základní část, 8. kolo
21.09.2024 18:00 CET
1 : 3
(1:1)
Stadión:
 

Reportáž

Fanoušci Dunajské Stredy (© DAC Dunajská Streda)

MFK Skalica - DAC Dunajská Streda 1:3

Levente Bősze sa v augustovom zápase proti Michalovciam stal vo veku 15 rokov a 181 dní najmladším hráčom, ktorý kedy nastúpil v najvyššej slovenskej súťaži a teraz hral prvýkrát v seniorskom futbale od začiatku. Vo veku 15 rokov, sedem mesiacov a tri dni sa stal najmladším hráčom Niké ligy, ktorý bol v základnej zostave.

Hneď sa ocitol aj pri gólovej akcii, keďže posunul loptu pre Ramadana, ten prihral na hranicu veľkého vápna a kapitán Matej Trusa umiestnil strelu presne k žrdi. Postaral o svoj piaty ligový gól, zároveň bol jeho tretí v ostatných dvoch stretnutiach.

Rovnaký počin dokázal aj spomínaný sýrsky futbalista Ammar Ramadan, jemu sa to podarilo v rámci asistencií. Počas jednej sezóny ich v najvyššej slovenskej súťaži nikdy nemal viac. Skalica bojujúca o premiérové víťazstvo dokázala gólom do šatní vyrovnať.

Brazílsky legionár Davi Alves sa postavil k rozohrávke priameho kopu, aby výbornou strelou ponad múr namieril presne a nedal žiadnu šancu Popovičovi na zákrok. Tréner Xisco urobil cez prestávku až tri striedania. Hneď po zmene strán nebezpečne hlavičkoval Herc, skvelý zákrok vytiahol Junas.

DAC nakoniec predsa len strhol výsledok na svoju stranu. Počas 90. minúty zaváhal pri preberaní lopty Nagy, čo využil Andzouana na prihrávku na Damira Redziča a ten rozhodol. Otrasených Záhorákov ten istý hráč dorazil svojim druhým zásahom. Skalica tak ostáva bez víťazstva na poslednom mieste tabuľky.

Autor: Livesport.cz / flashscore.sk

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele