Augsburg prodloužil smlouvu s trenérem Thorupem, platit má do roku 2026

12.09., 17:09
Aktuality
Jess Thorup (© Profimedia)

Bundesligový Augsburg nadále spoléhá na svého trenéra Jesse Thorupa. Ve čtvrtek klub oznámil předčasné prodloužení smlouvy s Dánem o jeden rok do 30. června 2026. Podle prohlášení FCA je to jasný signál kontinuity a úspěšného pokračování spolupráce.

Thorup je trenérem Augsburgu od října 2023, kdy převzal funkci po Enricu Maaßenovi, který skončil kvůli špatným výsledkům. Dán suverénně dovedl tým k záchraně a chvílemi dokonce snil o postupu do kontinentálních pohárů.

"Jess v minulé sezoně dosáhl neuvěřitelného obratu a vnesl do našich výkonů a výsledků konzistenci a stabilitu," uvedl sportovní ředitel Augsburgu Marinko Jurendic. "Pod jeho vedením se jednotliví hráči i tým jako celek dále rozvíjeli," dodal.

Thorup zdůraznil, že "stále vidí obrovský potenciál a prostor k růstu a bude i nadále dělat vše, co je v jeho silách, aby přispěl k pozitivnímu a udržitelnému rozvoji klubu".

Autor: Livesport.cz / SID

Komentáře (14)

Přidat komentář
Rudnevs

Som zvedavy, kto z troch Danov skonci tuto sezonu najvyssie. Dufam, ze Svensson.

Reagovat
andrew96

Bude to Bo.

Reagovat
Martin9719

Aspoň by mi vyšel tip na překvapení.

Reagovat
Jason_

každý rok si mylím , že vypadnu a stále nič , pritom nemám nič proti nim len im neverím

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Rudnevs

U mna myslienkove pochody presne naopak. Chcem, aby vypadli, ale viem, ze to udrzia.

Reagovat
andrew96

Pokud se ale Augsburg v něčem zlepšil (vedle Thorupa), tak je to návštěvnost. Prřijde mně, že tam bývá pravidelněji plno než dříve. I na méně atraktivní zápasy.

(Ale plácám to jen teď s mobilem v ruce bez snahy získat k tomu více dat, prostě pocit.)

Reagovat
Sigma Olomouc

Hodnotit bez informací a podle pocitu, tak to má být

Reagovat
Breze

Priemerna navstevnost v sezone 23/24 bola 29 301 divakov. Sezonu predtym 28 015 divakov. Stadion ma kapacitu 30 660.

Reagovat
andrew96

Tak oficiální čísla... známe manipulace Lipska a Hoffe.

Reagovat
Breze

Takto ale mozes spochybnit vsetkych. Pokial nie je podozrenie voci Augsburgu niecim konkretnym podlozene, tak to sem nepatri.

Reagovat
andrew96

Můžu, proto je fajn to doložit i obrazovým materiálem či si přečíst texty na dané téma, pokud existují. Ale včera jsem byl na to líný a dneska to není o nic lepší.

Každopádně Lipsko a Hoffenheim jsou známé firmy manipulující s počty nahlášených diváků. Dále Mainz a řekl bych, že dříve s tím čachroval i Augsburg. Ale mám pocit, že u FCA těch volných sedaček nevidím tolik jako dřív.

Reagovat
Breze

Moj pohlad je, ze sa udrzia a drzim im aj palce. Chystam sa aj v najblizsej dobe ku nim na zapas.

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele