AS Řím po prohře s Juventusem kritizuje rozhodčího Rocchiho

06.10.2014, 13:23
Aktuality
Na Apeninském poloostrově se včera konal šlágr italské ligy, proti sobě se postavily Juventus a AS Řím a Stará dáma v domácím prostředí zvítězila 3:2. Terčem kritiky po utkání se stal hlavní rozhodčí Gianluca Rocchi...

Rocchi v průběhu první půle nařídil tři pokutové kopy. Juventus nejprve z jednoho poslal do vedení Carlos Tévez, po proměněné penaltě Francesca Tottiho a gólu Iturbeho vzplály emoce znovu těsně před odchodem do kabin. Za stavu 1:2 se kopala další penalta a Tévez z ní ve třetí minutě nastavení srovnal.

"Je to ostuda, že pokutové území tady mají devatenáct metrů. Ale těší mě charakter, jaký ukázali moji hráči. Bylo to až moc vyhecované, normálně ovšem máte rozhodčího, který ví, jak se s podobnými věcmi vypořádat. Možná nastal čas, kdy je třeba rozhodčím v případě gólů nebo penalt usnadnit jejich práci. Jsme ve 21. století a faul je uvnitř pokutového území, nebo vně, je to snadné. Můžete si pomoci opakovanými záběry přímo na hřišti, pomohou," řekl po zápase kouč AS Rudi Garcia.

"Přijeli jsme do Turína hrát naši hru, ale zápas byl ovlivněný. Nevím, jestli nás porazil rozhodčí, ale určitě to nebyl Juventus," nebral si servítky kapitán Giallorossi Francesco Totti. "Tohle přitom není ojedinělá událost, ale stává se to opakovaně. Juventus si hraje svoji vlastní ligu, kterou vždy musí vyhrát," dodal Totti.

Juventus a AS Řím do včerejšího podvečera neztratily ani bod, po zápase se touto bilancí už mohli chlubit pouze Turínští. Rozhodující okamžik celého střetnutí přišel čtyři minuty před koncem a postaral se o něj obránce Leonardo Bonucci. V závěru se už nezměnilo skóre, ale jenom počet hráčů na trávníku - červenou kartu dostali Álvaro Morata a Konstantinos Manolas.

"Hodně věcí bylo špatně, ale obviňovat můžeme i sebe. Měli jsme dvě obrovské příležitosti a prohráli jsme po gólech ze tří standardních situací. Pro výhru jsme udělali dost a když si vzpomenu na příležitosti Pjaniće a Gervinha, mohli jsme udělat ještě více," poznamenal Garcia.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (359)

Přidat komentář
homeles8

lock diskuze

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
frankiefcb

Totti

Reagovat
juveforever

je zákerák

Reagovat
Francesco Totti AS

a ty si debil

Reagovat
SqueeZy

Že si tohle France ve svém věku neušetří... To se k takovému hráči vůbec nehodí. Když už, tak bojovat společně proti úrovni rozhodčích a celé té šaškárně, ale po tom, co 3 roky kralujeme a nikdo nám nesahal ani po kotníky tu brečet, že hrajeme vlastní ligu a pomáhají nám rozhodčí je trapnost a ostudnost. Stačí se podívat na tabulky a statistiky za poslední 3 roky.

Reagovat
frankiefcb

Já si cením toho, že dokáže na plnou hubu říci to, že co každý vidí, ale bojí se to říci. Za toto si ho ještě více cením.

Reagovat
SqueeZy

Díky za tvůj vysoce kvalitní a respektovaný názor

Reagovat
frankiefcb

nemáš zač

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

tak ony se spis tyhle reci pokazdy otoci proti tomu hraci/klubu...

Reagovat
frankiefcb

to je mi sice jasné, že dostane stopku, bo pravdy se každý bojí. Ale jak jsem řekl, ligu sledovat už nebudu jen LM. V lize tu LM AS uhraje, ale nemá cenu se nějak nervovat, když předem je ta šaškárna rozhodnuta ve prospěch Juventusu.

Reagovat
SqueeZy

Minulý rok stačilo jen 17 bodů a AS by vyhrálo titul, rok předtím to bylo 9 bodů před Neapolí, rok předtím sezóna bez prohry. Výmluvy na rozhodčí a o předem rozhodnuté sezóně jsou k smíchu víceméně stejně jako ty

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
danko10

Nikto tu ale nehovorí o titule a o vlaňajšej sezóne taktiež. Teda aby nedošlo k mýlke, budem hovoriť čisti o sebe. Vlani, keď nás proste prevalcovali, zablahoželal som súperovi k jasnej výhre a bavil som sa fotbalom ďalej. Včera som si posledných desať minút už len zakrýval tvár. Zápas s absolútne nedôstojným priebehom a o ničom nehovoriacim výsledkom, odriadený nekompetentným idiotom. Juventus ako taký je mi ukradnutý. Ak vyhrajú ligu o 20 bodov, tak to bude náš bordel. Ak ju vyhrajú o dva body, tak budem nadávať ešte v máji, pretože včera to nemalo so športom nič spoločné.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
SqueeZy

Ten rozhodčí byl totálně mimo a nezvládl celý zápas. Už od začátku. To prostě není o Juventusu, ale o jeho kvalitě a kompetenci. To, že se tu sešla zase parta hlupáků a stáhli to jen na Juve, to taky vypovídá o zdejší inteligenci než o čemkoliv jiném.

Reagovat
danko10

Ja súhlasím. ťažko si predstaviť, že by bola takáto mediálne sledovaná udalosť sfixlovaná. Nepoukazoval som na pochybné herné kvality súpera, ani nič podobné. Mohol to byť fakt dobrý fotbal. Lenže keď som v druhom videl, jak k Pogbovi pred vápnom nikto nepristupuje, lebo sa všetci báli kontaktu, tak sa mi chcelo grcať. Juventus je pragmatická mašina, stále o kúsok pred Rímom, hlavne s tým lazaretom, ktorý nás pokosil. Moje antipatie patria výhradne Rocchimu a pár zaslepeným miestnym idiotom, ktorí majú snahu to, čo ten pán pofúkal ešte obhajovať.

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
Maritazzi

Znovu

Reagovat
frankiefcb

já teda nevěřím, že ten zápas byl čistý. Prostě někdo musel chtít, aby pískal takovýto trouba. V Itálii, ke je to prolezlé mafií, nevěřím, že je to čisté a včerejší zápas mě přesvědčil, že to čisté v Itálii není. Věřil bych tomu jedině, kdyby se svaz omluvil AS a udělal kroky proto, aby se to neopakovalo. Ale nevěřím tomu, těm mafiánům tohle vyhovuje. A aby dílo bylo dokonáno čekám ještě velký flastr pro Francesca.

Reagovat
danko10

Taliansko je v prdeli ako krajina, zväz je len zrkadlo, to je pravda. Ale o zákulisí viem nula nič, takže sa obmedzím výhradne na to, čo včera videl celý svet.

Reagovat
Maritazzi

Tak svaz je téma samo o sobě, tam teď ta vládnoucí garnitura reprezentuje zemi výborně Každopádně tam bych Juventus určitě nedával, zvlášť když se proti těm magorum taky vymezovali, ale i když emoce opadnou, ta nenávist k Rocchimu bude furt.

Reagovat
10

Za všechno může Lotito, zapadá to do sebe skvěle.

Na obou stranách týmy bojující proti střetu zájmu a narůstajícímu vlivu jeho osoby, týmy vedoucí neustálý spory proti současnýmu svazu, v případě AS navíc největší rival Lazia...to je přímo se nabízející konspirační teorie.

Reagovat
Maritazzi

Říkám, já z toho nechci vyvozovat nic o vlivu Juve ve svazu nebo tak, když je spíš jasný, že se nám i vám teď bude šlapat na krk. Každopádně od tý doby, co je zvolili, nevymysleli jednu rozumnou věc, rozhodčí stojí za píču furt a ten rasistickej dědek dneska v klidu řekne, že patří k nejlepším na světě.. tak kde to jsme.

Reagovat
Pipo123

Inak nedávno mi to napadlo, si písal že Lotito má teraz obrovskú moc a je možné že nám budú pripískavať. Čo sa zatiaľ vôec nedeje, práve navyše, v Janove sme mali mať penaltu a nepískal, včera zasa posúdili situácie v prospech Šašoula. Karty nám lúskajú zatiaĺ tiež krásne

Reagovat
frankiefcb

Jak říkám pokud to byla pouze nekompetentního rozhodčího ,tak svaz udělá veškeré kroky proto, aby se to minimalizovalo a omluvili by se AS. Zní to divně, ale pokud budou dělat, že se nic nestalo, ukazuje jen na to, že jim to tak vyhovuje. A to už podle mě náhoda nebude. Hráči a ani fans Juve za tu frašku na hřišti v podání rozhodčíh sice nemohli, ale ten nedostatek sebereflexe, jak ze strany hráčů a i fans je opravdu úsměvný. Takhel vyhrát Baník, AS tak se nehádám s nikým a spíše se stydím za to, jak takový zápas probíhal.

Reagovat
danko10

Oni by šli sami proti sebe, pretože toto hovado má aj európsku licenciu. Ľahšie sa zabudne na jeden nešťastný zápas, než spustí vyšetrovanie kokota, ktorý nosí placku od UEFY. To by prinieslo zbytočné narušenie pohody všetkých. Čo sa týka fanúšikov, tak to neni až tak horúce, lebo aj tu sa prejavújú ako blbci len tí, ktorí všade boli a všetko videli už dávno pred včerajškom.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Vtáky cez tepláky

No mňa znervozňuje práve to, že sa tu hovorí o písakaní zlým metrom na obe strany, čo však nesúhlasím. Pískanie vo väčšej miere nezvládal a poškodil tak nadmerne Rímu. Ja si však tiež nemyslím, že by to bol podplatený rozhodca, ale skôr mi pripadal ako sympatizant Juventusu :) . Bol jednoducho absolútne mimo a zápas nezvládal a rozčuľujú ma neustále alibistické reči zo strany fanúšikov Juventusu, že pískal na obe strany zle, čo nie je vôbec pravda..

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Až vás zase pošlou do druhý ligy tak sem na ty tvoje debilní smajlíky zvědavej

Reagovat
KingMaster13

A jak jste se vrátili na vrchol? před 2 lety zkorupovaným zápasem na San Siru proti AC Klidně ti pošlu tu fotku kdy míč je za čarou a nebyl uznán gol, Buffon vlastně má jiná pravidla než ostatní golmani a může chytat i za čarou Už to vypadalo že se Itálie zvedá a vy jí zase pošlete do prdele

Reagovat
r.mrazik

nemyslel jsem primo stopku (coz mozna taky),ale i od vsech fanousku o ubrecenosti a podobne...kdyby to napsaly noviny,tak je to o necem jinym,ale kdyz to rekne hrac,tak si vetsinou vubec nepomuze

Reagovat
frankiefcb

já ho chápu a plně mu rozumím, jsem člověk, kterého hrozně sere nespravedlnost a vědomí, že pro něco děláš vše a ono je to stejně dopředu rozhodnuto, že přijde nějaký žlutý šašek pokurví ti veškerou snahu. Omluvy se nedočkáš, tak to stejně v Tobě rupne a řekneš to naplnou hubu a ještě, když je to takový srdcař jak oFrancesco, který by i za AS na hřišti umřel. Včera to byla opravdu fraška v přímém přenosu a ostuda italského fotbalu.

Reagovat
r.mrazik

jeho nasrani chapu...

jen si nemyslim,ze by to melo byt dopredu rozhodnuty...ale kdo vi...

Reagovat
smazaný uživatel

A tomu fakt veris? Vzdyt ten rozhodci byl uplne mimo. Zazmatkoval, vykompenzoval a uz se vezl. Hraci mu to moc neulehcili (proc by to taky delali). Myslim, ze bys mluvil jinak, kdyby to skoncilo 2:2.. Navic Juve vas prestrilelo 20:8, to taky o necem vypovida ne?

Reagovat
frankiefcb

Zápas rozhodli dvě nesmyslné penalty, to se pak hraje blbě, když dostaneš goly, které nemáš dostat. Juve mělo břevno a pár skrumáží. Vyloženě nás nedrtilo. Neříkám, ež AS drtilo Juve. Ale když dostaneš dva góly po nepenaltách ještě jeden do kabin, tak se stejně vezeš. Každopádně třetí gol Juve byl krásný, ale podle pravidel nerugelérně, každopádně u toho třetího golu beru v potaz, že rozhodčí zazmatkovali.

Reagovat
10

a penalta na Tottiho? o tý se vám nehodí mluvit?

Reagovat
frankiefcb

Upřímně já stále nechápu, že někdo o ní pochybuje. Samozřejmě patří mezi ty přísnější, ale nelze pochybovat o tom, ež to penaltový zákrok byl. Na rozdíl od situací před vápnem ( v obou případech vůbec nevím, jestli se měli pískat), které ve výsledku rozhodčí posunul do vápna.

Reagovat
10

Držení Lichtsteinera bylo samozřejmě evidentní, ale celá ta situace začala faulem Tottiho.

Ruka Maicona byla série chyb, to už jsem psal včera. Ruka to zaprvé nebyla, za druhý Maicon vystoupil ze zdi a k tomu kontaktu došlo před vápnem. Rocchi nejspíš zmátnul sprej, kterým označoval zeď a ten byl použitej ve vápně. Prostě dvě velký chyby během jedný akce. Když už, tak měl posunout přímák za vyběhnutí Maicona ze zdi.

Faul Pjaniće na Pogbu bych včera bezprostředně během zápasu ani nepísknul, protože jsem si myslel, že to Pogba nasimuloval, rozhodně jsem to viděl mimo vápno. Po shlédnutí několika záznamů o faulu nepochybuju (o tom, jak to Pjanić tím seknutím a zvednutím nohy hloupě posral tady z vás překvapivě nepíše nikdo). A co se týče toho, jestli to bylo nebo nebylo ve vápně, tak to bylo o milimetry. Čára je součástí pokutovýho území a Pjanić ho prostě trefil na její úrovni. Mluvit v tomhle případě o nějakým mega zářezu je podle mě nesmysl, tohle byla nejtěžší situace na posouzení.

Reagovat
Maritazzi

Jenže všechno co píšeš, je o citu, kdyby měl cit, má od začátku utkání ve svých rukou, nepískne ani jednu penaltu a hraje se fotbal. Takhle se místo týmů, který zase ukázali, že jsou parník jinde než zbytek ligy, celej svět kouká na výkon toho šaška.

Reagovat
10

Tyvole ale ty teď taky mluvíš úplně jinak, vždyť se to celý zvrhlo naprosto bez rozpaků v čistou válku proti Juve, stačí si přečíst ty výblitky Tottiho, Garcii a dalších, který se snaží narážet na nějakej DLOUHODOBEJ trend. Tady se nemluví o neschopnosti Rocchiho, ale o podplácení a bůhví čemu ještě. To ti přijde adekvátní?

Reagovat
Maritazzi

Mluvili včera půlhodiny po tom zářezu, to jsem na tom byl taky dost podobně. Garcia už dneska narážel jen na stav italskýho fotbalu... a upřímně.. ty v jeho situaci bys jednal nějak klidně? Já na to můžu koukat teď s odstupem a nějak to hodnotit, po zápase seš v emocích, který prostě jdou ven a vidíš za tou nespravedlností uplně všechno.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
frankiefcb

Souhlasím u Maicona měla přijít žlutá za vyběhnutí dříve, ale ne penalta. A měl se opakovat přímák. V případě Pjaniče se přiznám, že jsem ten faul stále neviděl a pokud tam byl, tka obě nohy byli mimo vápno. Takže nevím, kde by ten faul byl.

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Maritazzi

2>1

Reagovat
SqueeZy

A nehovoří to spíš o kvalitě rozhodčí než čehokoliv jiného? být to 3>2 tak je pořád podplacený pro Juve, 2=2 tak je rozhodčí podplacený stejně? Nebo jak máš tu rovnici vyřešenou?

Reagovat
Maritazzi

Jj, tohle všechno jsem v tom popsal. Rozhodčí nás prostě v tomhle zápase zařízl, nevim, proč to tak udělal a nespekuluju o tom. Takže si nějaký řeči o podplácení připrav na někoho jinýho.

Reagovat
SqueeZy

A já po tom komentáři "špíny" a "odpornej klub" myslel, že narážíš na Juve a ne na kvalitu rozhodčího. Asi moje chyba

Reagovat
Maritazzi

Což jsem jasně napsal, že bylo v emocích, zase si vyber svojí verzi

Reagovat
SqueeZy

Já si žádnou verzi vybírat nemusím, sám tvůj palec v článku, který je od vašeho kapitána zaměřený proti Juve a "svojí lize kterou musí vyhrát" a podobně mluví za vše. Emoce nebo ne.

Reagovat
Pinturicchio

On se na tohle vymlouvá rád, stejně, jako když tady psal Cukrouškovi, ať chcípne.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako chvat toho obránce Juve (Lichsteiner, nebo kdo to byl, si nepamatuju) chce někdo obhajovat? Já bych mluvil spíš o červené kartě pro něj za to "dohrání" v podobě zatlačení hlavy Tottiho po zákroku, ale to už by bylo moc.

Každopádně to nic nemění na na dvou skandálních rozhodnutích ve prospěch Juve, které zápas rozhodly. Být fanouškem Juve, tak se červenám v koutě a doufám, že se na to rychle zapomene.

Reagovat
SqueeZy

Alvárovo červená byla taky zvláštní. Prostě to rozhodčí nevzládl. Nechápu proč bych měl být v koutě a červenat se.

Reagovat
Maritazzi

Ta prosím tebe ovlivnila zápas jak?

Reagovat
frankiefcb

to je neuvěřitelné, čím si to dokáží před sebou obhájit.

Reagovat
SqueeZy

Já celou dobu hovořím o kvalitě rozhodčích, ne o žádném ovlivnění zápasu. Jestli se mluví o tom, že rozhodčí byl na straně Juve a že ten zápas byl rozhodnutý pro Juve stejně jako sezóna ještě než to začne, tak by rozhodčí zařezávali jen protivníky a ne i nás, ať už je konečný stav jakýkoliv.

Reagovat
Maritazzi

Jenže ty klíčové momenty/chyby byly jednoznačně ve váš prospěch.. řeším taky jen tenhle konkrétní zápas a nějaký řeči o podplácení neztahuj na mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se ptáš proč? Mě fascinuje to sebevědomí některých fanoušků, kteří po takovém zářezu přijdou diskutovat o tom, že to vlastně takové zářezy nebyly, přitom celou diskuzi nejsou schopni napsat, co na tom bylo penaltového. Ohánění se jinými situacemi, které zdaleka nebyly tak sporné nebo dokonce snad i z Marsu viditelným faulem na Tottiho, mě nepřestává udivovat.

Reagovat
SqueeZy

Ty penalty neměly být a rozhodčí zkazil celý zápas, ale rozhodčí chyboval na obou stranách. Já bych byl klidně pro opakování zápasu a doživotnímu zákazu proti tomu hlupákovi co to pískal, ale nenechám tu plivat na svůj klub a nebudu poslouchat cosi o korupci

Reagovat
frankiefcb

stále tvrdíš, že penalta na Tottiho neměla být. Penalta na Tottiho byla na škále 1-10 (kdy deset je jasná penalta), tak 5. Penalty Juve ani na té škále nemohou být, jelikož se neodehrály ve vápně a posléze ruka, která se nemá pískat a nafilmovaný pád Pogby. úsměvné, že porovnáváš ty penalty s Tottiho penaltami, která byla 100 x jasnější.

Reagovat
10

Ty na jedný straně píšeš, že si ten faul vlastně ani neviděl, na druhý straně pak napíšeš, že to bylo od Pogby nafilmovaný a ještě mimo vápno...jak to prosímtě mám chápat?

Reagovat
frankiefcb

Já píšu, že jsem ten faul neviděl, jakože tam nebyl. Neviděl jsem kontakt. A pokud byl, byl velmi minimální (takový český šáhnamě). Vždyť ten Pogba vyloženě už skákal přd nohama Pjaniče, já kontakt mezi pjaničem a Pogbou nevidě.

Reagovat
GjøvikFF

Nesmyslnou červenou v 90. minutě přece nejde srovnat s dvěma vymyšlenými penaltami, které jasně ovlivnily výsledek. Ať už to byl neschopnej rozhodčí, nebo v tom bylo něco jinýho, tohle je humus a jako fanda bych neměl nejmenší chuť takovej zápas rozebírat a jen doufal, že se na to brzo zapomene.

Reagovat
SqueeZy

třemi penaltami a několika sporných okamžicích na obou stranách. Byl to humus a nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobne jsem od zacatku chtel remizu. U vsech penalt (tady prosim budt taky objektivni - Tottiho pecka byla cista kompenzace za tu zhovadilost, kterou piskl Maiconovi) jsem neveril vlastnim ocim. Prvni co me napadlo, byly zase ty hesla, ktery budou vyvolavat hlavne lidi, kteri Serii A davno nesledujou, ale maj o vsem jasno.. Nastesti to neni tak zly, jak sem cekal, ale zkurvilo to zapas, na kterej sem se tesil zatim nejvic v sezone.

3 body jsou fajn, ale nejreadeji bych zapas opakoval..

Reagovat
GjøvikFF

Tottiho bych taky nepískl, mám raději volnější hru, penalta je tak obrovská výhoda, že se má podle mě pískat jen v situacích, kdy si je ten rozhodčí naprosto jistej a není nejmenších pochyb. Úplně vymyšlená ale nebyla, tohle se pískává docela často (bohužel).

Reagovat
smazaný uživatel

Z pohledu rozhodčího... co jiného bych měl ještě písknout, když ne naprosto evidentní stažení hráče v pokutovém území?

Reagovat
GjøvikFF

Drželi se tam oba dva - Totti držel jako první a na balon by se stejně nedostal, tolik racionální pohled. Samozřejmě že rozhodčí si tohle ospravedlní celkem bez problémů, pískat se to dá.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
DelPiero137

ist do satne 1-2 by mi nevadilo. Ale celkovo to rozhodca posral. Kompenzacia to zabila uplne.

Reagovat
Francesco Totti AS

já tam pořád vidím faul Lichsteinera

Reagovat
smazaný uživatel

Cely zapas by ale vyzeral bez tych troch penalt inak, alebo keby to bolo po polcase 1:2...

Reagovat
Gorky

přesně tak Juvehnus je celý roky ve svojí lize tak to konečně taky někdo řekl

Reagovat
smazaný uživatel

aj Realu a Barce pomahaju sudi ci ako?

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu je lepsi ze to rekne po zapase nez aby zase nekoho sundal no..

Reagovat
10

při zápase se to dá omluvit zápalem ve hře, 20 minut po zápase už žádná omluva není

Reagovat
smazaný uživatel

I tak, to že nekoho sestrelis treba jako Cesco Balotelliho, to i jako muj nejoblíbenější hrac vsech dob delat nemusel, celkem jsem se stydek i za nej. Ale je pravda, ze ani Zidane to nemek ve finale MS zapotřebí. Na jednu stranu vidis, ze tem hracum to neni jedno a na druhou to, ze ze sebe udelaj slabochy tim, ze musi faulovat. Jeste k tomu oslabi tym. Je to rozporuplný no

Reagovat
Spalovač šancí

V Itálii bych se žádnými tabulkami a statistikami neoháněl.

...

Popravdě by mě docela zajímalo, kolik z posledních 20 sezon bylo v Itálii čistých. Škoda, že se to nedovíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna jsem pesimista, ale nemyslim si, ze by byla nejaka Evropska liga uplne cista. V Italii to dosahlo urcite miry a tak s tim bojujou.. Tak to beru ja.

Reagovat
Francesco Totti AS

kdoví kdy to řekl. Těsně po takovém vyhecovaném zápase řekneš cokoli. Ale Totti se s tím nikdy moc nesral

Reagovat
smazaný uživatel

jj juve vždycky fair-play

Reagovat
Houfi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Kolko zapasov dostane Manolas ? Odvola sa Juve na Alvara ?

Reagovat
smazaný uživatel

Malo by, ved to bola cista saskaren s tym manolasom..

Reagovat
smazaný uživatel

Popravde Morata do toho sel jako prase. Podle myho nazoru neustal tu atmosferu. Manolas celkem nic neudelal, ani po nem nehmatl rukama. Myslim, ze budou mit oba 2 zapasy stop a po odvolani treba jen jeden.. Nebo myslis, ze to bude za vic?

Reagovat
frankiefcb

no to čelíčko si na konci odpustit, ale manolas mohl to je pravda. Ale chápu, ž mu rupli nervy. e

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. Ja jsem fakt klidnej i pri fotbale, ale kdyz okolo me nekdo takhle projede jak na sanich, tak to proste nasere. O 20 cisel driv a mohlo byt po kotniku/kolenu.. Jak rikam Morata to neustal, je jeste mladej a Manolas se celkem udrzel, i kdyz by to samozrejme slo zvladnout jeste o chlup klidneji :)

Reagovat
DelPiero137

Keby som zacal polemizovat nad tym, tak Morata nespravil nic zle. Ak by to kazdy bral tak, byt 20cisel tak by obrana neexistovala. Nikto by si nemohol dovolit obranny zakrok, vela hracov dokaze takto presne odoberat lopty aj ked je to casto velmi tesne.

Vo finale, nebol to zakerny zakrok zranit supera, boj loptu ktoru aj zasiahol a supera sa nedotkol. Mozno mohol miernit razanciu, kedze sa jednalo o zakrok na superovej polke atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne jak rikas na konci, jde o to v jake situaci udela podobnej zakrok. Je to hodne nezvykly/necekany takhle jet po prdeli na utocne pulce. Verim, ze to myslel dobre, nevidim v tom likvidacni umysl, ale proste to podle me prepisk nehlede na barvu dresu..

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Každá šúchačka oboma nohami je na hranici aj keď sa trafí len lopta a obzvlášť ak sa to spraví v útočnom pásme. Také zákroky sú nebezpečné, nevravím že to bolo na kartu, ale vzhľadom ku situáciám ktoré nastali predtým, tak sa nečudujem že manolasovi rupli nervy, skôr by som očakával že profesionál sa bude krotiť, darmo je tiež mladý a vášne sa krotia v takom zápase ťažko. Tak ako manolasova reakcia nebola na červenú, ani zákrok Moratu nebol na červenú- aj keď ako som spomínal, zákroky oboma nohami by som kartoval z fleku bez ohľadu na to či bola lopta trafená alebo nie, ale to je už môj subjektívný názor (čí nádor? )

Reagovat
DelPiero137

Mne sa taketo smykacky ktore ma hrac pod kontrolou, odoberie cisto loptu (ze nemusi hracovi pretat nohy aby spravil 3 kotrmelce) pacia. Alvarov zakrok mi tak prisiel (narozdiel od Chielliniho smykacku vo vapne ked odvracal na rok pred Pjanocivom tusim. To bolo bud alebo) ale chapem ze Manolasovi to brnklo na nervy. Po tom zakroku som si hovoril, co tam robia ti chlapci? Bolo to vobec potrebne z oboch stran v takejto situacii?

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Cesco.....ser na ne...vůbec nto nemusis komentovat. Hrajeme paradni fotbal, jsme v LM a jeste tu máme odvetu a 3/4 sezony...

Reagovat
olis

konecne to zacinaju vidiet aj ostatny, ja to hovorim uz zopar rokov

Reagovat
homeles8

jj, určitě jsi byl jedinej

Reagovat
smazaný uživatel

ostatny

Reagovat
10

v populismu by se na tebe snad ani Paroubek nechytal

Reagovat
olis

to meno som uz pocul ale neviem velmi kto to je

Reagovat
smazaný uživatel

To je vyraz pro nekojo, koho následují davy

Reagovat
Milan.B

nieco jak Hitler?

Reagovat
SqueeZy

Nemá Jirka rodinu na Slovensku?

Reagovat
Lubinterista

vizionář

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze tak Ceeeesar neplakal, ked prehrali so Slovanom

Reagovat
Maritazzi

Jj, to proti nám nařídili dost podobnejch penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Nato si pamätám, to bola "ostuda jak kráva" A ešte väčšia bola s United keď to vtedy vyfasovali 7 či koľko... Proste to bol mančaft bez víťažnej mentality vtedy, teraz to už je iná pesnička

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz ma AS velmi kvalitny kader ale vyplakavat stale na 11kou atd.. pane boze totalna ubohost, kazdy vie, ze penalta sa raz piskne, raz nie.. neni to hokej, neni tam video, rozhodca sa musi rozhodnut v ten moment.. ja by som bol za videa ale to zial tak lahko nebude.. ked tak tu vsetci pisu, preco pak sa piskla aj ASku jedenastka?! Samozrejme tu musi vacsina davat zivotne mudrosti, co sa docitali max na fore EF.. skoda, ze Juve tie posledne tri tituly vyhralo o chlp pred AS a len vdaka rozhodcom ako to tu vacsina pise.. uz sa preberte, je to trapne

Reagovat
smazaný uživatel

Bez vitezny mentality? Náhodou to byl tym, kterej ze zadu hral bombove, ale jak se to otevrelo, tak jsme nestíhali. Jinak tam byl krasnej zapas s Lyonem treba

Reagovat
DelPiero137

Slovan bol pruser, ale tam zahrali uplne ine faktory (LE, hraci, verim ze aj podcenenie).

V Manchesteri to bol proste blbec zapas. Za par minut bolo vymalovane, tazko sa robi nieco so stavom 3-0 v 20minute. Kor ked ti pomaly kazda akcia konci golom.

Reagovat
Alberto Aquilani

a ešte väčšia je ako taliansky majster nepostúpiť zo skupiny, kde máš Galatasaray, že jo ...

Reagovat
olis

Oficialne: Supercoppa 22. demebra v Dohe, mozete to rovno zrusit, zbytocne...

Reagovat
SqueeZy

Pokud vás povede pořád ten stejný šášula, tak je to zbytečný to je fakt

Reagovat
olis

a ked nie tak aj tak nas potopia rozhodcovia ako naposledy...

Reagovat
SqueeZy

Posledně jste nás porazili, v Coppě taky. Panebože Olisi, tak zabedněný ani nemůžeš být. Takhle se chovají děti a hlupáci, nech toho. Podívej se radši na společnou bilanci Juve a Neapole od postupu do SA a přestaň tu uplakaně třepat o rozhodčích.

Reagovat
olis

ja hovorim o supercoppe a nie o coppe, snad si na to divadlo este pametas, ostatne veci si sa ani nemusel namahat pisat, na taketo sracky ja nereagujem

Reagovat
SqueeZy

Jasně no, takže máme zaplacenou supercoppu nebo nám dají stejného rozhodčího? Nebo na Coppě nám nezáleží a tu necháváme ostatním a supercoppu musíme mít? Nebo co tím chceš říct? Když nás jednou ve finále porazíte vy a podruhé my?

Reagovat
olis

to by si mal lepsie vedie ty

Reagovat
SqueeZy

Tak díky za odpověď no

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem viděl a obě penalty pro Juventus byly takovým výsměchem, že už jsem něco podobného dlouho nezažil

Reagovat
Visca el barca

Mimo téma

Chci se zeptat, kdo je pro Itálii větší legendou. Francesco Totti nebo Alex Del Piero ????

Reagovat
smazaný uživatel

Totti

Reagovat
smazaný uživatel

hm obaja su legendy ale mozno mi tam trosku chyba aj Buffon..

Reagovat
Visca el barca

Jeden můj kamará tvrdí, že je pro Itálii celkově větší legendou Del Piero. Nechce se mi tomu věřit, tak se ptám tu, protože to calcio sledujete

Reagovat
smazaný uživatel

vymen si kamarata

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pre mna je Alex srdcovka a daleko vacsia legenda ako Totti, aj ked aj ten ma vysoke renome v talaaansku

Len podla mna sa vzdy pri takejto debate zabudne na Gigiho, ktory nikdy nesedel na lavicke ani z nej nezacinal ako Totti a Alex posledne sezony v serii A..

Reagovat
Maritazzi

Totti sedí na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Posledne sezony nehraval pravidlne v zaklade, ak sa nemylim, ci? Nesledujem az tak AS ale mari sa mi nieco, ze striedaval jedno obdobie..

Reagovat
Maritazzi

Pokud je zdravej, tak hraje. Teď občas vynechá menší zápas, aby se pošetřil na větší, jinak je to pořád jasnej základ.

Reagovat
Visca el barca

Spíš mi jde o to, koho v Itálii víc žerou. Ne kdo začíná v kristovejch letech zápas na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Čili kdo je větší ikona italského fotbalu jako takového...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je jina vec kdyz nabehas 11 km nez nachodis 5. Plus jeste osobni souboje a kontakty s micem. Je to vzhledem k brankarum nespravedlnost, ale zase vybrali si to kluci, tak se stim musi smirit.

Reagovat
frankiefcb

Tak vzhledem k tomu, že Juve je základnou fanoušků v Itálii jednička, tak ej to klidně možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Totti

Reagovat
smazaný uživatel

Totti

Reagovat
SqueeZy

Zeptej se Franceho a Alexovo matky

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptej se Filipa12.

Reagovat
Melchior

Jednoznačně Del Piero, on je fotbalový elegán a správný příklad pro mládež. Tottiho skandály a vyjádření počas jeho života jsou naprosto k smíchu a ztrácí tím na kreditu. Ale legendy jsou samozřejmě oba.

Reagovat
GEGE

jednoznačně

Reagovat
10

Otázku s větší rozpolceností Italů bys asi nenašel. Na pro-římským Corriere dello Sport byla nedávno anketa o nejlepšího fotbalistu Itálie po válce, který se zúčastnilo asi 55 tisíc lidí. Totti vyhrál před Alexem o 4%, viz - https://www.dropbox.com/s/6rs9jddp0iro936/Screenshot%202014-10-06%2014.41.28.png?dl=0. Já bych na jejich úroveň určitě dal ještě minimálně Gigiho, Baggia a Pirla.

Co se týče sympatií mezi lidma obecně, tak vede celkem jednoznačně Del Piero, to je miláček Itálie, kterej nikdy neměl kontroverze jako Totti.

Reagovat
Visca el barca

Děkuju moc

Já jen, že mě to zájímá. Já řekl, že pro mě je Totti největší ikona posledních 20 let. Je pravda, že jsem zapomněl na Buffona a podobné, ale že by zrovna Del piero byl větší mi nepřijde. Proto jsem chtěl vědět váš názor. Díky za anketu

Reagovat
smazaný uživatel

Podle této ankety se dá tedy říci, že nejlepším italským fotbalistou historie je Totti...

Reagovat
10

v očích současných návštěvníků Corriere dello Sport, což jsou nejčastěji fanoušci AS, Lazia nebo Neapole...navíc většina těch lidí určitě nepamatuje Rossiho, Zoffa a další, takže je to vždycky strašně zavádějící

Reagovat
smazaný uživatel

Jde mi o to, rozpoutat debatu. Chápu, že jedna věc je oblíbenost, druhá mediální známost, další obraz, kvalita, oddanost pro fotbal, úspěchy... Zajímá mě kdo je tedy větší ikona italského fotbalu.

Reagovat
DelPiero137

Presne, taketo ankety budu vzdy otazkou generacie. Ja by som Baggia dal velmi vysoko (aj ked som ho zachytil len na konci karieri).

To by si sa musel spytat viac nez 55-tis ludi koho povazuje Taliansko za najvacsiu legendu.

Totti ma nevyhodu ze casto skratoval na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

MALDINI

Reagovat
smazaný uživatel

ADP

Reagovat
Radin

Alex měl prostě nad sebou dobrou auru vždy , Totti vůbec..

Reagovat
Francesco Totti AS

to z něj ale nedělá větší legendu

Reagovat
Kaka14

mne to pripada, ako keby niektory rozhodcovia v Taliansku boli fanusikovia Juve a LM zase najviac rozhodcovskych fanuskov ma Barca

Reagovat
smazaný uživatel

mne to zas pripada ako fans zvysku serie a sa spikla len aby ukamenovali Juve za tu poslednu dominanciu v seriia, ktoru nemozu zniest.. keby ten zapas dopadol opacne, tak tu vsetci nefans juve velebia aky to bol zapas a podobne, za to dam ruku do ohna..

Reagovat
danko10

Ale hovno, keby ste nám nasypali normálnych hoci aj sedem, tak si ponadávam na predrbaný zápas, uznám vyššiu kvalitu súpera a idem si ďalej. Vlani sme v Turíne normálne športovo dostali a bol klídek.

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem jen setřih, čili nevím jak pískal zbytek, ale první penalta pro Juve jasná, evidentní ruka ve zdi, demence hráče, druhá už byla diskutabilní ze zpomalených záběrů, ale v tý rychlosti v reálu mi to taky přišlo jako jasná pencle. Ale aby takhle AS břečelo? zápas nerozhodla jedna diskutabilní penalta před poločasem... a stěžovat si na rozhodčího, kterej jim sám taky foukne penaltu, to je krapet mimo si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

"zápas nerozhodla jedna diskutabilní penalta" ne zápas rozhlodly dvě diskutabilní penalty a offside ve kterém byl Vidal a bránil ve výhledu brankáři, což se posuzuje jako offside, i když se nezapojil do hry...

Reagovat
smazaný uživatel

takze priste je lepsi si nechat narvat mic do obliceje, treba rovnou na nos - evidentne si kryl oblicej, ale uz to tady bylo receno 1000x stejnak nevyresime ani hovno:)

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Juventus a jeho vlastná liga. Keď si tak matne rozpomeniem z posledných sezón na Islovo plece odpískané v pokutovom území ako ruka v súboji proti AC. Neodpískaná okatá ruka švédskeho obrancu v nadstavenom čase v súboji proti Juve za remízového stavu a pod. Bolo toho veľa a ak by si Juventus hral svoju vlastnú ligu,.zákonite by sa nemali stávať takéto veci. Ale stávajú sa.

Včera to bolo pochybné. Rozhodca to neustál a sporné situácie posúdil zbrklo, bez nadhľadu.

Irony on

Samozrejme, ak by ich takto posúdil v prospech AS, bolo by to všetko v poriadku a my korupčnícke svine by sme si to zaslúžili

Irony off

Reagovat
Maritazzi

Marco Materazzi

před 5 h

Big game , Big Teams and same refeeres !!!

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
danko10

Keby bol včera na Kosťovom mieste, mohol utrúsiť niečo o Moratovej ségre a o dva týždne by normálne s menším pnutím na solare kopal.

Reagovat
Antijuve

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kaka14

Juve kvalitny tim, posledne 3 roky najkvalitnejsi v Taliansku to treba uznat, tak preco potrebuju este aj pomoc rozhodcov

ako ma ist Seria A hore, ked piskaju takyto amateri dolezite zapasy

nechapem fanusikov Juve, ze ich moze taketo vitazstvo tesit

Reagovat
smazaný uživatel

boze moj zalez uz prosim ta

Reagovat
Kaka14

uznavam aj v AC mame arogantnych fanusikov, to sa najdu v kazdom klube

Reagovat
smazaný uživatel

At si Totti a spol. breptaj jak chtej,proste to nezvladli a ted plakaj ......

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládli? Kdyby to bylo čistý tak AS vyhraje!

Reagovat
Melchior

diskuse

Reagovat
smazaný uživatel

On si to sudí posral sám, nejdříve pískne přímák, pak se seběhnou juventini, překecaj ho a pak pískne penclu, mohlo to dopadnout daleko lépe a ne byt z toho taková bramboračka

Reagovat
smazaný uživatel

Juve 2 penalty, jak jinak no, když nemůžou, tak si k titulu pomůžou. A pak mi někdo bude říkat, abych bral tuhle ligu vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetci sa teraz posereme z tvojho nazoru na SA ty dementny pajac

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě za mě, klidně do toho

Reagovat
smazaný uživatel

a AS jednu penaltu, korupčníci jen o něco menší!!!! to je komedie tohleto

Reagovat
smazaný uživatel

za takéto vyroky vačšinou dávajú stopky, tak som zvedavy Grcia 5 mesiacov Totti tiež plačkovia a aha este som zabudol, zrušit CK Moratovi a tomu pakovi z ríma dat 10 zápasov stop.

Reagovat
smazaný uživatel

jediny pako je akurat tak Morata

Reagovat
smazaný uživatel

a to už prečo??

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný pako jsi sám!

Reagovat
smazaný uživatel

84 rokov stopka, anulovať len v prípade prestupu do Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Zastínit nejlepší dva kluby v Itálii.........Rocchi!

Reagovat
smazaný uživatel

včera vsazené 2 zápasy z Itálie a 4 penalty. to se pak těžko sází....

Reagovat
j_mrazik

Tak sázej, že se bude kopat penalta, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo maze ten jede Klasickej Juventus, ne jen ze je to tam samej srac ale placaj se po ramenou jak jim to s panem rozhodcim pekne jde a valcujou soupere... Ale pak nejsou schopny uhrat neco v LM. Tam uz jim holt nikdo tyhle srandy nepiska, bohuzel tim trpi celej italskej fotbal. Plnou hubu kecu, ale nahonit naky body to ne... Bonuci pak rekne jak ukazali silu ze otocili zapas:D ano otocili z penalty, ktera byla venku a golem do satny kterej byl z totalniho offsidu a golmanovi stinil hrac JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do satni sa malo odchadzat za stavu 1-2 a nie odpiskat penaltu po uplinuti nadstaveneho casu, ktora navyse nemala byt lebo to bol zakrok pred sestnastkou co potvrdili aj opakovane zabery

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

To je zvlastne, nikto neriesi hru. Pritom druhy polcas bol dobry zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

to mas pravdu ze druhy polcas bol dobry, treba vyzdvihnut aj strelu bonnuciho ktora mu fakt sadla ale druhy polcas nemoze odcinit ten prvy

Reagovat
Maritazzi

Jak jsem psal výš... rozhodčí na sebe strhl veškerou pozornost a je jedno, že spolu hrála o kotel nejlepší italská mužstva. Dle mýho na tom není nic divnýho.

Reagovat
Pipo123

Zaujímavá bude odveta, to bude už brutál na nože

Reagovat
10

tak vám se to celkem "hodí", no

Reagovat
Maritazzi

?

Reagovat
10

radši nic

Reagovat
Maritazzi

Já si nemyslím, že bychom měli potřebu zakrývat náš výkon nebo něco jiného.

Reagovat
10

ok

Reagovat
DelPiero137

Praveze by som bol zvedavy na vase hodnotenie zapasu (nie rozhodcu). To iste aj z nasej strany.

Ako som uz pisal, nas vykon sa mi pacil (az na obranu) a prekvapil ma pocet sanci ktore sme si dokazali vypracovat.

Reagovat
Maritazzi

Já neviděl úplný začátek. V první půli jsem byl spokojenej s naším výkonem, moc mě akorát nepřesvědčil Holebas a po tý penaltě, co Pjanič nedal za Bosnu, mi přijde, že opadl jeho vliv na hru, který bych od něj včera očekával větší. Jinak v záloze si to s naprostým přehledem odehrál Radja s Keitou (neskutečnej backup). Do tý druhý penalty jsem s tím byl naprosto spokojenej, chybělo místy trochu přesnosti, ale to bylo dáno charakterem zápasu a týkalo se to obou stran. Pak mi přišlo, že už to nebylo tolik koncentrovaný - a z vlastních zkušeností - nedivím se tomu. Jinak jsme ukázali, že jsme se k vám za rok neskutečně přiblížili, tohle byl úplně jinej Řím, než kterej u vás dostal před rokem trojku. Jinak zase bych celkem i pochválili Mbiwu, na to že je čtvrtej stoper, nevede si zatím špatně, protože mi nepřijde, že bychom vás pustili do nějakého většího počtu šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

kam juve nemuze tam rozhodci pomuze ;) a totti to rekl moc hezky

Reagovat
Maritazzi

Il giornalista de Il Fatto Quotidiano, noto tifoso juventino, interviene ai microfoni della trasmissione di Radio Due 'Un giorno da pecora': " Ho visto Juventus-Roma ieri. La Juve ha rubato su tutto, non c'è un gol che sia regolare. Devo dire che non mi vergognavo così dai tempi di Moggi : i suoi allievi hanno superato il maestro. La partita è stata rovinata da un arbitro servile ".

Tohle je někdo známější?

Reagovat
10

neznám, ale proč je to jenom na Romanews?

Reagovat
Maritazzi

Na druhou stranu, kdyby si vedl Tuttojuve, dal bys to tam?

Reagovat
10

oni to tam dají, akorát spíš nechápu, že to není na nějakým nezávislým webu

Reagovat
smazaný uživatel

odvetu snad daju do ruk tomu najlepsiemu cize rizzolimu

Reagovat
M11

po tom cirkuse jsem radost ani velkou nemel.. ale pak si clovek opet precte vyjadreni Tottiho.. jako kazdy rok.. a zahraje to hned vic

Reagovat
Mr.Jindros

Na hřišti génius, mimo něj vymletej jak svině.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Uže je to zbytečný to řešit, rozhodčí se ze dne na den nevymění a pokud se do čela svazu budou volit takový kreténi, jako do teď, tak ani v nejbližší době.

AS bylo včera ukřivděno, minimálně jedna penalta neměla být, nicméně tvrdit pokrytecky, že pouze ty na straně Juve neměly být je zoufalý. Rozhodčí dělal kiksy na obou stranách (Moratova redka - btw fakt jsem zvědavej, jestli se odvolá a zruší se mu, protože víc neprávem sem udělit červenou snad ještě neviděl).

V loterii je dalších 32 kol, v sázce je tedy ještě spousta bodů, tak už se nedohadujme o blbostech, stejně je to slepý argumentování jedné strany proti druhé, všichni víme, že žádná neustoupí. Už to tady vypadá jako po El Clásicu.

Reagovat
sankakofi

Reagovat
Maritazzi

Já si myslím, že se to dneska řeší celkem v klidu a nesklouzává to do žádnýho bahna.

Reagovat
10

akorát ty furt vytahuješ nějaký píčoviny od největších anti-Juventinů v historii...Materazzi, really?

Reagovat
Maritazzi

Tak ten zrovna poukázal jen na rozhodčí.. na big game, big teams mi nic špatnýho nepřijde.. a kdo jinej by sem měl dávat něco od něho?

Reagovat
10

třeba někdo podobně psychicky nemocnej jako on, což nejsi, to se můžeš snažit jak chceš

Reagovat
Pettirosso

čemu se divíš, přeházej mu ve jméně pár písmenek a rázem všechno smysl dává

Reagovat
Maritazzi

Smysl pak dává i moje povaha

Reagovat
Pettirosso

to bahno tady taky z velké části včera nanosily naplaveniny z ostatních lig, co si přišli zahejtovat. Bohužel se chytla i většina místních (včetně juventinů).

Reagovat
smazaný uživatel

ze nepravom tak si osviez pamät bol to provokater ktory dal dva zakroky za jednu minutu a potom sa hra na neviniatko ale co ine mozno cakat od namysleneho spaniela

Reagovat
M11

jinak vcera jsem to nenapsal.. ale Radja to je valec.. co jsem letos videl temer vsechny zapasy AS tak v kazdem kral..

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto suhlasim, najlepsi hrac z odobrenim lôpt v sklze tuto sezonu uz ich ma hodne

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem mu tolik neveril no

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Kaka14

v idealnej zostave kola Serie A by mal by miesto Teveza, rozhodca Rocchi

Reagovat
smazaný uživatel

možte sa aj roztrhat, ale nič nezmeníte na tom že sa blíži 4 titul v rade !!!!! tak isto ako pred dvomi rokmi sa isli posrat smetiari tak sa idete teraz posrat vy rimania. Pochopte že my sme JUVE 32 titulov, kolko ich máte vy?? Dajte si ich kludne aj dokopy, a čo vám z toho vyjde??? jediný konkurent može byt tak ac a inter ale vy? trošku sa na to pozrite reálne

Reagovat
Maritazzi

Tak. A zase zalez zpátky odkud si vylezl.

Reagovat
smazaný uživatel

a nebud drzí

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, za jak dlouho na Vás čeka zase Serie B...

Reagovat
smazaný uživatel

to sa už nestane, sef interu je odstaveny, berlusconi pojde brzo bručet takže pohodička

Reagovat
mastakillah

Doufám, že dost brzo. Aspon by mnohým spadnul hřebínek

Reagovat
olis

tato namyslenost vas raz pekne dobehne

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je namyslenost to je fakt

Reagovat
olis

a este aj aj klames...

Reagovat
smazaný uživatel

Strapo aj vlada klame aj žena ta klame

Reagovat
stuff

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

32 aj Seriu B ste vyhrali....

Reagovat
smazaný uživatel

" Nevím, jestli nás porazil rozhodčí, ale určitě to nebyl Juventus" LOL štatistiky hovoria niečo iné...

44% Držení míče 56%

20 Střely celkem 8

5 Střely na branku 2

9 Střely mimo branku 4

6 Zblokované střely 2

15 Přímé kopy 16

5 Rohové kopy 5

2 Ofsajdy 0

18 Vhazování 12

0 Zásahy brankářů 2

14 Fauly 15

1 Červené karty 1

4 Žluté karty

Reagovat
Francesco Totti AS

jako že jste měli o 3 střely na bránu víc?

Reagovat
KillSwitch

5 striel na bránu vrátane 2 penált

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KillSwitch

a gólu z offsidu

Reagovat
kopajda

řekl ti někdo už že jsi kretén?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to asi slychas nekolikrat dene, co?

Reagovat
kopajda

y jseš ale vážně kokot

Reagovat
Francesco Totti AS

škoda takového zápasu. Kdyby dal Juventus 3 regulérní góly, tak nemůže nikdo nic říct. Krásný zápas plný emocí, bohužel ovlivněný rozhodčím.

Reagovat
smazaný uživatel

Rochi určitě nepískal pro Juventus byla to prostě shoda náhod a okolností.První penalta tam prostě viděl Maiconovu ruku z jeho pohledu to napřed vyřešil jako trestný kop a prostě pro protestech hráčů Juve kde hráči Juventusu ukazovali kde je lajna od spreje přehodnotil svůj první názor.Druhá penalta AS se taky pískat nemusela, ale prostě Rochi je pitomeček který to nezvládl tak to chtěl kompenzovat.Třetí penalta ve prospěch Juve tu prostě pískat neměl.Ale to je prostě fotbal stává se to.Rozhodčí to neudělal z důvodu toho že by chtěl pomoct Juve on to prostě neumí, nebo ne že neumí ale v tom zápase se sešlo všechno tak blbě.Všechno takové sporné.Jestli si vůbec tady někdo myslí že Juventus ještě v dnešní době sype něco rozhodčím, tak ať si zajde k lékaři.To nemůže normální člověk myslet vážně.Tohle by si Juventus v součastné době vůbec nemohl dovolit a kdyby se něco takového provalilo tak Juventus by jako klub uplně skončil.Nikdo v klubu za to dám ruku do ohně od Nedvěda, Agnelliho Moraty by si to nedovololil.Jsou to správní lidé kteří vedou Juventus moc dobře a k nějakým úplatkům by se nikdo nesnížil.Prostě to rozhodčí včera nezvládl a udělal ze sebe idiota.Proti Juve se ale vždy rozjede taková kampaň když jim jen někdo trošku připísken.Když je to naopak tak se ani lístek nepohne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano přesně tak...........

Reagovat
KillSwitch

tak ale také najokatešie mi tam prišlo keď útočilo Juve tak sa nadstavovalo viac a keď išlo Rímu o bod tak ani len o sekundu

Reagovat
kopajda

kámo tak ty jseš úplná zamindrákovaná píča

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kopajda

nebreč, kokůtku nemáš důvod

Reagovat
smazaný uživatel

Já se ti tak směju až brečím víš

Reagovat
kopajda

tak jseš bezpáteřní a zamindrákovaná píča když nepřiznáš pravdu nulo

Reagovat
Melchior

tohle jsou opravdu komentáře na úrovni.. pak si stěžujte na úroveň diskutujících ze strany Juve.. zaměťte si před vlastním prahem

Reagovat
kopajda

to jo když se sem přisere kdejaká píča a hlásá svoje moudra z juventusu

smrt celýmu juventusu!

Reagovat
Melchior

zato tvoje moudra jsou naprosto v pořádku

Reagovat
kopajda

ano jsou díky

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt troll

Reagovat
kopajda

ale mám pravdu ty trotle

Reagovat
Gareth Bale 11

Ty penalty Juve byli teda zajímavý. Na druhou stranu rudá pro Moratu taky být neměla.

Reagovat
10

https://www.youtube.com/watch?v=N3IJ6LMOQvY

tohle je prdel, bez jednoho dne přesně po roce...tenkrát 19-ti metrový vápno v Miláně Garciovi nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel

To si trefil, tohle bych dal jako argument ať se k tomu Rudy vyjádří.Naprosto stejný zákrok.Bohužel..Se to k Rudymu nedostane.komediant

Reagovat
kopajda

komedoš jseš akorát tak ty, ty pičo

Reagovat
lnterista

Jj presne to me napadlo ale to se tady bralo jako penalta

Reagovat
Lubinterista

U mě asi vede to Maggiovo doklopítání si pro pecku doma s Neapolí po „faulu“ tuším Obiho

Reagovat
lnterista

Jj taky dobry ... to tady zase exceloval olis

Reagovat
olis

to bolo dobre, najlepsie bolo ako to v odvete skusal znova

Reagovat
Lubinterista

Tam je vyloženě top ten brankovej sudí od 0:16

Reagovat
10

ten zrovna sere, ne? to by bylo jediný možný vysvětlení, proč tohle neviděl...

Reagovat
Lubinterista

nevim jestli sere, ale na hovno tam je

Reagovat
Alberto Aquilani

to máš z juvenews ? Prečo nehodíš niečo z nezávislého webu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by házel?Jen poukazuje na to že Garcia si sere do huby.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty máš někde rozhovor s Rudim, kde říká, že to byla jasná penalta proti Interu? Že si tak sere do huby?

Reagovat
smazaný uživatel

nemám ale proč mluví o 19 metrech, pochybuju že o 19 metrech mluvil když jim rozhodčí přihrál tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom rozhovoru prohlásil 17 metrů

A ani já nevim, co tenkrát říkal, možná něco o dobrym výkonu Říma.

A video Chielliniho, jak narve Pjaniče loktem na hlavu z minulý sezony tam asi mít nebudeš viď? Myslim, že i tam Conte mluvil o skvělym výkonu Juventusu, i když ste tenkrát měli jít do deseti....

Reagovat
kopajda

pěknej faul na lajně že? vy jste vážně idioti

Reagovat
smazaný uživatel

Rudi Garcia môj druhy najoblubenejsi trener AS hned po Lucianovi Spalletim

Reagovat
Mr.Jindros

Zeman nic?

Reagovat
Dufan

Rozhodčí se bál aby na něj znova nevběhl Nedvěd.

Reagovat
10

dva zápasy stop pro Manolase, jeden zápas pro Moratu

Reagovat
smazaný uživatel

fanta vysledky na foru

Reagovat
smazaný uživatel

19 metrov? vsetko bolo na hranici ciary raz bol mur v sestnastke druhy krat chyba obrancu nechapem naco v takej situacii tak zdvyha nohu to ze on bol mimo sestnastky a pogba v skoku do sestnastky to mohol nemusel odpiskat plus ten faul na marchisia v sestnastke odpusteny ruka v sestnastke tiez dost diskutabilna ael tu by som nepiskal krasne vyhecovany zapas ovela lepsi jak ta nuda v londyne

Reagovat
smazaný uživatel

len pre opravu Pjanic nie je obranca, za druhe bolo to pred sestnastkou keby si si pozrel opakovany zaznam a za tretie uz malo byt minutu koniec polcasu asi tak

Reagovat
M11
Reagovat
Il Architetto

10 z 15 branek dal on. Forma

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Leda hovno, to je koupeny

Reagovat
mojmira

Však, že se Juve tlačí to se ví už dávno ...

http://i43.tinypic.com/b8p7yx.png

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Melchior

http://rs1img.memecdn.com/as-roma-fans_o_1048297.jpg když už tu všichni navzájem plivem po sobě

Reagovat
Maritazzi

?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

mohl si aspoň upozornit

Reagovat
smazaný uživatel

Juve tlačia furt no

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bez tak je čistý iba Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

vcerajska je obrovska skoda. Tesil som sa na ten zapas, ze ukaze, ako na tom juve je. Zial, sposobom hry atletica sme to nemohli zistit v madride, tak som dufal, ze tento zapas ukaze viac. Bol som zvedavy, ci 352 ano, ci nie. Ak nie, tak nech to snad zbada aj Allegri. Ci bude schopny reagovat na nepriaznivy stav. Ci budeme rozbehnutemu Rimu vyrovnanym superom.

Zial sme videli iba orgie rozhodcu, ktory chcel rozhodnut zapas. Vobec ma netesi, ze nam tento zapas vyhral. Je tu dalsi Muntariho gol, ktory si bude moct kazdy brat zvysok sezony ako barlicku.

Skoda, ze v lige momentalne nie je dalsi super ako AS, ktory by nam vedel nastavit zrkadlo. Tak ostavame odkazani na zapasy LM, kde sme informacie z takehoto zapasu ale uz mohli vyuzit.

Po tak zlom vykone v praci by som na dalsi den uz nemusel chodit. Pevne dufam v postih rozhodcu.

Forza juve!!! a sustredit sa hlavne na skupinu!!

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Kaka14

Reagovat
smazaný uživatel

Komplot jako poca, ESPN America, Vsechny porady v Anglii siz juventusu utahuji, tohle bylo az moc okate a bleju

Reagovat
smazaný uživatel

Manolas dva zápasy,tak jestli dobře počítám,tak bude chybět i proti nám... Ale už bude nejspíš Castan,takže to žádná výhoda nebude..

Reagovat
Pettirosso

No, né že bych klukům nevěřil, ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomínej na Ferrera a jeho woodoo magii!

Reagovat
danko10

Italský svaz rozdal po nedělním ligovém šlágru mezi Juventusem a AS Řím (3:2) pokuty za chování fanoušků, kteří zapalovali světlice a oslňovali hráče lasery. Juventus musí zaplatit 30.000 eur (824.000 korun), Řím 20.000 (549.000).

Tie sumy sú podľa mňa sofistikovaný trolling.

Reagovat
Francesco Totti AS

300. pro Scudetto v Římě

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ste vlastně rádi, že vám Rocchi zlepšil statistiku

Reagovat
smazaný uživatel

vlastně ano

Reagovat
smazaný uživatel

Tradiční římský plačky

Reagovat
kopajda

ty jseš ale píča

Reagovat
KingMaster13

Už to vypadalo že se Calcio zase zvedne a tihle kreténi to zase podělaj To zase bude korupční aféra Jinak pro fanoušky Juve kteří se tady ohání tím že 3 roky si vesele kralujou tak bych chtěl říct, že jste se tam dostali díky tomu že jste zařízli AC Hold to se to kraluje když se zbavíte konkurence a když někdo povstane tak už se zase uchylujete k podvodům Pak se divte že Itálii nebere nikdo vážně. Už to vidím že bude další korupční skandál. PS: Druhá liga taky liga

Reagovat
kopajda

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ako "zařízli" AC??

Reagovat
KingMaster13

Před 2 roky se hrál na San Siru defakto takový zápas o titul mezi AC a Juve AC je v tom zápase neskutečně drtilo ale nedávalo šance, vedli jen 1:0 pak AC dalo gol ale ten nebyl uznán (obrázek níže kdy to Buffon chytá za čarou), pak neuznal i další regulerní gol AC e to prý byl offside a nakonec Juve vyrovnal jak jinak než z offsidu Juve získalo obrovskou výhodu(měli asi 2 body náskok před zápasem), protože to bylo snad 36. kolo a už si to pohlídali No a AC šlo do sraček Tohle jim fakt nemůžu odpustit a když jsem viděl ten zápas s Římem tak mi to přišlo úplně identický jako tehdy

Reagovat
10

takhle vznikaj legendy...napsat tolik totálních výmyslů a lží do jednoho příspěvku jsem tady neviděl snad ani od těch největších exotů

1) bylo to 25. kolo, AC mělo náskok 1 bod v tabulce

2) AC v tom zápase nikoho neskutečně nedrtilo

3) žádnej neuznanej gól AC nedalo, naopak rozhodčí neuznal regulérní gól Matriho pro neexistující ofsajd - http://goo.gl/Gaz7mL

4) vyrovnávací gól Juve je tady - http://youtu.be/pUS_MleTFfY?t=2m57s, "jak jinak než z ofsajdu" říkáš, jo?

že měl jít ve 46. minutě ven Mexes snad ani není potřeba psát - https://www.youtube.com/watch?v=UzWYGuAuf8A

Reagovat
KingMaster13

Všechno co jsem psal byla pravda a pro důkaz jsem ti sem chtěl hodit odkaz ze stránky jednoho milánskýho fanklubu kde byly zaznamenány všechny faily z toho utkání Bohužel to autor smazal Před 2 lety jsem na to koukal a jen kroutil hlavou co vám prošlo. Jediný za co se omlouvám je to 36. kolo tam jsi měl pravdu pomotal jsem si to s nějakým jiným velkým zápasem ale stejně vám tenhle fail zápas hodně pomohl k tiulu Kdyby AC vyhrálo tak už jste nás nechytili

Reagovat
10

ne, většina toho, co jsi napsal je výmysl

Reagovat
KingMaster13

Ne ty to jen nechceš přiznat ten titul jste si tu sezonu fakt nezasloužili

Reagovat
eLJay.91

Hezky ti nakopal prdel.

Reagovat
KingMaster13

nemyslím si Fanoušci Juve mi fakt prdel nakopat nemůžou

Reagovat
eLJay.91

10 ti právě ukázal, že se mýlíš.

Reagovat
10

ta 13-ka je tvůj věk? to jediný by tě totiž částečně omlouvalo

Reagovat
KingMaster13

a odpovídá mi 10

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
stuff

Reagovat
KingMaster13

jo a k bodu 3 Jsi slepej snad? Koukni se na ten obrázek jak to Buffon vytahuje za čarou

Reagovat
10

"pak neuznal i další regulerní gol AC", na tohle jsem reagoval...o gólu Muntariho nikdo nepochybuje, to ani nejde

Reagovat
Mr.Jindros

pwned

Reagovat
Pettirosso

lepsi nez karkulka

Reagovat
KingMaster13

Klasická reakce fanouška Juve

Reagovat
DelPiero137

Daj sa liecit, toto su neuveritelne sracky co si vypldil. Vid dokazy 10. Kazdy sa ohana z toho zapasu Muntariho golom ale regularny gol Muntariho nikto nepovie ani to ze Mexes mal mat cervenu.

Reagovat
KingMaster13

Klasickej Juventus my nic my nic Přitom to vidí celej svět A když proti vám někdo jde tak se z něho snažíte dělat pitomce. Se zeptej Zemana ten by ti mohl vyprávět dlouhý příběhy o těch vašich hovnech jak máte ligu pod palcem

Reagovat
M11

tady to koukam stale jede a cim dal lip.. za takove pohadky by se nemusel stydet zadna babicka

Reagovat
KingMaster13

1 z mála fanoušků Juve který je nad věcí a nesnaží se hned urážet.

Reagovat
KingMaster13

Tak a teď to zkuste obhájit Pokud se vám to povede mám další 3 obrázky z tohoto zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

to si frajer ale zkracovátko neumíš

Reagovat
KingMaster13

Njn netušil jsem že to udělá takový binec Buffon je hold jedinej golman na světě který zabraňuje golům za brankovou čárou

Reagovat
Pettirosso

Buffon nikomu hold nevzdava.

Reagovat
KingMaster13

Chytat goly za čárou to už je silná káva i na mě

Reagovat
Pettirosso

Ses normalni? Bavim se nekde o nejakym chytani?

Reagovat
kopajda

shrnuto, podtrženo: nick Juventus je úplnej pičus

Reagovat
Il Architetto

Nejsi na tom o moc lépe.

Reagovat
kopajda

přiznal ses pičo - jsem

Reagovat
Il Architetto

Kolik ti je? 9?

Reagovat
kopajda

?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele