Argentina neuspěla u FIFA se stížností kvůli neuznanému gólu na OH proti Maroku

27.07., 18:29
Aktuality
Sídlo FIFA (© AFP)

Mezinárodní fotbalová federace FIFA zamítla stížnost Argentiny kvůli neuznanému vyrovnávacímu gólu z úvodního zápasu olympijského turnaje proti Maroku. Informoval o tom předseda argentinského fotbalového svazu Claudio Tapia na sociální síti X. Nyní chce získat přesné zdůvodnění verdiktu, aby zvážil případné další možnosti odvolání.

Úřadující mistři světa a jihoameričtí šampioni prohráli ve středu kontroverzní zahajovací duel s Marokem 1:2. Zápas byl původně v nastaveném čase přerušen za stavu 2:2 poté, co po vyrovnávací brance Argentinců na hřiště stadionu v Saint-Étienne vtrhli maročtí fanoušci. Po dvouhodinové pauze nakonec sudí na základě doporučení VAR gól z 16. minuty nastavení odvolal a oba týmy musely zpět na hřiště ke krátké dohrávce. V ní už se stav znovu nezměnil.

"Na obranu našich práv bude AFA požadovat vysvětlení, na jakém základě padlo toto rozhodnutí, a zvážíme příslušné odvolání," napsal Tapia.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele