základní část, 10. kolo
05.10.2024 20:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Oslavy hráčů Trenčína. (© AS Trenčín)

Slovan Bratislava - AS Trenčín 1:1

Staronový trenčiansky tréner Galád debutoval zápasom na pôde majstra. Marcelli už po šiestich minútach strieľal po tom, ako nasadil jasle mladému Pávekovi, debutantovi v základnej zostave, do žrde. Podobne si počínal Barseghjan, ktorý taktiež trafil konštrukciu brány.

Slovan na gól čakal, zatiaľ čo Trenčín sa dostal do vedenia. V 45. minúte centroval z priameho kopu Holúbek, na čo chcel reagovať Trnovský, lenže nedohodol sa s Voetom a skóre otvoril Chinonso Emeka. Belasí každopádne hneď po zmene strán dokázali vyrovnať. Center Blackmana si do siete nešťastne zrazil Lazar Stojsavljevič.

Mladý gólman Sláviček musel vytiahnuť ťažký zákrok po ďalšej nebezpečnej rane Barseghjana. Ešte náročnejšiu situáciu zažil keď boxoval hlavičku Metsoku vedľa seba, avšak spomínaný arménsky futbalista netrafil priestor troch žrdí. Slovan zaznamenal prvú remízu v sezóne a ak Žilina v nedeľu vyhrá, tak ho vymení na čele tabuľky.

Autor: Livesport.cz / flashscore.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele