nabádá v létě jmenovaný trenér Jablonce.

Viktoriáni si v úvodním utkání ročníku došli pro hladké vítězství na Dukle, navrátilce mezi elitu porazili poměrem 1:3. Ve Štruncových sadech už to tak snadné nebylo, k hubenému vítězství pomohly Šulcova doražená penalta a neuznání Julišova gólu. Nyní navíc nabíhajíc Západočeši na náročný program, se stoprocentní jistotou je totiž čekají čtyři po sobě jdoucí anglické týdny.

Důležitost tohoto zápasu i s ohledem na pohodu v týmu vnímá i realizační tým okolo Miroslava Koubka. "Chceme získat tři body a pokračovat v solidním startu do sezony. Primárním cílem je vyhrát v lize. Samozřejmě je dobré, když nejste v nějakém výsledkovém útlumu i z pohledu na Evropu. Pozitivní výsledek může ovlivnit nadcházející program," prohlásil asistent trenéra Marek Bakoš.

Jablonečtí od nadcházejícího soupeře schytali už pět po sobě jdoucích porážek, ve zlomení této série se jim tak určitě nehodí četné absence. Vedle zraněných Černáka, Hurtada, Chramosty, Krulicha a Štěpánka totiž nemohou počítat ani s potrestaným Puškáčem. Hosté na tom ovšem nejsou o mnoho lépe, postrádají totiž Baiera, Durosinmiho, Hejdu, Palusku, Sýkoru, Valentu a čerstvě i Kabonga.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Martinec, Tekijaški, Cedidla - Čanturišvili, Beran, Nebyla, Polidar - Alégué, Hollý - Schánělec

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Dweh, Hranáč, Jemelka - Kopic, Kalvach, Červ, Cadu - Šulc - Vydra, Vašulín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.13 - 3.95 - 1.83

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Teplice

sobota 20:00

Tři týmy zůstaly i po druhém kole Chance Ligy bez jediného bodu, jedním z nich jsou přitom Teplice. Ty nyní chtějí tuto nepříznivou bilanci změnit v Olomouci, Sigma však v úvodu sezony ukazuje, že rozhodně není snadným soupeřem.

Hanáci za sebou mají dvojici venkovních utkání, ze kterých dokázali vytěžit solidní čtyři body. V Českých Budějovicích jim tři body vystřelila dvěma zásahy po přestávce letní posila Jan Kliment, v Liberci zachraňoval bod penaltový exekutor Filip Zorvan. Sigma tak částečně napravuje dojem z jarní části, během níž vyhrála pouze dva zápasy.

Vše Olomouc zakončila nepovedeným dvojzápasem v nadstavbě, kde i přes výhodu domácí odvety jednoznačně nestačila na Hradec Králové. Na stejném soupeři ztroskotaly i Teplice, ty ovšem byly spokojené už se samotným vyhnutím se záchranářským bojům. Aby v nich letos nezůstali namočeni, musí skláři zlepšit své výkony. Dosud si totiž připsali porážku v Hradci Králové gólem v poslední minutě a následně domácí debakl 1:4 od Sparty.

V táboře Severočechů přesto nepanuje žádný skepticismus. "Olomouc omladila tým, ale kostra zůstala. Není úplně stejná, ale mají dost zkušených hráčů, například Zorvan, Kliment nebo Pokorný. Mají toto jádro a pak mladé, běhavé hráče. Řadu kluků nastupujících nyní za áčko Sigmy známe ze skautování druhé ligy. Z některých našich pasáží v prvních dvou zápasech jsme byli až nadšeni, což zní paradoxně, když nemáme ani bod. Za předvedenou hru si ale nic nekoupíme. Víme, na jakých věcech pracovat," ujišťuje asistent trenéra Jan Rezek.

Sigma bude v utkání postrádat zraněné Růska, Slavíčka a Uriču, hosté se musí obejít bez indisponovaných Havelky, Jukla, Knapíka, Křičfalušiho a Zsigmonda.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Koutný - Hadaš, Pokorný, Dohnálek, Sláma - Breite, Spáčil - Navrátil, Zorvan, Šíp - Kliment

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Ludha - Cykalo, Mareček, Mičevič - Švanda, Bílek, Beránek, Harušťák - Trubač - Horský, Gning

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.44 - 3.60

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Slavia Praha

pátek 17:30

Fotbalisté pražské Slavie zavítají v rámci třetího kola Chance Ligy pod Ještěd, kde je čeká ambiciózní Slovan Liberec. Domácí se pod novým majitelem Ondřejem Kaniou netají pohárovými cíli a proti tradičně favorizované Slavii to mohou ukázat. Sešívání nezvládli úvodní venkovní zápas se Slováckem (0:0) a také oni chtějí ukázat svojí pravou sílu.

Duel Slovanu se Slavií je jedním z taháků kola a netradičně proběhne už v pátek. Na vině jsou evropské poháry, které mají na programu hosté. Slavia přivítá belgický Union Saint-Gilloise a zápas u Nisy s Libercem je vítanou zkouškou.

Slovan začal pod trenérem Radoslavem Kováčem výhrou v Karviné a domácí remízou se Sigmou Olomouc. Severočeši v něm nevyužili své převahy a po výsledku 1:1 se museli smířit s bodem. Zklamání z remízy projevil i Josef Koželuh: "Sami cítíme, že jeden bod je z tohoto zápasu málo, ale musíme makat dál. Věřím, že body sbírat budeme a že budeme připravení na další zápasy."

Podobná slova volil i trenér Radoslav Kováč: "Doufám, že přijde hodně lidí, že nám pomůžou a že nebudeme hrát jen poločas, ale zkusíme vydržet ve vysoké intenzitě devadesát minut. Uděláme všechno pro to, abychom to zvládli."

Liberečtí procházejí velkými změnami, omlazují kádr a navzdory tomu se nevzdávají ambiciózních cílů. Proti Slavii to budou chtít ukázat a doufají, že přijde i slušná návštěva "Těšíme se, že nějaký bod vybojujeme, doufejme, že všechny tři," dodal Koželuh.

Slavia má na svém kontě shodný počet čtyř bodů, ovšem začátek je pro ní zklamáním. Kritizován byl herní projev i zvolená sestava na Slovácku, nicméně v Edenu proti Českým Budějovicím se to podařilo odčinit. Pražané si s chutí zastříleli a Dynamo znemožnili čtyřmi góly. "Měli jsme lepší pohyb, lepší rytmus. Pomohl i náš vstup, hráči si potom víc věřili. Hlavně jsme zrychlili hru. Spousta věcí nám vycházela, trefili se ofenzivní hráči. Na druhou stranu si to nebudeme idealizovat, víme, že v dalších věcech musíme přidat," zůstává nohama na zemi trenér Trpišovský.

Svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského mají před sebou hodně důležitý týden. Zápas s Libercem chtějí přetavit v zisk tří bodů a ještě důležitější to bude ve středu v předkole Ligy mistrů proti belgickému Union Saint-Gilloise.

Jakou jedenáctku v pátek Jindřich Trpišovský upřednostní není jasné. Jisté je pouze to, že klub opouští stoper Aiham Ousou, odchází do belgického Charleroi. Očekávaný návrat Petera Olayinky je zdá se pasé, kromě toho se spekuluje o odchodu Oscara, zájem o jeho služby mají údajně Galatasaray nebo Sevilla.

Liberec má se Slavií negativní bilanci, i když v roce 2022 dokázal sešívané na domácím stadionu porazit. Tehdy na to stačila jediná branka, kterou si do vlastní sítě vstřelil Peter Olayinka. V minulé sezoně Slavia dvakrát vyhrála a pokaždé u toho nastřílela tři góly.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.63 - 4.36 - 1.57

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Dukla Praha

pátek 20:00

Už druhé pražské derby v letošní sezoně si střihne nováček soutěže Dukla. Po Bohemians ji čeká o poznání těžší zkouška a to na Letné proti obhájci titulu Spartě. Letenští jsou z kraje sezony v dobré formě, což potvrdili i v předkole Ligy mistrů proti irskému Shamrocku. V zápase s Duklou je Sparta velkým favoritem.

Obhájce prvenství vstoupil do nového ročníku optimálně a obě kola vyhrál. Po úvodním trápení s Pardubicemi (2:1) deklasoval Teplice 4:1 a dobře si vede i na evropské scéně, se Shamrockem Rovers neměl výraznější problémy a hladce postoupil do třetího předkola Ligy mistrů, ve kterém se utká s rumunským FCSB. První zápas je na programu už v úterý a hrát se bude v Praze.

Každopádně se vstupem do sezony je nový kouč Lars Friis spokojen. "Zlepšujeme se, rosteme po fyzické i mentální stránce," pochvaloval si. Friis zároveň věří, že Sparta bude ve výkonech pokračovat. "Nejdůležitější je pro mě udržet hráče hladové. Je jedno, jestli hrajeme v Teplicích, doma s Duklou nebo v evropských pohárech. Musíme odvést svou práci. Kluky můžu jen pochválit, čtyři utkání, čtyři výhry," podotkl Friis.

Spokojený je i jeho protějšek Petr Rada. Dukla sice s Plzní prohrála, ale proti Bohemians získala první tři body a že to nebylo vůbec jednoduché. Rada si pochvaloval, že jeho svěřenci to zvládli za extrémního počasí i v deseti a to především po taktické stránce.

Dukla se letos vrátila mezi českou elitu a minimálním cílem bude záchrana. Nicméně v malém pražském derby proti Bohemians ukázala, že může pomýšlet i na vyšší příčky.

Dukla se utkala se Spartou naposledy v roce 2019 a v sezoně, ve které opustila nejvyšší soutěž, s letenskými dvakrát prohrála. Výhra domácích nad aktuálním mistrem je už hodně letitá, v roce 2014 vyhrála Dukla na Julisce 1:0 jedinou brankou Tomáše Bergera. Vzájemné zápasy jsou jinak dominantou Sparty.

Pro Spartu bude páteční souboj generálkou na FCSB, což je minimálně pro úvod sezony klíčový zápas. Zdali bude Lars Friis šetřit opory, není jisté.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.07 - 13.60 - 34.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
2
2
0
0
6 : 2
6
2
Viktoria Plzeň
2
2
0
0
4 : 1
6
3
Slavia Praha
2
1
1
0
4 : 0
4
4
Slovan Liberec
2
1
1
0
4 : 2
4
5
Sigma Olomouc
2
1
1
0
3 : 1
4
6
FK Mladá Boleslav
2
1
0
1
3 : 2
3
7
FK Jablonec
2
1
0
1
2 : 1
3
8
Bohemians Praha 1905
2
1
0
1
2 : 2
3
Baník Ostrava
2
1
0
1
2 : 2
3
10
FC Hradec Králové
2
1
0
1
1 : 1
3
11
Dukla Praha
2
1
0
1
2 : 3
3
MFK Karviná
2
1
0
1
2 : 3
3
13
1. FC Slovácko
2
0
1
1
0 : 3
1
14
FK Pardubice
2
0
0
2
1 : 3
0
15
FK Teplice
2
0
0
2
1 : 5
0
16
Dynamo České Budějovice
2
0
0
2
0 : 6
0

Zbývající zápasy

04.08. 20:00
MFK Karviná - Baník Ostrava (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (484)

Přidat komentář
ratusek

Bude v Liberci vyprodáno? Doufám, že zahradní trpaslíci Slávisty pokopou. Mohla by být i červená

A potom Sparta proti plukovníkovi. Ideální páteční večer pro gaučáky u TV

Reagovat
Grupma

Jo, ve 20h úplně super. Už krájím salámy a sýry a chladím lavháče

Reagovat
vestinustarychdubu

Dle info je temer vyprodano, listku uz moc nezbyva. Jestli se to povede oficialne, tezko rict, ale navsteva by mela byt velice dobra.

Reagovat
ratusek

Snad je na to připraveno občerstvení

Reagovat
Imos
Reagovat
Imos

ale cením snahu hned reagovat po Sigmě kde to nebylo nic moc

Reagovat
ratusek

Baník to měl loni a letos stejně. Cateringová firma vždy pochybení uznala a sjednala hned další zápas nápravu a teď to funguje v pohodě.

Vždy si to musí sednout a hlavně je důležité, že ta firma reaguje ihned

Reagovat
Acquanni

To je zlaté pravidlo všude, posrat se může cokoli, ale důležité je jestli ta firma umí správně zareagovat

Reagovat
didosh

Reagovat
Coutinho10

tak jako nic jinýho jim nezbejvá, pokud se chtějí posouvat

Reagovat
smazaný uživatel

Už je vyprodáno?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Bohemka vykopne Slovácko. Za tu remízu se Slávií si to zasloužej

Reagovat
Vinci

To záleží jen na fanoušcich slavie všech 10 fandů Liberce to asi nevyproda

Reagovat
didosh

Reagovat
vestinustarychdubu

Ten z toho dela solidni politiku - hlavne tricet dozorcich rad, poradnich skupin, vykonnych organu, manazeru, 5 ministru bez portfeje (vsechny zastava Standa Tecl) …

Reagovat
Miguel19

A pak stejně odsouhlasí koupi Chorého

Reagovat
ratusek

Reagovat
Nieuwendyk

Ústřední výbor no, Tvrdík je na to zvyklej. Transky jako me2win tomu radostné tleskají

Reagovat
Me2win

?

Reagovat
Transfermarkt

Reagovat
ratusek

Maskot Přéma v čele týmu, co vybírá posily. To chceš ty vole

No mít už samo o sobě tým pro výběr posil, ve kterém je minimálně 6 lidí, to je krása

Reagovat
Me2win

Úplně normální věc.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Ze zrovna Kovář to ma vést, teda normální není...

Reagovat
Me2win

Proč by nemohl.

Reagovat
mayday

Z maskota a týmového šaška na šéfa při výběru posil

Reagovat
didosh

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Ty v tom nevidíš to, že se má jednat o opozici vůči Jindrovi

Reagovat
mayday

Dívám se na to špatně, já vím.

Reagovat
Uwe háže buly

ředitel fotbalových operací

Reagovat
Grupma

Kam na ty názvy choděj

Reagovat
ratusek

Počkej jako fakt?

Reagovat
Uwe háže buly

Jo, jsem zvědavý co vymýslí Bořilovi v létě

Reagovat
didosh

Reagovat
Sosi

To je šulek, z bývalých kopaček dělat vrcholové manažery...

Reagovat
kasparko

Naivne jsem doufal, ze tyhle trafiky s nastupem Tykace skonci

Reagovat
vestinustarychdubu

Naopak to vypada, ze ted to teprve poradne zacne

Reagovat
Salfovic

Tykač dopadne jak Boris Korbel

Reagovat
Grupma

to je vážně k zamyšlení.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jako Tvrdík je super jak zachránil Slavii a umí sehnat prachy ale tenhle management a tyhle trafiky to nemůže fungovat A uvidí se co Liberec ale zatím to vypadá, že je Nezmar hodně schopný

Reagovat
Freedo

Celou dobu se tady omílá, jak je hrozně špatně, že Trpiš nemá žádnou "opozici" v nějakém sportovním řediteli, který by měl vliv na přestupy. A když se konečně ustanoví orgán, kterej má mít v tomhle ohledu taky slovo, tak je to zase prohlášeno za trafiku.

Ne, že bych to nevěděl už roky, ale cokoliv Slavia udělá, tak je tady k smíchu a špatně. Je vidět, jak moc všem ležíme v žaludku.

Reagovat
Igner Farnsworth

Hlavně jak už píšeš, ten hejt kolikrát nedává ani smysl

Reagovat
Coutinho10

j, pořád něco, vždy si na nás něco vyhrabou a pak si to jedou pořád dokola a pokud to náhodou udělá jiný tým, tak to je ok

Reagovat
Luka3enko

Jako mně je to jako jedno a neleží mi to v žaludku, ale členy té sportovní rady jsou prostě hráči, které tuším všechny Trpiš vedl před koncem své kariéry a přesuneš je z pozice podřízených na stejnou nebo vyšší úroveň. Dle teda mého názoru tam není taková osobnost co by se Jindrovi úplně postavila. Z mého pohledu nechápu, že Slavia na tuto pozici nepoužije Šmicra, který je asi slávista s jednou z nejlepších fotbalových kariér, má názor, který je schopný prezentovat a postavit se za něj. Já se Slavii za toti rozhodnutí nesměju a třeba to bude fungovat, ale teď mi to přijde jako přidělování trafik no.

Reagovat
Luka3enko

jejich kariér ofc….

Reagovat
Freedo

Bílek působí na pozici sportovního ředitele od léta 2020. Kovář je od roku 2023 manažerem prvního týmu. Říha od roku 2023 kromě pozice generálního sekretáře má mít na starost "klíčové projekty a dlouhodobý rozvoj Slavie". Navenek se mi těžko hodnotí, jak dobrá jejich práce je. Nemám informace o tom, co všechno je náplní jejich práce. Ale třeba Bílek je už delší dobu přítomen u přestupů.

Chci tím říct, že to není tak, že by vytáhli hráče po konci kariéry a nechali je bez jakýchkoliv funkcionářských zkušeností rozhodovat o přestupech. Všichni jmenovaní už mají nějaké zkušenosti mají, až na Tecla, který ukončil kariéru teprve teď, ale už minulou sezónu pomáhal u B týmu.

Za mě je to určitě lepší, když hráč po aktivní kariéře hned nastoupí na nějakou funkcí v rámci klubového managementu a postupně sbírá zkušenosti, začne třeba u béčka. Neztratí tak kontakt s fotbalem. Takovej Šmicer má sice velký jméno, ale až na krátkou anabázi pod koučem Pastoorem před 11 lety se nijak v klubovém fotbale po konci kariéry neangažoval, jen o něm mluví v televizi.

Reagovat
Luka3enko

ok tak to beru no

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Me2win

klauni

Reagovat
Nieuwendyk

Ty jsi tu bezesporu ten klaun největší

Reagovat
Me2win

Až po tobě lásko.

Reagovat
Transfermarkt

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
ratusek

Jojo maskot Přéma bude určitě opozice

Reagovat
andrew96

Tak tenhle krok ale žádnou opozici negarantuje.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

kdo tresta ten kurz na Liberec ?

Reagovat
ratusek

Reagovat
$dolar$

Jasná remíza.

Reagovat
C-M@ster

Mně se líbí kurz na 2,5+ gólů v zápase, což beru jako hotovou věc

Reagovat
FCSL

Už 2 hodiny tu dost chčije a má i do zápasu, takže hřiště asi nebude žádná sláva

Reagovat
Coutinho10

aspoň to nebude vysušený jako jinde

Reagovat
Grupma

Stačí střílet z dálky. Ono se už něco ujme.

Reagovat
Vinci

Reagovat
Me2win

Libe - Slavia 0:4

Sparta - Dukla 1:1

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Sigma Olomouc

Kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec 0:5 Slavia

Sparta 0:2 Dukla

Reagovat
Kiwi-21

U Sparty čekám výhru 5:0

Slavia vyhraje 2:0

Reagovat
Martin2626

Doufám, že Sparťanská EUchamraď prohraje.

Reagovat
Coutinho10

OT: večer od 20:45 hraje i Union SG taky předehrávku kola, doma proti Beershotu, živě na Arena Sport 1, tak může bejt zajímavý na ně mrknout, ať víme, co nás ve středu čeká

Reagovat
KingMaster13

To je skvělý název ten Beershot

Reagovat
Coutinho10

tak jsem je trochu zkomolil

je to: Beerschot, tak aspoň to pivo tam zůstalo

Reagovat
Mass

Včera můj beerschot byl tři stovky.

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

tak většinu zápasu jsem viděl a musím říct, že jako v porovnání s naší ligou, tak ta rychlejší kombinace, dovednosti, tak je trochu na jejich straně a bude to opravdu těžkej oříšek

Reagovat
Rimmer77

Neprohra Liberce dnes tutovka, výhra Sparty min. o tři góly

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Nadržený šimpanz

Tecl, Bílek, Kovář...jak se z průměrného fotbalisty stát po konci kariéry super placeným manažerem

Reagovat
Nieuwendyk

Bílek je ještě k tomu solidní fotbalový zločinec s mini dresíky

Reagovat
C-M@ster

Jakto?

Reagovat
Nieuwendyk
Reagovat
mayday

Jo, to je kouzelný tenhle případ

Prej nějaký taštičky s upomínkovýma předmětama... To je hezký takhle slyšet zpětnou vazbu apod...

Reagovat
mayday

Bez toho, abys uměl správně strčit hlavu kam je potřeba, by těchto fleků s jejich kariérama nedosáhli.

Reagovat
andrew96

A proč by nemohli?

Reagovat
Mass

Jako vtipný že to píše zrovna sparťánek, kde mají 2x víc manažerů jak ve Slavii a maj tam i třeba manažera pro komunikaci mezi manažery Sivoka.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Rozumíš tomu jak koza petrželi, tak radši drž hubu. Ale i kdyby, tak Sivok byl lepší hráč, než všichni ve ,,vedení,,Slavie dohromady

Reagovat
mojmira

V kterém vesmíru se lepší hráč = lepší manažer? Jak to, že jsou v týmech i úspěšní manažeři, co fotbal nikdy na vyšší úrovni nehráli?

Reagovat
BaggioRoberto

To je vsechno hezky ale proste tihle tri vzdycky byli a budou podrztasky, zadne silne osobnosti ani odbornici. Tady nejde o obecnou rovinu, ale konkretni jmena.

Reagovat
mojmira

Super, a čísla do sportky máš taky?

Reagovat
Mass

Ještě si zapoměl na Ibru Traorého.

Reagovat
Di Stéfano

Ja neviem , nechce sa mi veriť , že Slavia bude po treťom kole strácať na Spartu 4 body. Dnes to nejak proste ukopú za 3 body , “mark my words”

Reagovat
Igner Farnsworth

Tak letos musí dát titul jinak Trpisovsky konci a s ním nejspíš i spousta hráčů. Buď ten tlak ustoji nebo ne, ale kazdej zápas teď budou hrát s tímhle na zádech a to bude těžký, kort takovýhle zápasy jako v Liberci.

Reagovat
Grupma

Pro Radoslava je to vlastně derby. Ten ty hráče vyblázní na 1000%.

Reagovat
Imos

proč jsi to udělal, takovou sračku slávka heála

Reagovat
Coutinho10

jinak kdyby se vědělo, že kvůli losu (doma Slavia i Sparta v 1. zápase) budeme hrát LM 3. předkolo až ve středu, tak se dalo vpoho hrát v sobotu a ne pátek 17:30 , ale aspoň bude teda víc času na to se nachystat, ale o to horší to bude pak s odvetou, kdy se hraje pořád co 3 dny

02.08.2024 = Liberec vs Slavia

07.08.2024 = Slavia vs Royal SG

10.08.2024 = Slavia vs Olomouc

13.08.2024 = Royal SG vs Slavia

Reagovat
Sigma Olomouc

Jak je na tom Ladislav Takács? Teď je myslím znovu zraněný.

Reagovat
Gelu28

Tipovačka 3.kolo

Liberec - Slavia 1:1

Sparta - Dukla 3:0

Slovácko - Bohemka 1:2

Jablonec - Plzeň 1:1

Olomouc - Teplice 3:1

Budějky - Pardubice 0:1

Hradec - Boleslav 0:0

Karviná - Baník - odloženo pro nesmysl úplný...ale tipnu si už někdy na září nebo na říjen....Baník tam vyhraje 2:1 a snad už to povede někde jiný v tu dobu než Hapal

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec 0:5 Slavia

Sparta 0:2 Dukla

Slovácko 1:3 Bohemka

Jablonec 2:3 Plzeň

Olomouc 3:0 Teplice

Budějovice 0:0 Pardubice

Hradec 0:1 Mladá Bolevślav

Karviná 2:4 Baník

Reagovat
Chittak_LFC

Bude se v Liberci hrat? Resp nevite, kdy se musi rozhodnout o (ne)zpusobilosti?

Reagovat
Transfermarkt

Proč by se nehrálo? Zase tolik neprší

Reagovat
Coutinho10

Choras v základu škoda, že jsem ho vyndal z obou fant

SESTAVA: Kinský – Holeš, Ogbu, Bořil – Masopust, Prebsl, Oscar, Diouf – Schranz, Chorý, Provod

LAVIČKA: Mandous – Zima, Wallem, Zafeiris, Fila, Chytil, Jurečka, Vorlický, Tomič, Jurásek

Reagovat
Puskas

Provod hraje?

Reagovat
Mass

Poslední dobou celkem dobře, prej sou na něj nějaký nabídky ze zahraničí, bohužel asi spíš Turecko a pod.

Reagovat
Puskas

No proto se ptám, che ho prý Empoli a jedná se. Obyčejně takoví hráči stojí.

Reagovat
Coutinho10

podle mě ta nabídka nestojí za řeč, takže není proč by měl stát

Reagovat
Mass

S Empoli už se nejedná, nabídka byla slabá.

Reagovat
Imos

6 mega za provoda slabá

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Mass

4 miliony byla nabídka, ne 6.

Reagovat
Imos

1 mega za hostování a 5 mega opce co tak všude kolovalo

Reagovat
Uwe háže buly

Tak jestli to je takhle, tak to bych ho taky neprodal.

Reagovat
Imos

taky bych spíš bral 6 rovnou na ruku

Reagovat
Mass

Takže kdyby opci neuplatnili tak si za jedna mega přišel o reprezentanta, a zrovna v sezoně, kdy se přímo můžeš dostat do LM za 30+ mega a pravděpodobně hraješ i o židli.

Reagovat
Imos

Z tohohle hlediska to chápu, z hlediska peněz za hráče za kterýho prostě nikdy dardu nedostanete ne

Reagovat
Mass

Hmm, každym zápase v základu jinej útočník.

Reagovat
Miguel19

Se musí sehrát

Reagovat
Nuno čomes

7 defenz hráčů na českou ligu a na lavičce Chytil, Fila

Reagovat
KingMaster13

Masíčko A Schranz hraje vepředu...ne ne

Reagovat
John Obi Mikel

Fila na předkolo

Reagovat
Miguel19

Spis Mojmír..

Reagovat
Mass

Chytil

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Místo Masopusta jsem čekal Tomiče.

Reagovat
John Obi Mikel

Zdravotní indispozice nepustí do hry Jindřicha Staňka, Ondřeje Zmrzlého, Alexandra Bužka, Štěpána Chaloupka, Petra Ševčíka a Tomáše Vlčka. K dispozici trenérům není z rodinných důvodů David Douděra.

Reagovat
Miguel19

Ševčík

Reagovat
Nuno čomes

Ten má 3 týdny z měsíce natažené svaly ne?

Reagovat
$dolar$

Chory cervena za loket.

Reagovat
Miguel19

Bořilovi.

Reagovat
Puskas

A Řehák žlutá za to, že je chtěl uklidnit.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nuno čomes

Jurásek opět na lavičce, jak jinak

Reagovat
Me2win

Kania si zaplatil fanouška aby mu udělal promo?

Reagovat
Mass

Agraeluse?

Reagovat
mojmira

Jakoby agraela nijak zvlášť nemusím, ale je to cesta k mladším fans. Od Liberce určitě tahle spolupráce byla dobrý nápad.

Reagovat
Vinci

Koho tvl?

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
ratusek

4.36 na remízu. To je zadarmo

Reagovat
$dolar$

Souhlas. Ani nevim proc jsem dal vyhru Liberce.

Reagovat
Grupma

Vyhraješ víc

Reagovat
Losinho

podejte si ruce

Reagovat
Gelu28

Chorý za 3 minuty = 3 ofsajdové postavení

Reagovat
naheCZ

Kinský

Reagovat
ratusek

Pekelnej orgasmus komentátorů

Reagovat
ratusek

Neproměněné tutovky Liberce = gol Slavie z ojedinělé akce

Reagovat
Imos

Reagovat
naheCZ

Si splete Provoda s Dioufem

Reagovat
5PUR5

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Oba leváci, to ho možná zmátlo.

Reagovat
Grupma

Je léto, opálení dělá divy

Reagovat
$dolar$

Naprosto progresivní komentování.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Grupma

Oskar bez karty? Stačí se na rozhodčího roztomile usmívat?

Reagovat
PhilipS

Ichovi taky odpustil jasnou

Reagovat
Grupma

Reagovat
PhilipS

Dobrej fotbal. Ve velkým tempu. Libe sympatickej výkon

Reagovat
naheCZ

Provod

Reagovat
Coutinho10

Provod kkt

Reagovat
Luka3enko

co udelal? na livesportu je porad slavia bez strely

Reagovat
Coutinho10

obránce Liberce podklouzl a Provod ze strany mohl dát nejdřív Chorýmu do prázdný, ale nedal a pak ještě Schranzovi pod sebe, taky do prázdný a taky nedal a místo toho mu brankář po tom skočil a vyškrábnul, takže sobčil na sebe a ani tím pádem nezakončil

Reagovat
Luka3enko

Reagovat
ratusek

Ty vole nejen iSport, ale už i O2 zechcaní z Liberce

Reagovat
Me2win

průměrnej tým

Reagovat
Imos

průměrná ten zápas byla slávka

Reagovat
Uwe háže buly

fotbalový průměrný, možná potenciál na výdělek.

Reagovat
PhilipS

Ještě jsem neviděl, že by někdo v lize přesprintoval Ogbua. Nyarka vzali kde? Co to je za kometu

Reagovat
Grupma

Chtěl jsem se jen chvíli kouknout, ale je to tak skvělý fotbal, že to nemůžu vypnout

Reagovat
PhilipS

Za tohle nedal Bořilovi žlutou? Omg

Reagovat
PhilipS

Prebsl pass jak od prime Deca

Reagovat
$dolar$

To jako může obrance skákat takhle oběma nohama proti soupeři?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ratusek

Ševinský dobrý prase

Reagovat
Grupma

Jsou za to body do Fanty?

Reagovat
PhilipS

No do piče

Reagovat
naheCZ

Diouf

Reagovat
Coutinho10

El Haaaaaaaaadjiiii

Reagovat
ratusek

Ty pičo no jo. Fotbalista Afriky se holt nezapře

Reagovat
PhilipS

Gól sezóny by byl

Reagovat
Mass

Malick R. Carlos

Reagovat
KingMaster13

Jsem rád, že ukazuje to co v něm viděli. Je to borec

Reagovat
DieFohlenBMG

To je prostě kvalita

Reagovat
PhilipS

Tohle je reklama na novou sezónu. Výbornej fotbal. Liberec nebezpečnější. Slavii zachránila střela, co se povede jednou ze sta.

Schranz nestíhá. Toho bych nechal o půli v šatně. Kinský vypadá úplně úžasně. Ten tu dlouho nevydrží. Diouf je fakt monstrózní. Ještě, že se Zmrzlý zranil. Jinak by ho Jindra nechal sedět

Reagovat
KingMaster13

Golmani obecně tolik nepřestupují a teď je ten trh jima doslova přesycen, že i takový De Gea nemohl najít práci.

Reagovat
Luka3enko

jenže ten chce nesmysl mzdu. Kínský si kupce najde.

Reagovat
Firkraag

Tak prosím jednoho, nebo dva k nám. My moc přesycený nejsme teda

Reagovat
KingMaster13

Tak jim musíte ale dát taky plat a ne jen stravenky do Mcdonaldu

Reagovat
Firkraag

Co je na tom špatného? Brankář musí být nejtlustší.

Reagovat
Luka3enko

jsem si vzpomněl na toho náhradního gólmana co v FA CUPU vytáhl ten chleba a ládoval se na lávce

Reagovat
PhilipS

De Gea má nesmyslný požadavky, jinak by práci měl.

Reagovat
KingMaster13

No nevím když prý údajně kývl na nabídku Janovu A Janov není teď zrovna bohatej

Reagovat
mojmira

Tak ono taky jestli se nevrátí do ligového fotbalu letos, tak už to může asi rovnou zabalit

Reagovat
$dolar$

Liberec lepsi a pak tam padne takova nahoda.

Reagovat
KingMaster13

No náhoda....uklidil to neskutečně

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Luka3enko

můžete mi popsat jak padl gól, jsem mimo a nemůžu se dívat

Reagovat
$dolar$

Zavrel oci a zpoza vapna vypalil a trefil to pod brevno.

Reagovat
Luka3enko

dík

Reagovat
Luka3enko

dík

Reagovat
Coutinho10

nz jinak tady celý sestřih

dej si čas 0:53, abys viděl toho Provoda

https://youtu.be/tckMUVI8yn4?si=sTy1vDp92gjynXdh

Reagovat
Luka3enko

Nechci se mu smát, ale ta zasekávačka mi přijde jako by trvala 5 vteřin Tohle ale musí vyřešit líp no

Reagovat
Coutinho10

j, hrozně naivní nebo jestli si myslel, že nemá šanci mu tam skočit....nevím

Reagovat
Imos

Reagovat
STR

Kinský se začíná ukazovat, až se vrátí Staněk to bude ještě pro Slavii problém koho nasadit

Reagovat
Grupma

Pošlou Staňka a Chorýho na hostování. Třeba do Plzně.

Reagovat
naheCZ

Pokud tak bude pokračovat, tak určitě dochytá sezónu a půjde ven.

Reagovat
STR

Reagovat
Greny

Na Staňka byla přece nabídka za osm milionů euro

Reagovat
Grupma

Tvrdíkovy rozprávky na dobrou noc slávistickým dětem

Reagovat
BaggioRoberto

A na Zimu 6.

Reagovat
Nuno čomes

jo no. 6 za lavickare, který ani neměl dobré jaro. Samozřejmě

Reagovat
STR

Jojo s tím dojebanym ramenem bude rád, když bude hrát půlku sezóny každý rok.

Reagovat
Nuno čomes

No po tom ramenu to už je asi ven ahoj. Takže klasika, zkusit se udržet ve Slavií za mega měsíčně.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak potom rameno už to bylo ven ahoj už v Plzni snad ne? Proto sel do slávky.

Reagovat
ACSeRw!n

normalne si Kinsky pujde sednout

Reagovat
ratusek

Není nad to mít na hostování klenot do brány, ale ty přivedeš neperspektivní konkurenci a obětuješ dva hráče, přičemž minimálně jeden z nich bude top kvalita

Reagovat
Miguel19

Klasická práce Trpisovskeho s mladými…

Reagovat
Luka3enko

Jako každý jim to říkal, že je to nesmysl. Na druhou stranu to chápu, protože loni věřili, že bude Staněk se Zimou ten rozdíl co jim přinese titul, což se ale nestalo.

Reagovat
Nuno čomes

Je tak skvělý?

Reagovat
Igner Farnsworth

Provod jako vždy gol hodně peknej

Reagovat
hrundy

Provod a Schranz to je tragédie...

Reagovat
PhilipS

Vůbec. Provod je skvělej

Reagovat
Me2win

Schranz naprostá příšernost . Co to dnes hraje...

Reagovat
DieFohlenBMG

Dal jsem ho do fanty místo Wallema, takže teď přijde místo něj Wallem a dá gól

Reagovat
mrtvej ofsajd

Peknej fotbal, gol Dioufa výstavní. Slavia je ale herně slabá. Hodně nakopavame, chybí kombinace. Obecne střed zálohy propadal.

Reagovat
BaggioRoberto

Liberec je spolu mesic a nekteri hraci hraji prvni zapasy v lize, ale ten potencial tam je a taky dravost. Slavie klasicky stesti, ale oni ztracet budou.

Reagovat
Me2win

Reagovat
Imos

však má pravdu

Reagovat
PhilipS

Bořil je příšernej. Proti Budkám dobrý. Ale snad s ním nechce hrát Trpiš o Evropu

Reagovat
poz3n

Chorý v dresu Slavie… to je prostě bizár

Reagovat
$dolar$

Proc Kovac strida Nyarka v 55. minute? To nema fyzicku? Docela fail kondicaka.

Reagovat
exse

Chtěl bych vidět hroťáka v lize, kterej by jeho tempo zvládl 90 minut.

Reagovat
PhilipS

Reagovat
$dolar$

Jako jeste chapu 70 minut, ale on hral ve trech zapasech pod 60 minut. Za me to neni dobra kondicni priprava.

Reagovat
exse

Jako sere mě to taky, mám ho ve fantě . A kondice všech není 100%, kolem 60. odchází více hráčů. Ale nevinil bych kondičáka, spíše za to můžou všechny ty změny.

Reagovat
Raffaello

Hlavně brzký začátek ligy dělá právě v kombinaci se všemi změnami hodně. Za měsíc to bude vypadat úplně jinak.

Reagovat
$dolar$

Ja ho mel ve fante a i vsazenyho, ze da gola..

Reagovat
Coutinho10

jako za mě střelce nemá cenu už v dnešní době sázet, kdy za prvé kurzy jsou nižší než dříve, ikdyž v tomto případě asi malý nebyl, když to bylo proti velkýmu favoritovi, ale obecně ta hodnota kurzu není tak výhodná i z toho hlediska, že jak je ve fotbale víc střídání, tak právě, že hrozí brzký střídání klidně už na začátku 2. poločasu a pokud třeba v tvém případě toho Nyarka takhle brzo střídá od začátku sezóny, tak byl velký předpoklad, že těch minut taky nebude mít nějak hodně

Reagovat
mrtvej ofsajd

Celkově Libe ubral, to nešlo vydržet.

Reagovat
Raffaello

55 minut pořád v tempu, na těžkém terénu, měsíc po příchodu do LBC. S Karvinou 55 minut, s Olomoucí 58 minut. 3 zápasy během 13 dnů. Nechceš ho utavit na začátku sezóny, aby si něco urval. Hraje pořád v rychlosti a ten terén dává těmto hráčům zabrat.

Reagovat
$dolar$

Ok.

Reagovat
PhilipS

No Libe by si minimálně bod zasloužil. Slávka dnes žádná sláva

Reagovat
Imos

škoda toho úniku nyarka

Reagovat
exse

Jako na to že hrajem v 10 (čti: Mikula tam nemá co dělat), tak to není tak hrozný.

Reagovat
Raffaello

Reagovat
PhilipS

Super výkon. Na to, že to je úplně novej tým. Top 5 by se mělo povést

Reagovat
exse

Wtf kopanec do hlavy a VAR nic?

Reagovat
PhilipS

Tvle. To zase klid

Reagovat
exse

Neříkám redka, jen se v minulosti prezkoumavali větší blbosti.

Reagovat
mistr129

A tak co chceš když ne redku, penaltu?

Reagovat
BaggioRoberto

Stacilo by pisknout faul. Slavie z toho malem dala gol.

Reagovat
mistr129

A co s tím má dělat VAR?

Reagovat
BaggioRoberto

Koukat a byt pripraven se k tomu vratit, kdyby bylo potreba.

Reagovat
Grupma

Faul ale písknout mohl. Na druhou stranu, byl to Ševinský, co to koupil, a ten musí vydržet jiná měřítka.

Reagovat
Me2win

Reagovat
PhilipS

No Ševinskýmu by už žlutá taky slušela. Prasí slušně

Reagovat
$dolar$

Skvelej.

Reagovat
exse

Je parádně nechutnej. Sparta v něm má druhého Krejčího.

Reagovat
PhilipS

Škoda. Druhá půle už naprosto nezajímavá. Liberci došla šťáva a Slavia si radši hlídá výsledek. Což je vzhledem k programu pochopitelný

Reagovat
naheCZ

No pochopitelný...jde vidět, že síly už zrovna nemají a nejsme schopni vůbec ničeho. Už vidím, jak dostaneme nějakého náhoďáka na konci.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Navíc Trpis posílil stred a prestali jsme tam propadat. A Liberec přestal chodit do precisleni.

Reagovat
STR

Slávka ale hraje teda taky slušnou sračku...

Reagovat
Pablos

Buď dohrál Schranz na pár zápasů anebo Fila, se uvidí koho má Trpiš radši

Reagovat
STR

Ten Vlček trošku lije ne? Vypelichany s červeným nosem.

Reagovat
Pablos

Kdo nelije není Čech

Reagovat
Imos

hop hop hop

Reagovat
PhilipS

Proč hrál Schranz tolik minut to fakt netuším

Reagovat
Pablos

Aby mohl dostat žlutou za to, že pojebe vlastního spoluhráče Geniální žlutá

Reagovat
hrundy

Na to, že byl suverénně nejhorší na hřišti, je super, že ještě řve na ostatní...

Reagovat
Mass

Dneska se mi moc nelíbil, byl vidět snad jen když někoho fauloval nebo se mu nepovedl centr.

Reagovat
Me2win

Důležitá výhra .

Reagovat
exse

Bude to ještě chtít čas, ale bublá tady něco velkého. Překvapivě zatím je obrana solidnější než útok, za 3 zápasy jsme dostali góly jen z životních střel a penalty. Naopak Slavia docela šílený. Obrana a Kinský sice top, minimálně na podzim ta brána bude zavřená, ale být jejich fanoušek, tak bych asi radši aby můj tým hrál fotbal a ne se probetonoval k LM.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Náš herní projev je zatím slabej, to je zřejmý. Je to dlouhodobý problém. Ale nějak extra jsme u Vas dnes nebranili. Ostatně v první půli jste chodili do otevřený obrany.

Druhou půli jsme zahráli zkušeně. Na Belgičany ale potřebujeme zahrát líp.

Reagovat
Nuno čomes

No měli byste hlavně postavit nějakou funkční a sehranou sestavu. Na LM zas beztak budou nesmyslné změny.

Reagovat
Imos

s tímjle výkonem vás belgičani dají jak nic

Reagovat
Losinho

To bude úplně jinej zápas. Jako vždy v Evropě.

Reagovat
jackinho10

Ty vole fanousek tymu, ktery se v 1. polocase dostane 3x na utocnou polovinu, rekne o tom druhem, ze se probetonuje k LM

Reagovat
ratusek

Kliid, něco jim tam bublá

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Selänne

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Freedo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
exse

Wtf, týpek si asi radši znovu pouštěl Budějky. Chápu, být fanoušek Slavie, tak bych tohle radši taky neviděl.

Reagovat
Imos

co si to dovoluješ s tímhle výkonem slávky

Reagovat
jackinho10

I ten stacil, aby Liberec porazila v suchem triku

Reagovat
Imos

v suchém

Reagovat
jackinho10

No tak prselo…

Reagovat
Kepy_FCB

bublající bažina na obzoru?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Tak podle statistiky 78-72 na nebezpečný útoky, 5-6 na rohy, 11-7 na střely, to spíš ukazuje na vyrovnanej zápas, než jak píšeš "betonování" od Slavie. Buď rád, že Liberec hraje dobře a dokáže se dostat i z vysokýho presinku, ale nepiš nesmyly o betonování.

Reagovat
exse

Betonování je možná špatné slovo. Pointa byla, že máte top obranu a budete strašně těžko dostávat góly, ale je to na úkor kvality dopředu - xG 0,17 musí být snad nejhorší v historii ligy ve vzájemných zápasech a dost možná vůbec nejhorší ligový počin v Trpišovského éře.

Reagovat
Mass

Pamatuju zápas s Slavie s Kluží (0-1) , kdy měla Slavia xG přes 3. Myslim, že dokážu odhadnout, jestli bude Trpiš radši vzpomínat na tenhle zápas nebo ten s Kluží.

Reagovat
Mass

Mmch ta Provodova šance byla třeba za 0,00 xG a tam kdyby místo kličky napálil brankáře, tak by byla třeba za 0,8 xG? Tolik asi k týhle statistice.

Reagovat
Imos

Sakra Massi, hráli jste úplný hovno a ještě to obhajuješ

Reagovat
Mass

Co si čekal, že to Slavie po gólu na venkovnim hřišti silnýho soupeře ve druhym poločase otevře? Neobhajuju předvedenou hru dopředu, ale píšu, že tvrdit, že Slavia betonovala a dokazovat to statistikou xG, je nesmysl. Mmch po každym zápase tady píšu, že je na můj vkus sestava až moc defenzivní, píšu to i po tomhle zápase v souhrnu.

Btw když Liberec prohrál, tak hrál ještě větší hovno a celý to stálo za kopec sraček?

Reagovat
Losinho

Ne, Liberec hrál super a má skvělou budoucnost, akorát že to co bude slušný koupíme my se Spartou a třeba Ševinský tam jen hostuje

Reagovat
Imos

Já jen čekám víc od slávie, tam to držel jen Oscar mi přišlo proti nám

A já tady neobhajuju že jste betonovali, to by vypadalo jinak jen že to bylo fakt trápení od vás, u nás druhý poločas už naprd, došly síly a vy prostě tu kvalitu na lavičce máte úplně jinde

A taky teda spíš souhlasím s Trpišem, že to byl dobrý zápas v super tempu po docela dlouhou dobu, jen škoda že neklapla remíza tu jsme si zasloužili

Reagovat
John Obi Mikel

XG je zkreslující statistika

Reagovat
Losinho

Bublá vám tam prostřední skupina.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Grupma

Čekal jsem, že Sparta ještě pošetří hlavní sílu a dá tam Olatunjiho či Daňka, ale né, musí mi zkazit Fantu. Tak snad to nejlepší co máme se na Rumuny dobře rozehraje a naladí.

Jinak, viděl jsem asi 20 minut druhé půlky Maccabi vs FSCB a Maccabi mi přišlo o něco lepší, ale ani jeden mě nějak nevyděsil. Hra dost bídná. Asi je lepší, že máme ty Rumuny.

Reagovat
Luka3enko

Nedává smysl je šetřit, hodinu dostanou na sehrání a budou střídat. Musí je připravit ja úterý.

Reagovat
Grupma

Dost se na to těším. Kairinen zpátky, Preciado

Reagovat
Luka3enko

poločas měl být 3:0

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Já jsem viděl ten první zápas a v něm Rumuni hráli hodně dobře, tlačili Izraelce docela fest, hlavně ve druhý půli měli několik tutovek, ale jejich gólman je fantasticky vychytal, ale skončilo to plichtou

Reagovat
Grupma

Hmm, tak to už nezní tak dobře.

Reagovat
Profesor Ikebara

Trpišovský: "evropský zápas". Tomu už fakt hráblo.

Reagovat
Mass

Myslíš, že Trpišovský těch zápasů v Evropě odehrál málo tak nedokáže posoudit? Liberec měl dneska dobrou kvalitu, bylo tam velký tempo, kvalita Libe v rozehrávce i proti vysokýmu presingu, hlavně první poločas. Po delší době taky Libe tým, kterej měl proti Slavii lepší držení míče.

Reagovat
Profesor Ikebara

Liberec odehrál dobrý zápas, Slavie na své poměry nikoliv. Nic evropského jsem neviděl.

Reagovat
Mass

To si se nekoukal moc dobře.

Reagovat
mojmira

Tak evropská je i konferenční liga a tam byli určitě horší zápasy.

Reagovat
C-M@ster

Zvykli jste si na tu znělku?

Já tomu dal chvilku čas, ať nedám na první dojem, ale furt se mi teda nelíbí

Reagovat
Mass

Takovej generickej zvuk, pár střihů, grafika ošklivá, navíc ta divná zelenožlutá barva.

Reagovat
naheCZ

Vůbec, taky se mi nelíbí a nepředpokládám, že se to změní

Reagovat
diskoschlampe

Reagovat
Igner Farnsworth

Taková kosa to je blázen

Reagovat
ratusek

Birma chudák totál z formy. Jemu se nedaří vůbec nic. Ted je otázka zda ho vystřídat nebo ho tam nechat trápit

Reagovat
Grupma

Taky běhá, kde nemá a nepřehlédněme dobrou obrannou hru Dukly, která ho nenechá hrát, co má rád. Plukovník je dobře připravil.

Reagovat
Grupma

Dukla nás rozhodně na tu Steau připraví líp, než jsem čekal. Birma, Kairinen, Preciado zatím poloviční. Levá strana taky moc nehraje. Naopak se mi začíná líbit Solbakken. 2x skvěle na 40 metrů pas na opačnou stranu hřiště přesně do nohy a taky daleko víc hraje dopředu. Akorát jednou pobavil, když vrátil 3x míč Zelenému, až Zelený pochopil, že to má dát někomu jinému.

Předchozí zápas byla větší zábava, ale co už

Reagovat
Luka3enko

mělo to být 3:0 kdyby kuchta a haraslín dali svoje šance

Reagovat
Likan7

Kaan? Ten byl podle mě skvělej, rozdával to tam parádně

Reagovat
Grupma

Tak oni byli dobří všichni. Jsem jen zmlsaný jejich top výkony a za těmi prostě zaostali.

Reagovat
lampas

Naprosto impotentní a ubohý výkon od Slavie, víc mě bolelo koukat na jejich ubohý výkon, než na naší porážku. V předkole LM s tímhle nemají žádnou šanci, jsem rád, že se na tom finančně zahojím.

Reagovat
Witcher

Reagovat
Losinho

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Mass

Doufám že to hodíš minimálně za litr na svatý žiletky.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
djwenca

Jakpak ten Honza Mejdr, nikam neodešel? V přípravě hrál a teď už zase není ani na střídačce....

Reagovat
guzman

Víc než jasná

Reagovat
Greny

Nechápu co tak dlouho zkoumali na tak jednoznačné ruce

Reagovat
Grupma

Děkujeme tímto panu Peterkovi. Ufff

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Rada

Reagovat
Mass

Už sem se lekl, že vydrží celej zápas v klidu.

Reagovat
Grupma

Trochu mě štve těch posledních 10 minut. Doufal jsem, že ještě zkusíme nějaký gól přidat a ne se ploužit vzadu a nějak to "takticky" dokopat. Skoro jsem Dukle přál, ať nám toho góla šoupne.

Reagovat
Luka3enko

jo to me asi vic jsem mel 2 k ze sparta vyhraje o 3 goly

Reagovat
Grupma

Zůstal jsi těsně před branami

Reagovat
Luka3enko

tvle jak tam zazdil ten Haraslin ten centr tak jsem měl chuť po něm hodit prázdný půlitr

Reagovat
Grupma

až hodíš plnej, to bude teprve ono.

Reagovat
Luka3enko

Tam stejně nedohodím , ale to bych nikdy neudělal nejsem až takový debil

Reagovat
smazaný uživatel

Baník - Kodaň | nebude u nás vysílat žádná sportovní TV stanice?

Marketingový a PR ředitel Baníku: „Říká se mi to těžko, stále to intenzivně řešíme, ale podobně jako při zápase s Urartu ani tady prostě ze strany televizí není zájem.“

„Radši vysílají zápasy pražských klubů, u nás je velmi pravděpodobné, že v žádné z nich nic nebude. Snažíme se zajistit alespoň stream na youtube, třeba výměnou signálů obou klubů. Náš mediální úsek na tom pracuje“

Hodně trapné od těch televizí

Reagovat
Luka3enko

Proč? Když si asi spočítali, že by to nemělo sledovanost a prodělali by na tom prachy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno, sledovanost by to mělo

Reagovat
Kepy_FCB

Před pár lety vysílaly třeba Bolka-Ordabasy..

Navíc ČT sledovanost nemusí zajímat

Reagovat
Luka3enko

Tak asi chce Baník moc peněz, protože ty předkola si prodává přímo klub ne? Já jsem třeba osobně proti tomu aby si ČT kupovala práva na takové utkání, prostě si nemyslím, že k tomu má sloužit.

Reagovat
Uwe háže buly

a k čemu má teda sloužit, když ne k tomuhle?

Reagovat
Luka3enko

Z mého pohledu má sloužit primárně k poskytování nezávislého zpravodajství a proto je její financování odkloněno od státního rozpočtu přes samostatný poplatek. Co se týká sportu tak mají dávát prostor sportům které nemají až takový mediální prostor (basket, házená, florbal, rugby, dávám jen příklad sportů) a sorry zrovna fotbal a hokej je v ČR fakt mainstream. Jako já jsem proti tomu aby měla česká televize MS v hokeji a fotbalové Euro... nechápu proč by měl fakticky nepodnikající subjekt kupovat drahou licenci na sportovní události. Osobně třeba krom sportovních eventů českou televizi absolutně nesleduju a na to klidně budu chodit do hospody, ale přijde mi retardované, že někdo přijde s tím, že když mám mobil (zařízení, kde je potencionální možnost ji sledovat), tak mám platit na provoz české televize. To je spíš samostatná debata co by měl být rozsah činností veřejnoprávní televize, protože jako nevím proč by měla mít 5 kanálů apod. Nejde o výši poplatku, ale prostě o princip.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Uwe háže buly

No, ale jak vidíš, tak nikdo práva na tyhle předkola stejně nekoupí, takže je to vlastně služba lidu a nebude to ani stát moc. Pouštět se do závodu o LM, naší ligu atd by se asi nemeli, ale tyhle věci by tam běžet mohli, stejně tam Bolka.

Reagovat
Coutinho10

aspoň mě to nebude trápit, když se to s náma kříží, ale upřímně tohle už mě překvapuje, protože přeci jenom to předchozí předkolo, tak to bylo neatraktivní, ale Kodaň už by atraktivní pro TV měla a obzvlášť s Baníkem, který tam dlouho nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ale odveta doma, v Kodani to určitě nějaká dánská televize vysílat bude, takže budou i streamy

Reagovat
Coutinho10

jo máš pravdu vlastně, tak snad ta odveta někde bude, protože tu bych měl mít možnost vidět, ale první zápas ne, to budu v Edenu

Reagovat
Puskas

Kodaň, která postoupila ze zákl. skupiny LM a porazila Manchester, Galatasaray a remizovala s Bayernem, se nezdá atraktivní...

Reagovat
Transfermarkt

Spíš Baník není atraktivní

Reagovat
Uwe háže buly

Já bych se teda na společný zápas podíval, asi jako většina lidí tady, kromě slávistů, kterým se to kříží s jejich zápasem.

Reagovat
Martin2626

Dneska moje Plzeň za 3 body

Reagovat
PavlíčeQ

vi nekdo co zivi toho dufka ktery vlastnil mladou boleslav? pry existuje sance ze prijde do jablonce, otevrel jsem ty internety ze si zjistim co vlastne dela a nikde nic

Reagovat
Greny

To nevím ale nepohybuje on se i v prostředí u koní??

Reagovat
PavlíčeQ

pry jo ale to asi moc vydelecny nebude

Reagovat
Pablos

Tak salámu se žerou tuny …co ty víš

Reagovat
ondrasch77

Co vůbec v tom blesku píšou? Jak by mělo vypadat to spojení Dufek / Pelta? Majetkově?

Reagovat
PavlíčeQ

tezko rict, ja to mam zamceny

Reagovat
Greny

OT : koukám Černý na lávce ale spolu s ním je v Rangers i Danilo, pokud je bude hrát časem v základu spolu tak by mohli udělat brutální čísla ve skotské lize

Reagovat
Firkraag

Nebo by se mohli třeba zranit

Reagovat
Sosi

Reagovat
Cotton

Reagovat
Coutinho10

a v TV nikde vždycky jejich ligu dával Premier Sport, ale asi se na to vykašlali + rusí 1. program, ale klidně to mohli dávat na dvojce nebo trojce

Reagovat
Salfovic

Plzeň v útoku s Šulínem a kokotem, takže Jablonec jasná neprohra.

Reagovat
Greny

By byla prdel kdyby neuměli nakreslit lajnu hráč a balón

Reagovat
Firkraag

Taky jsem si říkal, bylo vidět, jak malovali?

Reagovat
Greny

Teď to ukazovali ofsajd ano, ale prdel je že tam je záběr kdy má Plzeňak míč ještě na noze ale ofsajd by to byl stejne

Reagovat
ACSeRw!n

OT: Karabec vcera v zakladu a hned asistence

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Greny

Máte někdo O2 jak se to dá zpětné přehrát ? Můžete kouknout na to jak ukazovali ten ofsajd Vydry v té "kalibrované care" chvíli po gole a teď ?? Furt ofsajd ale přišlo mě že teď mensi

Reagovat
C-M@ster

Však teď jak spadl obránce před Šulcíkem, tak sudí vzal Plzni regulérní gólovku.

Reagovat
Firkraag

Dávej jim karty, když na tebe mluvěj. Kokotům.

Reagovat
Selänne

Může mi sem někdo konečně napsat, proč je Cheick Souaré tak dlouho mimo? Zranění, vězení, smrt, únos? Nikde se k tomu nemůžu dopátrat.

Reagovat
Salfovic

Vražda, smrt, zabití.

Reagovat
Selänne

Holy shit

Reagovat
djiros

Co trápí Jedličku, že není ani na lávce? V týdnu jsem nezaregistroval.

Reagovat
Salfovic

Nevīm, ale marodka Plzně tím na začátek sezony dosáhla absurdních rozměrů.

Co je třeba s Baierem ?

Reagovat
Greny

Zraněné, nebyl skoro ani v priprave

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Greny

Ricardinho a Cadu musí na plac dolů Havel a Vašulin

Reagovat
Miguel19

Vydra + Vašulín, to je slušné kombo. Kolikrát to Koubek bude zkoušet? Naprosto k hovnu hráči.

Reagovat
ACSeRw!n

tak kdyz si je tam privedl, tak je bude stavet

Reagovat
Miguel19

Aha. Jsem nevěděl, že z Hradce diktoval přestupy Plzně.

Reagovat
Sosi

Oba totalne

Reagovat
Greny

OT : Dycky Zbrojovka VB hrobar

Reagovat
STR

Na hovno vedení, na hovno hráči, na hovno stadion a teď i na hovno tráva. Cirkus Zbrojovka.

Otázkou je co má v úmyslu Bartonek. Buď zůstane u kormidla nebo radši zničí Zbrojovku?

Reagovat
ratusek

Mezitím v Brně s Varnsdorfem po 20 minutách na střely 0:6, skore 0:2

Reagovat
ratusek

Tak po 23 minutách, střely 1:8, skore 0:3

Reagovat
Greny

A čemu se Diviš ? Vždyť se nic nezměnilo

Reagovat
ratusek

No je mi to líto. Navíc Hynek je kvalitní trenér. Což odpovídá ambicím na první ligu. Kádr už bohužel ne

Reagovat
FCSL

Příští zápas Zábranský na lavičce

Reagovat
Greny

Vždyť to nemá , je to furt VB, skončil audit a ejhle zase je tam problem

Reagovat
Transfermarkt

Reagovat
Firkraag

Reagovat
ratusek

0:4

Reagovat
Greny
Reagovat
Cotton

První půle 1000, druhá půle 200

Reagovat
Greny

2118

Reagovat
vacin

To je součet po každých 10 minutách?

Reagovat
Pablos

Ta Plzeň je slušně marná, docela překvapení pro mě

Reagovat
Salfovic

Pro mě ne. Místo Chorého daleko horší verze Chorého, chybí Mosquera, Souaré atd. No a k tomu všemu ještě Koubkův druhý rok.

Jestli ve čtvrtek nastoupí v útoku s Šulínem a kokotem a v bráně s dírou, tak baráky na Ukrajince

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Transfermarkt

Wow, jsi neskutečně zajímavý tím Šulínem a kokotem

Reagovat
ratusek

V Jablonci pískají pro Plzeň. Už jsem viděl vše

Reagovat
Salfovic

Pro mě ne. Místo Chorého daleko horší verze Chorého, chybí Mosquera, Souaré atd. No a k tomu všemu ještě Koubkův druhý rok.

Jestli ve čtvrtek nastoupí v útoku s Šulínem a kokotem a v bráně s dírou, tak baráky na Ukrajince.

Reagovat
Salfovic

Špatné vlákno.

Reagovat
FCSL

Ten Ricardinho je tak marnej, že si ještě moc nekopnul?

Reagovat
Salfovic

Tak fyzická náročnost naší a bulharské ligy je asi neporovnatelná.

Reagovat
Pablos

No Kabongo, No party

Reagovat
Firkraag

Tyvole, co tam vymyslel?

Reagovat
Salfovic

Jemelka dostal do krku, protože je vemeno, co nejde do výskoku

Reagovat
Firkraag

Na livesportu píší ruka.

Reagovat
Pablos

Jo evidentní. Martinec stopl balon bicepsem.

Reagovat
exse

Jsem zvědavej jak to okomentují, protože to evidentně bylo na úrovni rukávu, což, pokud se nepletu, se za ruku nepovažuje.

Reagovat
Pablos

Plus to předloktí no Od rukávu do předloktí… úplně jasná, sorry… dej si to zpětně.

Reagovat
exse

Ok, rád se na to podívám znovu.

Reagovat
Pablos

Se mu to svezlo skoro po celé vlastně

Reagovat
mrtvej ofsajd

Atraktivitu fotbalu dneska zachraňuje Brno.

Reagovat
ACSeRw!n

golove hody

Reagovat
PavlíčeQ

my regulerni gol dali ale bohuzel...

Reagovat
Tomko7

zbrojovka 1:6

Reagovat
Tomko7

zbrojovka 1:6

Reagovat
STR

Olomouc hraje ale hezky fotbal plný nahrávek, snad budou mít i výsledky.

Reagovat
monty25

Zapnu Teplice ve 20. minutě a už 1:1.

Reagovat
GreatWhite

No, jsou tam nadějné pasáže, ale taky chvíle, kdy to vypadá úplně hrozně. Tohle brutální omlazení bude bolet a bude trvat dlouho, než si to sedne. Tenhle rok je hlavní nesestoupit.

Janotkovi každopádně fandím a oproti Saňákovi je to jako den a noc.

Prasata z vedení ven!

Reagovat
Sosi

Jakej je Janotka trener? Ma na to, nebo je to jen prumerak, ktery jen vydrzel trenovat v klubu tak dlouho, az tam jamo jediny zbyl? V cem je jiny?

Reagovat
GreatWhite

Upřímně ho teď teprve pořádně poznávám jako trenéra, takže nedokážu úplně říct. Nicméně začínal tuším u U19 v Sigmě a už tehdy jsem na něj slyšel chválu všude možně. Loňska sezóna a 2. místo s B týmem ve 2. lize, to byla velká paráda a primárně jeho zásluha, herně prý taky super, ale přiznám se, že zapasy B týmu úplně cíleně nesleduji, abych mohl říct víc.

Působí i u repre U19, což taky asi znamena, že něco umí a zaujal.

Mně se zatím líbí jeho odvaha, vykopnout nejlépe placené hráče, hrát s mladými, které zná z B týmu, udělal to, co ten tým potřeboval jako sůl, i když třeba ne s každým krokem úplně souhlasím.

Zároveň zatím projev i výsledky docela fajn na tu kvalitu kádru, především ten okamžitý represing je hodně znát a ten fotbal působí docela líbivě, přímočaře...

Pozitivum je, že má za sebou fanoušky, kteří chtěli hlavně pryč Saňáka a Janotka odehrál v Sigmě většinu kariéry jako hráč, takže ho tu lidi mají fakt rádi.

Určitě bych neřekl, že to na něj zbylo. Dlouho se vědělo, že jednou určitě bude trénovat A tým, jen je otázka, jestli to není brzo a jestli přišel do dobré situace, když je tak vyhrocená situace mezi fanoušky a vedením atd.

Reagovat
Firkraag

Vyhodit přítěž Beneše s Pospíšilem je imho skvělej tah. Vodháněl byl taky přeřazen do B? Netušíš?

Reagovat
GreatWhite

Co se týká Beneše, tak loni byl pořád nás nejlepší obránce, takže to je mi trochu líto, ale chápu to.

U Pospy, tam to bylo jasný, ten byl hodně za očekáváním. Toho je mi líto lidsky z toho pohledu, že kdyby věděl, jak to dopadne, tak mohl zůstat na lavičce v Jagiellonii a slavit polský titul. Myslím, že všechny mrzí, jak to dopadlo, bohužel mu to prostě vůbec nesedlo.

Co se týká Vodháněla, tak tam prý jde o to, že se zranil v přípravě, tak se rozehrával v B, kde se hned zranil znovu, ale o přeřazení by jít nemělo. Nicméně ani to by mě nešokovalo. Měli s Julišem skvělý půlrok a od té doby tragédie oba dva. Ostatně Juliš, pokud bude dostávat 15 minut za zápas, tak bude chtít beztak sám odejít taky. A co si budem, zdravý Kliment je lepší fotbalista a hlavně mnohem vhodnější do toho, co chce Janotka hrát.

Reagovat
Sosi

Ok, diky moc

Reagovat
Erialdur

Nesestoupíme. Tam je taková konkurence, že jsme bez šance.

Reagovat
djiros

Zraní se Kliment, což je velmi pravděpodobné a už se vezete ani nevíš jak

Reagovat
monty25

Tak po třech kolech pořád nula bodů.

Reagovat
ratusek

Ty vole co to tam je za kamery? Tam chybí ta středová?

Reagovat
Coutinho10

teď jsem to chtěl napsat

ta první z pohledu brankáře se mi líbila, ale pak už to začali moc překombinovávat

Reagovat
ratusek

Už to opravili. Asi ze začátku ta středová nešla. Už jde

Reagovat
5PUR5

Do protipohybu gólmana, chladnokrevný

Reagovat
ratusek

Reagovat
STR

Reagovat
smazaný uživatel

František nezačíná dobře

Reagovat
Salfovic

Což je dost průser, když je to jeho jediná devíza.

Reagovat
ratusek

Dělaj si na tom VARu prdel? Co tam jako zkoumali a ještě tak dlouho? komedie fakt

Reagovat
JeséRodriguez

Tatarák

Reagovat
ratusek

Budějovice dnes rezignovaly na obranu?

Reagovat
JeséRodriguez

Šílený

Reagovat
mayday

Franz si to ztěžuje, ať může zahvězdit koncem podzimu

Reagovat
Cotton

*letos

Reagovat
Riquete s čupřinou
Reagovat
fabec1222

Chudák Franz, tady se akorát zesměšní před důchodem.

Reagovat
Zephyr

Kéž by jim ale dali mikrofony do kabiny. Ten jeho poločasový kartáč bych teďka chtěl slyšet

Reagovat
Cotton

Ten se zesměšnil už před 20 lety

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ACSeRw!n

Franz

Reagovat
STR

Tak kdy to teda penalta je? Ajooo u Varu Adamková...

Reagovat
Cotton

Franz ven!

Reagovat
FruFru

Rozhodně zajímavý výkon rozhodčích

Reagovat
5PUR5

Těším se na komisi, jestli se teda uráčí vybrat něco z tohodle zápasu. Tipoval bych, že u ruky Yahayy to svedou na neprokazatelný záběr, u ruky Tischlera že to byl ještě rukáv, i když ten míč ho trefil částečně i níž. Jinak bych přísahal, že se říkalo, že s rozhodčím budou komunikovat jen kapitáni, z čehož usuzuju, že ČB má tak 7 kapitánů.

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Když už nepomáhá ani Franz, který kamkoliv přišel tak z prvních 10 kol udělal třeba 18 bodů, tak to značí že Budějovice jsou v prdeli totálně

Reagovat
Losinho

S náma taky první zápas prohrál s Žižkovem.

Reagovat
KingMaster13

Tak u nás se mu blbě pracovalo, měl tu nepřátelské prostředí

Reagovat
mrtvej ofsajd

strašně mě u nás tenhle rudej debil sral.

Reagovat
Salfovic

Největší prdel byla, když na první tiskovce prohlásil, že byl od dětství Slávista

Reagovat
Losinho

Měl právo na džob

Reagovat
inferno08

Druhý poločas byl od Budějovic dobrý, škoda, že první prohrály 3:0

Budějovice měly kopat minimálně dvě penalty. Ta ruka za mě stoprocentní. To jsem zvědavý, jak tohle komise obhájí...

Reagovat
ratusek

Neskutečný jak špatní ti rozhodčí jsou. dnes je to tedy elita jak v Budějovicich tak v Hradci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele