základní část, 9. kolo
28.09.2024 18:00 CET
2 : 3
(1:2)

Reportáž

Roman Skuhravý (© FK Železiarne Podbrezová)

Dukla Banská Bystrica - FC Košice 2:3

Banská Bystrica mohla vyhrávať po dvoch minútach, ale po zákroku Šípoša proti strele Rymarenka sa na čiare stal hrdinom hostí Jakubko, ktorý zastavil pokus Hlinku. Košice poslal do vedenia Giannis Niarchos, keď sa dostal k lopte po hlavičke Medveda a zákroku Trnovského.

V 32. minúte ale Jakubko zahral vo vlastnom pokutovom území rukou, za čo bol vylúčený a Martin Rymarenko sa z bieleho bodu nepomýlil. Domácich mohol do vedenia nasmerovať po zaváhaní Šípoša stredopoliar Veselovský, z diaľky netrafil odkrytú bránu hostí.

Košice sa druhý raz dostali do vedenia v nadstavenom čase úvodného dejstva, po priamom kope bol znova na správnom mieste Niarchos. Banskobystričania sa snažili využiť dlhú presilovku. Krivák však zastavil na bránkovej čiare veľkú šancu Záhumenského a Malec hlavičkoval do brvna.

Domáci sa predsa len dočkali v 64. minúte, keď z dobrého pasu Rymarenka ťažil spomínaný Tomáš Malec. Oslabené Košice napriek tomu získali tri body. Zyen Jones sa krásne uvoľnil proti presile protihráčov a po razantnom zakočení Trnovský inkasoval tretí raz. Český tréner Skuhravý pri ligovom debute na lavičke východniarov oslavuje víťazstvo.

Autor: Livesport.cz / flashscore.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele