Argentinské novinky

17.05.2010, 21:58
Aktuality
Blíží se MS 2010 a nejen Evropa čeká netrpělivě na jeho zahájení. Amerika snad žije tím fotbalovým šílenstvím ještě o něco víc. V článku Honduras se zbláznil jsme se podívali do této středoamerické země, dnes se vydáme o pár tisíc kilometrů jižněji. Zatímco Honduras patří do kategorie "překvapení", Argentina je jedním z favoritů.

Bude to argentinské mistrovství!

Poněkud odvážná slova, ale proč ne. Kdo je má na svědomí? Jonás Gutiérrez, založník anglického Newcastlu, jeden ze třicítky vyvolených reprezentovat svou zemi. Ale nechme mluvit samotného El Galgo, snad vás přesvědčí o svém snu, stát se mistrem světa.

Hráčský kádr máme vynikající, všichni budeme bojovat, chceme dosáhnout slávy, bude to naše mistrovství.

Messi? Nikdo jiný nemá fotbalistu jako je on. Nesouhlasím s názory, že v Barceloně podává lepší výkony než v dresu Argentiny. Nesmíme zapomenout, že každý zápas národního týmu je něco zcela jiného, než hrát za klub. Fotbal již dávno neznamená dát 3 góly v každém utkání. Messi dokáže podržet míč, když si ostatní potřebují odpočinout a nabrat druhý dech. Messi dokáže projít každou obranou, je skvělý ve hře jeden na jednoho. Já osobně hraji vedle Lionela, mluvíme spolu často, snažím se dozvědět co ode mne očekává, kde chce dostat přihrávka, kde se cítí nejlépe.

Obrana? Ano, budeme hrát na čtyři obránce a to je pro nás středopolaře vynikající, nebudeme se muset tolik vracet zpět a plnit celou řadu defenzivních úkolů. A vím velice dobře, že oba krajní se zapojí do útočné fáze a zamotají hlavu zadákům soupeře.

Maradona? Stará se o každou drobnost, je silnou osobností, má vše připraveno. A to se nám, fotbalistům, zamlouvá.

Jak nás vidí Anglie? Jako velice silný tým, který má šanci vyhrát celé mistrovství.

Číslo dresu? Moc se mi zamlouvá 17.


Messi, Messi a ještě jednou Messi!

Všichni mluví právě o něm, jako o jedné z velkých postav nadcházejícího MS v Jižní Africe. Ale jak ten kolotoč okolo Messiho, šancích Argentiny, vidí on sám?

Postup: Tak ten byl opravdu na poslední chvíli a nebylo to po oslnivých výkonech. Z tohoto pohledu se zdá, že jediné, co se od nás dá očekávat, je překvapení. Španělsko, Brazílie, Anglie, to jsou jména favoritů. Oni postoupili snadno, ale až na samotném šampionátu budou muset dokázat, že na to opravdu mají. My žijeme v naději, že nakonec se budeme radovat víc než všichni papíroví favorité!

Vůdce: Jsme jeden kolektiv, jedna parta, na šéfíčky si nehrajeme. Každý máme své místo na hrací ploše, ale také mimo ni.

Barcelona: Je rozíl, obrovský rozdíl, hrát v klubovém a národním dresu. Jedná se o zcela odlišná pojetí hry, strategii. Nelze porovnávat mé výkony, mou úlohu, v jednom nebo druhém týmu. Příznivci fotbalu to vidí po svém, ale věřte, že já se vždy snažím odevzdat ten nejlepší výkon.

Maradona: Ze začátku jsem se cítil trochu zvláštně, když jsem poslouchal jeho příkazy, ale postupem času mi všechno připadá normální. Diego se každým okamžikem víc a víc přibližoval hráčům, máme velice dobrý vzájemný vztah.


Bude to moje mistrovství!

Carlos Tevéz je jedním z oblíbenců příznivců fotbalu a všichni vědí, že svá slova myslel a myslí zcela upřímně:

Národní hrdost: Já miluji tento dres, tuto zemi. Lidi mé země! Prachy mě nezajímají, ty vydělávám v Evropě. Každý z nás, hráčů repre, jsme tady pro Argentinu, ne pro peníze. Říkám to na rovinu, na mou čest, věřte tomu, je to tak!

Reprezentace a klub: Cítím se výborně, hrál jsem dobře za Manchester City, jsem na tom dobře fyzicky, těším se na každý zápas. Je obrovský rozdíl nastoupit v klubovém a reprezentačním dresu, příkladem toho je hlavně Messi. Proč? Jiný styl hry, hraješ na jiném místě než v klubu, rozdílné taktické pokyny, jiní spoluhráči. Je opravdu těžké hrát za Argentinu!

Kritika: Nikdy jsem si nebral servítky a vždy jsem připraven kritizovat vše a každého. Nejinak je tomu před zahájením tohoto turnaje. Kdekdo se pořád obouvá do nás, do hráčů, ale měl by si více všímat dirigentů argentinského fotbalu. Jsou to oni kdo si nechává větší část peněz. Argentinský fotbal a národní tým jsou vynikajícím kšeftem, každý si chce přihřát polívčičku. Mluví se o nás, a fotbale vůbec, dobře nebo špatně, záleží na tom, jak se to komu hodí a kolik dostane zaplaceno. Ale téměř vždy to vyjde nastejno, chybu máme my, hráči! Argentinský fotbal se vidí zle, jako chudý příbuzný. Hezkých pár let je tomu právě tak. Šéfsvo se zajímá víc o prachy než o samotný fotbal. Dělají téměř všechno špatně a za pár let bude ještě mnohem hůř!

Nominace: Připadá mi trochu divné, že chybí necelé 4 týdny a jeden pořádně neví, kdo poletí a kdo ne. Nikdy jsem nepochyboval o tom, že do Jižní Afriky pojedu. Ale necítím se hráčem základu. Když byl Diego naposledy v Anglii, tak jsme se dlouho bavili o všem možném. Člověk vycítí, zda bude nebo nebude povolán, ale právě tak jsem zaznamenal, že mezi jedenácti nejsem. Ale naději mám, musím Diega přesvědčit výkony. Máme velké hráče, musíme být velkým týmem!


Maradona má na 95% jasno

Diego jmenoval třicítku hráčů, ale ve stejnou chvíli oznámil, že zná 22 jmen z těch 23 fotbalistů co do Jižní Afriky poletí.

Nominace: Ještě si něco málo musím rozmyslet, ale jsou to drobnosti. Myslím si, že jsme vybrali to nejlepší co Argentina má k dispozici! Rozhodl jsem, jak jsem musel a chtěl, snad jsem se nespletl. Nevybíral jsem 30 ze 40 jmen. Vybíral jsem ze 40 miliónů názorů všech Argentinců! Netrpělivě čekám na chvíli až budu mít hráče pohromadě a začneme závěrečnou přípravu!

Zanetti, Cambiasso, Gago? Javier a Estaban, tam jsem měl jasno, rozhodl jsem se poměrně snadno. Daleko více jsem přemýšlel nad povoláním Fernanda, ale hrál málo utkání. Řekl jsem mu, že mu věřím, ale čekám na více aktivity. V Realu mu moc šancí nedali.

Ariel Garcé z Colón de Santa Fé? Ale to je přeci fantastický hráč! (Maradona použil slovo "bárbaro", čemuž lze rozumět jako vynikající)

Třicítka? Bylo to těžké rozhodování, velice těžké. Musel jsem nechat doma hráče, kteří hráli, kteří se chovali, velice dobře. Ale život je prostě takový, není místo pro všechny.

Messi? To je mi otázka! Zda chci aby se Messi stal nejlepším hráčem MS? Samozřejmě! Je to hráč Argentiny, týmu, který já vedu! My Argentinci máme národní hrdost a všichni chceme aby Lio byl nejlepší ze všech! Vy chcete vymýšlet míč a zapomínate, že již dávno ho někdo vymyslel!

Jak typicky se Maradona vyjádřil. Je to stále stejný Diego. Božský...

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (117)

Přidat komentář
smazaný uživatel

playing on the left or right, wearing black and white, he's a fucking dynamite! he's spidermaaaaaaan

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prepacte ale ten clanok je napisany dost chaoticky neviem kto sa vyjadruje kde, mohlo to byt prehladnejsie

Reagovat
smazaný uživatel

za niektorymi otazkami otaznik, za niektorymi dvojbodka, neviem kto kde ako...

Reagovat
domingo

Ty toho nevieš víc.

Reagovat
herbage

Arsin ví všechno, protože všude byl a všechno zná

Reagovat
smazaný uživatel

nepisem ze clanok je zly, iba ze je neprehladne napisany, ale v pohode posluz si superstar

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro jistotu: První je od Guttiereze, druhý od Messiho, třetí od Teveze, čtvrtý od Maradony. Teď už to chápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

popravdě, žádný zázrak v přehlednosti to není :-) nicméně pokud tohle odpustíme, jako že odpustíme... tak obsahově paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tady musim podporit autora clanku, je to celkem preheldne napsane.

Reagovat
smazaný uživatel

Zanetti, Cambiasso, Gago? Javier a Estaban, tam jsem měl jasno, rozhodl jsem se poměrně snadno. Daleko více jsem přemýšlel nad povoláním Fernanda, ale hrál málo utkání. Řekl jsem mu, že mu věřím, ale čekám na více aktivity. V Realu mu moc šancí nedali.

Reagovat
SunFells

Asi nemá dobré vzpomínky na Inter z Neapole

Reagovat
smazaný uživatel

možno mu prišlo 4 hráčov z Interu veľa nominovať,preto dal len dvoch

Reagovat
Pipo123

mne je zato sympatické že dal šancu hráčom s domácej ligy, ale pravda takýto hráči by mali byť na MS hlavne Zanetti

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, ale fandím jim tak nabytej team offesivně nemá nikdo. Ale nesmíme zapomenout na zadní vrátka .

Reagovat
smazaný uživatel

ofenzivně jo, ale kdo jim na ty góly bude přihrávat? typického plůaymakera nemají, když nevzal ani Banegu. ani Lucha

Reagovat
domingo

Tak je tam Veron, ale nevzít Lucha je srandovní, no :)

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo spíš celkově, Banega si misto v nároďáku určitě zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

ono viacero nenominaci je srandovnych .. pri niektorych som mal pocit ci diego nenastupil naspat do svojho bieleho vlaciku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na co ti je 6 špičkových útočníků, když na hřiště narveš max 4 a to musíš dát Aguera na křídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

to vyřeší tak, že posadí Milita

Reagovat
smazaný uživatel

Milito, Tevez, Higuain... Tady už je víceménně fuk, kdo bude sedět, osobně bych na hřišti preferoval první 2 jmenované

Reagovat
smazaný uživatel

No doufám, že skončí už v základní skupině. Maradona

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Argentina může jenom překvapit... A já doufám, že nepřekvapí a skončí v základní skupině

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze argentina sa nedostane medzi poslednych 8teamov!!chcel som im fandit ale koli diegovi to proste nejde.v hlave ma prazno ked poviem ze o zanetim a cambiasovi mal hned jasno.to je na zamyslenie

inak colocini je najtragickejsi obranca akeho som kedy videl hrat a demichelis hmmm tiez mi nepasuje cize obrana bude velmi priechodna( iked mozno nakoniec nepojde ani jeden znich)ale jak poznam diega tak 2anglicka liga je viac jak sampion talianskej a mozno vitaz ligy majstrov cize newcastle doda hracov do repre

Reagovat
smazaný uživatel

mi příde, že před tou nominací si zase šňupnul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vypadne ve skupině (6 / 5%) bšichni tu mluví o tom že Argentinu nevidí a nechtěj vidět ani na postup ze zákldní skupiny, ale anketa to ukazuje jinak

Reagovat
domingo

Tak kdo by je měl vyřadit...Korea, Nigérie nebo snad Řecko? V té skupině jsou kvalitativně o tři třídy jinde a byli by, i kdyby ten výběr udělali jenom z domácí ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

Korea v přípravě zatím docela jede, Řecko skončí poslední takže asi ano no

Reagovat
Pipo123

Romero, - Otamendi, Samuel, Burdisso, Rodríguez, - Veron, Mascherano, - Agüero, Higuaín, Malermo, Messi

Reagovat
smazaný uživatel

tu je jasne vidno ze tam chyba spilmacher akym bol svojho casu riquelme ... hrozny pohlad ...

Reagovat
smazaný uživatel

vím, že je to mimo téma... kdyby se někdo zranil z 23 nahlášených hráčů, tak musí trenér brát jenom z té náhradní sedmičky? PS: nevíte jak na tom je Fabiano? vím, že šance pro Ronaldo asi neexistuje, ale tak co... MS bez něj, Ballacka, Zanettiho, Dinha, Beckse, RvN, Del Piera atd... zdá se mi, že tenhle šampionát bude bez legend...

Reagovat
Mindas

Jak bez legend?! Však budeš mít Diega na lávce Argentiny. To ti nestačí?

Reagovat
Arbiter

jenže Pelé není

Reagovat
smazaný uživatel

bude to veľmi emotívny moment,budú to posledné dni,ked ho budeme môcť uvidieť ako trénera

Reagovat
domingo

Nevim no, tohle říká skoro každej... já si třeba MS užiju, i kdyby za Argentinu hrála tlupa ochočených králíků, za Brazílii James Dens a za Francii v základu Lafrance s Lejeunem... je to prostě MS, bude mít specifickou atmosféru, nabídne souboj odlišných herních stylů, neokoukaných týmů a hráčů... a těším se i na africké fanoušky, bude to zase změna... nějak je mi proti srsti, když každej cpe MS jenom do Evropy a nejradši by tam viděl 32 papírově nejsilnějších týmů světa s 23 papírově nejsilnějšími hráči od každého... osobně se těším třeba i na Argentinu bez hvězd

Reagovat
smazaný uživatel

(ale třeba Becks mi mrzí)

Reagovat
domingo

Jojo, jasně že se najde pár jmen... Becks zamrzí asi nejvíc, pak mě sere pár Domenechovin... ale třeba k té absenci Lucha a Zanettiho - samozřejmě chápu fanoušky Argentiny, že by je tam chtěli, ale jinak je to spíš Maradonova blbost a já se budu na jejich zápasy koukat mimo jiné i proto, že mě zajímá, jak se s tím poperou. Lucha jsem letos měl na talíři celou sezonu, nebudu si trhat vlasy, že ho neuvidím i na MS jedou tam týmy, které jejich trenéři považují za nejlepší a nikdo nechce vyhořet. Bude tam spousta skvělých zápasů a pár výborných neokoukaných týmů (osobně sázím hlavně na Chile), jako na každým MS. Netřeba dělal tragédii z toho, že řada třicetiletých legend zůstane doma - budou hrát noví.

Reagovat
smazaný uživatel

opět .. mám v tomhle štěstí, že většina mých velkých oblíbenců - Overmars, Keane, Luis Enrique, Kluivert, Shearer, Canizares, Van Hooijdonk, Davids - už skončili s vrcholovým fotbalem, takže abych tak řekl mám v srdci místo pro nový hráče :), jsem zvědavý jak se povede "mým" dvoum Argentincům z Newcastlu, jak se bude rvát Německo bez kapitána, jestli překvapí zfanatizovaný Honduras, jesli se Domenechovi podaří umlčet kritiky.. je toho spoustu co MS nabízí, hlavně je jenom jednou za 4 roky a proto je to takovej svátek (hokej tímhle nehorázně ztrácí na atraktivitě), sice mám na červen hodně akcí, ale doufám, že většinu zápasů uvidím

Reagovat
domingo

I s tím hokejem. Přestože mě ta hra jako samotná skoro vůbec nezajímá, olympiádu prostě aspoň vnímám, vím, že se hraje, s kým se hraje a jaký jsou výsledky. Že je teď nějaký MS vím de facto díky facebooku a OT, co se rozjíždí tady :))

Reagovat
smazaný uživatel

už jsi nějak dopadl s tím Psím vínem, jestli se můžu zeptat ?

Reagovat
domingo

Jo, můžeš... Honza Těsnohlídek (zástupce šéfredaktora) mě teď pozval na svoje čtení, kde budu hrát a bude tam i Štengl (šéfredaktor), se kterým jsme si už jednou dali pár panáků a říkal, že mám strašně dobrý texty spíš než literární ambice mám teď ambice hudební, takže bych se určitě nebránil nějaké neoficiální nabídce doprovázet je jako písničkář na čtecím turné. Povídku jsem nenapsal rok, báseň tři roky, asi na to musí člověk trochu vyzrát

Reagovat
smazaný uživatel

to bych se rád zašel podívat, jestli bude dobrý termín

Reagovat
domingo

Tak Kladno je z ruky, no. Teď mám domluvený Brno a Poličku... ale v tom Brně bude číst ještě Ondra Holubec, vynikající básník a skvělej kluk, takovej bohém klasickýho střihu

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to brno bylo bylo 20, nebo 22 června tak bych mohl . 21. hraje ve washi vynikající písničkář Jakub Čermák, toho si nechci nechat ujít, navíc ten klubík je sympatickej a v létě tam ani nebude zima :-)

Reagovat
domingo

Cermaque? To je tepličák, ne?

Asi ho znám

Je to 26. května, ale možná bych zašel taky na toho Kubu.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo Cermaque, je výbornej 26.květen neni úplně bez šance, 28.5. hraje kamarád v Olomouci, navíc si potřebuju jet ukončit studium na Palackýho univerzitě... ale 3 dny strávit na Moravě.. to nevim jestli mi pracovní vytížení umožní.

Reagovat
domingo

Tak jako u mě je kdyžtak místa hafo, stačí říct. Večírek to bude slušnej, tak kdyby ti to vyšlo... ;)

Reagovat
smazaný uživatel

... je vidět, že Diego ty legendy zazdil, a jaksi je na MS nechce.. má to postavený na ty "svý Boys", kteří mu do toho nebudou moc kecat a budou hrát to co jim naordinuje(předpokládám pro Argentince nezvyklej styl "bránit a udělat vše pro výhru")..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Romero, Andújar - J.Zanetti, Otamendi,Burdisso, Demichelis, Samuel, G.Milito, Heinze, Monzón - Cambiasso, Mascherano, Gago, Banega, Verón, Lucho, Pastore - Messi, Di Maria, D.Milito, Higuaín, Tevéz, Agüero, Lisadro

tak bych viděl nominaci já

Reagovat
Pipo123

okrem Gaga

Reagovat
herbage

Ten je 24. Ale když to srovnám s tou Diegovou, tak ta má přeci jen něco do sebe. Jednak ty hráče sleduje, jednak má celkem vykrystalizovanou základní jedenáctku a zatímco v té mojí nominaci má tak 20 hráčů na základ, on má v týmu hráče, kteří nebudu na lavičce remcat a kteří odevzdají za každou minutu na hřišti v dresu Argetiny duši

Reagovat
lnterista

Burdisso ano a Samuel ne?

Reagovat
lnterista

kua sorry...velice se omlouvam

Reagovat
domingo

Vždyť tam je. :)

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
RickNash

pěkná základní sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je vyssi ako Maradona?

Reagovat
tomasinho

Jestli nejsi sůepý, tak to snad vidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

tak možno Messi stojí na futbalovej lopte

Reagovat
Pipo123

na tej fotke to vyzerá ako:

Diego: Leo vidíš tú kopu koksu ?

Messi: Jo jo vidím jí !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Ha-ha-ha. Teď jsem si z toho až urval límec.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se uvás na venkově smějete?

Reagovat
shitcool

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

No snad překvapěj a půjdou daleko Sice Diega Maradonu nesnáším, ale když už na tej lavičce sedí, tak se nedá nic dělat a budu jim muset fandit Diegovi navzdory

Reagovat
Mindas

Ustari - Zanetti, G. Milito, Garay, Ansaldi - Zabaleta, Lucho, Cambiasso, Perotti - Lisandro, Palacio

Tady není o čem, jednoznačná sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

Argentině budu fandit nejvíc. Škoda, že je trénuje Maradona, no.

Reagovat
asenagio

Mám dotaz ohledně Juana Romána Riquelmeho? Hraje ještě aktivně fotbal? Naposled co vím tak hrál za Bocu Juniors. Pokud ano proč není v nominaci (už nemá výkonnost nebo ukončil reprezentační karieru)? Je to jeden z mých nejoblíbenějších hráčů. Tnx za info.

Reagovat
alegre

Ano, Riquelme hraje za Boca Juniors, skončila mu smlouva, čeká...

Reagovat
smazaný uživatel

V reprezentaci není, protože maj nějaké neshody s Maradonou

Reagovat
Tomanatura

Momentalne nehraje, jelikoz sel na operaci s kolenem. Fanousci demonstruji, jelikoz Sef Bocy mu naprosto nepochopitelne nechce prodlouzit smlouvu, i kdyz je nejlepsi hrac tymu. Furt je to pan fotbalista a Argentina lepsiho spilmachra nema.

Reagovat
j_mrazik

Ani Veron není lepší než on?

Reagovat
Tomanatura

V reprezentaci vubec, coz potvrzuje uz tak 2-3 roky. V klubu je to jina, protoze kolem sebe Veron ma fungujici nerozhadany a behajici tym.

Reagovat
j_mrazik

Je vůbec v těch neznámej v repre náhrada za Verona? Nějak nemůžu překousnout toho Lucha. Ale je to Diegovo věc.

Reagovat
Tomanatura

Za Verona nahrady jsou, ale za Riquelmeho, Aimara nebo Lucha tam nahrada neni Proste neni tam zadny typicky tvurce.

Reagovat
Lorcan

Tak sem zvědav jak s Maradonovou nominací dopadnou Zcela chápu, že nominace není jen o tom dát ohromady 23 papírově nejsilnějších hráčů, ale že to musí i "klapat". To by mohlo ospravedlnit Argentinskou nominaci - a podobně nominace Brazílie - viděl bych tu ale jeden zásadní rozdíl: Dunga má se "svýma" hráčema výsledky, ty co nominoval bez problému projeli kvalifikací a vyhráli konfederační pohár. Dungovu nominaci proto naprosto chápu, sice mě mrzí že neuvidím např. Ronaldinha nebo Pata, ale ty výsledky tam prostě jsou a ten tým funguje. Oproti tomu Diego se svým týmem žádné extra výsledky nemá, spíš naopak, výkony v kvalifikaci - , proto je pro mě jeho neustálé protěžování těch samých hráčů nepochopitelné

Reagovat
j_mrazik

Vidím to úplně stejně. Navíc teď přijdou ještě těžší soupeři, kde se hráči z Evropy hodí víc než v JA. Viz Cambiasso.

Reagovat
smazaný uživatel

velmi drzim palce argentine dufam ze ms vyhraju

Reagovat
Tomanatura

Diky ti

Reagovat
cristiano.K.

zanetti a cambiasso? měl jsem jasno,ten blbec snad o nich ani neuvažoval a přemýšlel o gagovi

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham dnes predstavi Granta jako noveho manazera tymu.

Reagovat
cristiano.K.

fakt?

Reagovat
j_mrazik

Půjdou nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Prajem mu to. Verím, že ich pozdvihne.

Reagovat
smazaný uživatel

a Govou bude představen taky dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

U toho si jeste pockas nez nekde podepise.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Enjoy!

Reagovat
božský John

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

snad si s Alexem padnou do oka

Reagovat
smazaný uživatel

tým na to mají, v součastnosti hvězdnější než Brazílie, ale pod Diegem.... nevim, nevim

Reagovat
tomasinho

100. pro argentinský úspěch na MS.

Reagovat
Dr. Admess

OT: Přečtěte si vyjádření Laporty o možném příchodu Villy na -> www.fcbarcelona-czech.blog.cz

Reagovat
smazaný uživatel

pujdou uz ve skupine, ta defenziva je jednoduse tragicka, nechapu, jak nemohl vzit Zanettiho a Cambiassa, kdyz patri na svych postech k nejlespim, coz jasne dokazujou i v champions league, jinak Gago, Banega a Lucho by v nominaci taky nemeli chybet... Maradona byl sice skvelej hrac, ale jako trener

Reagovat
smazaný uživatel

je to degeš,asi bol zas sfetovany ked robil tu nominaciu, pri obrane a defens. zaloznikoch mu to este slapalo,ked presiel na zaloznikov a utocnikov uz bol normalny

Reagovat
Tomanatura

Myslim, ze trocha ucty by neskodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

ved to som pisal este s uctou

Reagovat
smazaný uživatel

Proste tam nie sú, minimálne u Cambiassa je to skôr na škodu, ale tá defenzíva vôbec nie je "jednoduse tragicka", to by si však okrem mien musel aj čosi vidieť. Vyselektovaná veta "Gago...by v nominaci tak nemel chybet..." ma úprimne rozplakala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Romero- Zanetti, Demichelis, Samuel, Insua- Banega, Mascherano, Cambiasso- Tevez, Higuain, Messi. Takhle mala vyzerat zostava. Z tejto nominacie: Romero- Heinze, Demichelis, Samuel- Maxi, Veron, Mascherano, Di Maria- Tevez, Higuain, Messi

Reagovat
tomasinho

Banega a Insua určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

proc?

Reagovat
Godwinson

beztak mám takovej pocit, že bez Tina prostě nemaj šanci ....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na tenhle tým "Diegovy boys" jsem dost zvědav co předvede.. oni jsou schopni ten TitulMistra získat, ale taky docela dobře vyhořet.. moc a moc chtěj po dlouhých letech s vítěznou olympijskou generací kolem Messiho a Tevéze uspět, ale vypadá to, že to nebude(ke škodě pro spoustu fandů) fotbal na krásu co předváděli před 4lety v Německu, prostě vše pro vítězství.. hlavně aby nám hvězdného Lionela někdo "pořádně" nedokopali a z MS nevyautovali, protože bránící Řekové či bijci Nigerijci tohle dovedou..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele