základní část, 7. kolo
14.09.2024 18:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Oslavy hráčů Žiliny. (© MŠK Žilina)

MŠK Žilina - MFK Skalica 3:2

Žilina bola od úvodu aktívnejšia, lenže šance ostali sprvu nevyužité. Kaprálik zblízka tesne minul bránu, následne na druhej strane nebol presný ani Matejov a do tretice Kaprálik v ťažkej pozícii neprekonal Junasa, z dorážky neuspel Alijagič. Skalica sa prekvapivo dostala do vedenia v 44. minúte po zákroku Hubočana v pokutovom území.

Nariadený pokutový kop premenil Oliver Podhorín. V nadstavenom čase stihol vyrovnať svojim druhým gólom v Niké lige útočník Denis Alijagič. Šošoni po zmene strán zásluhou Adriána Kaprálika otočili výsledok. Výborne ho našiel Ďuriš, zapísal druhú asistenciu v zápase a spomínaný futbalista ideálne oslávil 100. zápas v najvyššej súťaži.

Kaprálik zas ukončil stretnutie s dvomi gólmi, keď dobre zareagoval vo vápne na pas Minárika a v sklze ho upratal za Junasa. Hostia síce záver zdramatizovali, keď sa Róbert Matejov dostal k odrazenej lopte, lenže vzápätí videl červenú kartu Adam Krčík a favorit si víťazstvo postrážil. Žilina aspoň priebežne poskočili na čelo tabuľky.

Autor: Livesport.cz / flashscore.sk

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele