Balotelli se nabídky ze Serie A nedočkal, za vděk údajně vezme třetí španělskou ligou

Dnes, 18:23
Aktuality
Mario Balotelli (© AFP)

Mario Balotelli se chystá zpět do akce a podle tisku si poprvé v kariéře vyzkouší španělské prostředí. Nebude ovšem hrát LaLigu ani druhou nejvyšší soutěž, podle médií jsou v pokročilé fázi jednání s třetiligovým CF Intercity.

Některé zdroje dokonce hovoří o tom, že je dohoda na spadnutí a vše by mohlo být podepsáno v nejbližších hodinách. Jednat by se mělo kontrakt platný do konce sezony, jehož součástí bude opce na dalších dvanáct měsíců.

Balotelli se nebránil návratu na Apeninský poloostrov a měl zájem znovu okusit Serii A, kterou naposledy hrál v ročníku 2019/20 za Brescii. V minulosti prošel oběma milánskými velkokluby, Manchesterem City, Liverpoolem, OGC Nice nebo Olympique Marseille. Krátce působil v tehdy ještě druholigové Monze nebo švýcarském Sionu a naposledy střílel branky za tureckou Adanu Demirspor, od přelomu června a července je bez angažmá.

"Co bych si přál, je návrat do Serie A. Nabídek ze zahraničí jsem měl dost, ale stále doufám, že budu moct zůstat doma," řekl Balotelli nedávno v rozhovoru pro DAZN. "Samozřejmě pokud nabídka z Itálie nedorazí, musel bych rozhodnutí přehodnotit," nechal se slyšet kontroverzní útočník.

Rodák z Palerma, jenž v sezoně 2009/10 získal s Interem ceněný treble, má na kontě 36 startů a 14 gólů za italskou reprezentaci, za kterou si zahrál na Euru 2012 a MS o dva roky později.

Autor: Tomáš Pavlík / sport.es

Komentáře (6)

Přidat komentář
pobody's nerfect

Třetí španělská je ještě ok. Čekal jsem něco jako druhá inuitska liga nebo rovnou MMA

Reagovat
kattos

Viktorka ho měla reálné zkusit

Reagovat
Salfovic

Která ?

Reagovat
eder

Ta od splavu...

Reagovat
sejber

V podstate svoju karieru vysperkoval.

Po angazma v Interi a City si zahra za Intercity

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele