základní část, 5. kolo
17.04.2011 14:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

CSKA Moskva - Rubin Kazaň 2:0

Fotbalisté CSKA obehráli v Chimkach kazaňský Rubin, když v každém poločase vstřelili po góle. V první půli skóroval Mark González a po přestávce se trefil Doumbia.

První poločas oba týmy odstartovaly opatrnou hrou, jako kdyby vedly špionážní průzkum. Nakonec v 15. minutě CSKA rozjelo výpad, který skončil standardní situací. Střela Gonzáleze k ničemu nevedla, míč proletěl nad břevnem.

Hosté ihned odpověděli svým útokem. Ďaďun se protlačil středem hřiště a běžel sám proti Akinfejevovi, ovšem moskevský brankář vyběhl proti němu a zabránil ve skórování. Nedlouho poté se nakonec dočkal González. Vystřelil zdálky a po odrazu od povrchu se balón ocitl v bráně.

Po vystřídání stran Moskvané přidali další branku. Oliseh vyslal přízemní centr z pravého křídla a Doumbia, který se ocitl sám před brankou, s přehledem svou šanci proměnil. Kurban Berdyjev v naději na změnu nepříznivého stavu poslal do hry Karadenize. A jako po mávnutí kouzelné hůlky se před Akinfejevem zorganizoval velice nebezpečný útok. Ansaldi odcentroval ze standardní situace a Rjazancev trefil břevno.

Na druhé straně se Sluckij také rozhodl vystřídat. Zpočátku Rahimić nahradil Šemberase a o několik minut později Doumbia přenechal místo Vágneru Love. Ovšem domácí nechtěli zvýšit skóre, ale udržet vítězství. Hosté se snažili ze všech sil, avšak žádné nebezpečné situace u brány armějců nevytvořili.

Rubin ale nedohrál zápas v plném počtu. Po druhé žluté kartě opustil hřiště Bocchetti. CSKA tak nedělalo potíže udržet si dvoubrankový náskok. A tak se moskevští fotbalisté dokázali probojovat na první příčku v tabulce Premier Ligy, navíc mají zápas k dobru.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

skoro ses trefil :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele