Bulhaři si stěžovali na sudí, Dánové prý hráli házenou a ne fotbal

27.03.2013, 11:49
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (31)

Přidat komentář
smazaný uživatel

asi ten nejlepší výsledek, který jsme si mohli přát.

Reagovat
spider_8

Jak to tak počítám, tak pořád musíme někde nahrát bod na Dány a nějakým způsobem dohnat Bulhary. Musíme věřit, že ztratí v Arménii.

Reagovat
valloire

Musíme udělat 3 body s Itálií a vyhrát v Bulharsku. S Bílkem to ale nepůjde...

Reagovat
spider_8

Nejspíš no. To dost zálěží na tom, jak si povedou Dánové doma proti Italům, čehož se dost bojim a proti Arménii. Každopádně ten poslední zápas v Bulharsku budeme nejspíš muset vyhrát, snad budeme ještě ve hře o postup.

A s tím Bílkem mě to pěkně sere. Teď se bude zase chlácholit, jak na tom nejsme zase tak špatně, přitom včera jsme měli spíš kliku než že bychom si zasloužili vyhrát. A díky tomu, že ještě máme nějakou šanci, tak bych vyhodil Bílka tím spíš. Jenže on tam nejspíš bude smrdět, dokud to nepodělá úplně.

Reagovat
valloire

Dánové nesmí vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Cokoliv udělá Bílek je úplně špatně

Reagovat
didosh

jo taky mě to sere jak každý kritizuje jeho schopnosti,nějak ho nemusím ale něco mi říká že to neni jen trenerem...hold musíme počkat až skončí generační obměna...

Reagovat
Ronaldo.com

kecy kecy

Reagovat
valloire

Jestli nevidíš,že to prostě není trenér pro nároďák,tak je to je špatný.

Reagovat
vanGomm

No já bych neřekl,že je ta remíza pro nás to nejlepší.Po remíze jsou pořád ve hře totiž oba.Máme tady dva zhruba rovnocené soupeře.Pokud by totiž někdo z nich prohrál,tak by už částečně vypadl ze hry.Prohra Dánska by totiž prakticky smazala tu jejich výhru u nás.A naopak prohra Bulharska by znamenala špatnou situaci pro ně oni mají totiž horší los než Dánsko.Vše nasvědčuje tomu,že se o do 2.místo rozhodne mezi těmito třema.Vzájemná minitabulka Dánsko 1 3 0 5:2 6,Bulharsko 0 3 0 2:2 3 a Česká rep. 0 2 1 0:3 2.Do této tabulku už zbývá pouze tedy odehrát Bulharsko-ČR.Dásko tím,že neprohrálo má stále tu nejlepší pozici.V této minitabulce může být předstiženo pouze když by nás Bulharsko deklasovalo.Navíc Dánsko má ještě tu výhodu,že hraje doma i Itálií v době,kdy už třeba Italii o nic nepůjde.A ta je známa tím,že většinou hraje jen to co sama potřebuje a co jim stačí.

Reagovat
JacoBee

Bla,bla,bla...

Reagovat
didosh

Kurnik co ten Žižkov?

Reagovat
j_mrazik

Dobře tam Pelta poslal pár drobných na přilepšenou.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co by to mělo být za nového strategického partnera ve Viktorce Ž.? Ti taliáni? A co by to mělo přinést?

Reagovat
Posledni Kovboj

vymena, Hornik pujde na staz nekam do Serie A

Reagovat
spider_8

Pravda, tam se může lecčemu přiučit

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
didosh

taky mě to zajímá

Reagovat
aurelio

A keď hrá hádzanú Barcelona alebo Španielsko, tak nikto nesmie ani muknúť.

Reagovat
SIRBRANIKE

Nie je hádzaná ako hádzaná, je rozdiel medzi krátkymi prihrávkami a hraním rukou...

Reagovat
smazaný uživatel

neni to poprve co se sudi snaži ovlivnit vysledek zvlašt když kraje Bulharsko jinak 1.misto Italie baraž pro bulhary , nemyslim si že ČR tam vyhraje

Reagovat
Andis

Njn tak nám rozhodčí darovali postup na ME

Reagovat
Andis

Dokonce dvojnásob pak jak skopli vzápětí toho Skota ve vápně tak to nepísk....Když bude nejhůř národ povolá Rezka

Reagovat
smazaný uživatel

Zas to nepřeháněj, to faul nebyl a uznali to i Skoti. A tu Rezkem nasimulovanou penaltu, by odpískal každý rozhodčí. Protože Rezek byl v situaci, kdy dát gól byla ta nejlehčí věc na světě, golman skoro na zadku branka odkrytá a on padá. Rozhodčí to viděl zezadu a asi si nedokázal představit, proč by v takový pozici někdo padal.

Reagovat
LAM

Když se podívám na Tabulku tak možná opravdu bude stačit porazit doma Armence a venku Maltu a Bulhary a postoupíme.Teda pokud se nestane nějaký překvapení.

Reagovat
TOM HORAK

pokud budem nakonec v baráži, tak to znamená, že se asi opravdu dost zlepšíme, protože uhrát 3 body s Talošema, porazit Bulhary venku, Arménii a Maltu dom, to by bylo skvělý...obávám se, že to ale nemusí stačit...Dáni budou mít Italy v říjnu v Kodani, kdy Taloši budou mít postup a můžou se na to vyflákout Taky bude podle mě obrovskej problém vyhrát v )plně posledním zápase v Bulharsku v přímém souboji o baráž...dovedu si představit to Sofijské peklo, Bulhaři už dlouho nikde nebyli a jsou obrovsky motivovaní...Bílka tam sice vidím nerad i po včerejšku, ale ČEŠI DO TOHO!

Reagovat
smazaný uživatel

PRO ADMINY :

Jinak oficialni stiznost na FIFA posilaji i Kapverdy. Rozhodci z Mali ridili zapas Rovnikova Guinea-Kapverdy (4:3) opravdu strasne a domaci vyhrali jen diky nim...

Mario Semedo - predseda FPF (kapverdske fotbalove asociace) - si nechal nejprv video ze zapasu zhodnotit portugalskymi rozhodcimi a ti doporucili, poslat to na FIFA.

(Jen kratky vycet toho zapasu : dva neuznane regulerni goly Kapverd, jasna ruka + cervena za umyslne hrani rukou obrance na care - nepotrestano, jeden gol domacich z evidentniho, asi ctyrmetroveho ofsajdu, pisknuta penalta pro domaci uplne vymyslena... plus spousta "malych" pripiskavani v prubehu celeho zapasu.)

Z meho pohledu klobouk dolu pred hraci Kapverd, ze zapas dohrali a obeslo se to bez nejakych "africkych" strkanic a podobne. Zapas byl pro kvalifikacni skupinu o Brazilii 2014 a pokud by Kapverdy skutecne prohrali a zustali by bez bodu, pak jsou jejich sance na postup tekmer nulove...

Ja jim drzim palce, at s odvolanim uspeji. Zapas jsem videl a musim rict, ze nikdy na zadne urovni jsem vetsi "prasarny" od rozhodcich nevidel...

Reagovat
didosh

Já jsem zrovna tenhle zápas neviděl ale překvapil mě výsledek,sledoval jsem celý APN a Kapverdy hrály skvělý fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

No, Rovnikova Guinea je slozena v podstate jen z cizincu (v repre napr. 9 naturalizovanych Brazilcu, atd.)... Ale jak rikam - Kapverdy byly jasne lepsi, ale rozhodci pan Keita z Mali mel jasno v tom, kdo ma vyhrat...

Reagovat
didosh

Keita z Mali to mě nepřekvapuje...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele