základní část, 8. kolo
21.09.2024 18:00 CET
2 : 1
(1:1)
Stadión:
 

Reportáž

Děkovačka hráčů Komárna (© KFC Komárno)

KFC Komárno - AS Trenčín 2:1

Komárno vstupovalo do zápasu posilnené o predošlú výhru v Banskej Bystrici. Začalo veľmi dobre, keďže Šefčík si zle vypočítal prihrávku na brankára Katič. Vystihol to Patrik Voleský a zoči-voči gólmanovi hostí sa nemýlil. Trenčín potom zvýšil aktivitu. Strelu Uchegba tečoval do brvna obranca Rudzan.

Desať minút pred koncom prvého polčasu získali hostia pokutový kop, ktorý premenil kapitán Damián Bariš. V nadstavenom čase úvodného dejstva však Tamás iba o milimetre minul priestor brány, zatiaľ čo hneď po zmene strán opečiatkoval žrď Šmehyl.

Práve tento hráč v 63. minúte poslal presný center z priameho kopu, ktorý si našiel Voleský a svojim druhým zásahom v stretnutí rozhodol o tom, že nováčik vyhral druhý zápas po sebe a v tabuľke má už deväť bodov, zatiaľ čo Trenčín predĺžil sériu bez výhry na šesť duelov.

Autor: Livesport.cz / flashscore.sk

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele