Benatia vyhlíží odchod z Udinese, přestup očekává po sezoně

03.11.2011, 20:16
Aktuality
Udinese dokazuje, že umí vyprodukovat kvalitní fotbalisty a z jejich odchodů pak vytěžit velmi slušné odstupné. Letos v létě z italského klubu odešli Alexis Sánchez, Cristian Zapata a Gökhan Inler a i po sezoně dozná kádr Bianconeri dalších změn. Jedna by se mohla týkat i obrany...

Pevnou součástí defenzívy Udinese je v nynější době Medhi Benatia. Marocký obránce podává solidní výkony a nebezpečný umí být i v pokutovém území soupeře. Je ovšem otázkou, jak dlouho ho v týmu udrží.

" Mám smlouvu v Udinese a nemyslím si, že odejdu v lednu, jelikož klub mě v průběhu sezony prodávat nechce. Každopádně si myslím, že odejdu po sezoně," prohlásil 24letý fotbalista.

O Benatiu se údajně zajímají oba manchesterské kluby a sleduje ho prý také Inter Milán. Další možností by se pak mohla stát francouzská Ligue 1. "Spekuluje se o Paris Saint-Germain. Byla by to zajímavá možnost, jedná se o klub s vysokými ambicemi," přiznává Benatia.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ako sa momentálne darí Sanchézovi v Barce ?

Btw. dúfam že Benatia neodíde do zahraničia, neznášam toto oslabovanie Calcia....

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis je už pomerne dlho zranený, takže asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, dík

Reagovat
salami

už je fit, proti Plzni si zahrál jako střídající hráč

Reagovat
smazaný uživatel

byl dlouho zranenej ale uz se vraci, moc toho neodehral ale hral skvele, na tom kridle se pedrovi nedari a Cuenca je slibnej ale dost mladej porad, az se Sanchez rozehraje ma jasnej zaklad v Barce

Reagovat
smazaný uživatel

thx

Reagovat
Filip12

OT: Gerd Muller dnes 66 sakra toto letí hodně zdraví

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm..., "nový Bonera" ?

Reagovat
smazaný uživatel

preco Bonera?

Reagovat
smazaný uživatel

trochu mi ho připomíná..., hlavně pozicí (RB/CB). navíc bych si ho časem dovedl představit jako Danieleho nástupce u nás..., nebo něco víc ?

Reagovat
smazaný uživatel

aha Partak ku Thiagovi ideal

Reagovat
10

bral bych ho s Armerem hned

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele