18. kolo
16.08.2009 16:45 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - Těrek Groznyj 4:0

Vedoucí Rubin Kazaň hattrickem Aleksandra Bucharova a jedním gólem Domingueze rozstřílel Těrek Groznyj 4:0. Na domácím hřišti tak zastavili rozlet ambiciózních Čečenců.

Zápas začal ve vlažnějším tempu, ale hned od prvních minut byl v režii domácích. Po deseti minutách hry domácí poprvé rozvlnili síť za zády brankaře Dikaně. Skórující Bucharov se však nacházel v postavení mimo hru. Chuť si však spravil hned ve 13. minutě, když se prosadil po rohovém kopu Ansaldiho.

O tři minuty později přidal domácí Rubin druhý gól. Karadeniz poslal dlouhý centr do pokutového území Těreku, na který se do vzduchu zavěsil opět bucharov a krásnou rybičkou poslal míč do sítě. Drtivý úvod zápasu pak korunoval ve 20. minutě Alejandro Dominguez, jenž poslal domácí do třígólového vedení.

Po úvodní kanonádě pokračoval Rubin v zápase bezchybnou profesorskou hrou a v klidu si hlídal výsledek. Hráči domácích v klidu kontrolovali hru a sebevědomě kráčeli pro tři body. V 65. minutě pronikl do pokutového území hostí Gökdeniz Karadeniz, kterému rukou doslova sebral míč od nohy padající obránce Kleber. Rozhodčí však evidentní penaltový moment neviděl.

Poslední gólovou tečku zápasu tak vystavil až v 89. minutě opět Aleksandr Bucharov, který dokončil hattrick a uzavřel účet utkání na konečných 4:0 pro domácí.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele