Aston Villa koupila Gueyeho, tým naopak opustí Delph

10.07.2015, 21:42
Aktuality
Ke změnám v záložní řadě dojde v Aston Ville. Birminghamský celek koupil z Lille Idrissu Gueyeho, jemuž místo v kabině uvolní Fabian Delph. Anglický reprezentant má namířeno do Manchesteru City...

25letý Gueye podepsal ve Villa Parku kontrakt na čtyři sezony. Přestupovou sumu kluby nezveřejnily, podle médií se ale pohybuje okolo devíti milionů liber.

"Opravdu mě moc těší, že jsme Idrissu přivedli. V posledních letech byl jedním z nejlepších mladých záložníků ve Francii a v průběhu tohoto léta se ho pokoušela získat řada klubů. Věřím, že kupujeme hráče, který je hladový po úspěchu, vstupuje do svých nejlepších let a perfektně zapadá do Premier League," věří manažer Tim Sherwood.

Gueye byl součástí prvního týmu Lille pět sezon, během nichž nastoupil ke 176 zápasům, na svém kontě má rovněž 24 startů za senegalskou reprezentaci. Místo v kabině mu uvolní Fabian Delph, anglický reprezentační záložník má namířeno do Manchesteru City, jeho přestup má být dotažen již zítra.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (436)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele