Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2010

zóna UEFA (Evropa) - skupina 6
01.04.2009 16:30 CET
1 : 5
(1:0)

Reportáž

Kazachstán - Bělorusko 1:5

Takový debakl se rozhodně nečekal. Kazachstán byl sice v souboji bývalých sovětských republik mírným outsiderem, nicméně aby inkasoval hned pětkrát, to se předpovídat nedalo. Kazachstán se dostal brzo do vedení a byl na koni, ale po poločase zrežíroval obrat Alexandr Hleb a Kazachstán se naprosto složil.

Bělorusko vybojovalo druhou výhru ve skupině a stále si proto drží reálnou naději alespoň na baráž, šance jsou však stejně velmi malé. Kazachstán zůstává pátý, jediný úspěch zatím zaznamenal proti Andoře. Už v 9. minutě rozvlnil síť Renat Abdulin, který si nejvýše naskočil na přímý volný kop Ruslana Baltieva.

Domácí následně mohli vést už dokonce 2:0. Po rohovém kopu vystřelil Thanati Nuserbaeva, avšak na brankové čáře na poslední chvíli zachraňoval brankář Yuri Zhevnov. Nicméně v druhé půlce se už po třech minutách zaskvěl barcelonský Aliaksandr Hleb, v tváří tvář brankáře Davida Lorii se trefil přesně k tyči.

O šest minut později navíc po jeho přihrávce obracel Timofei Kalachev, hosty definitivně poslal do kolen za další dvě minuty výstavní brankou Igor Stasevich zase po práci hvězdy utkání Hleba. V dalším průběhu přidal svou druhou branku Timofei Kalachev a dvě minuty před závěrečným hvizdem uzavřel černý sen kazachstánců Vitali Rodionov.

Autor: Viktor Sandev / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zapas o nicem...as plichta...

Reagovat
smazaný uživatel

verim boratovcom

Reagovat
smazaný uživatel

verim boratovcom

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

viacej kvality je na strane Bielorusov,myslim,ze by to mohla byt 2,,

Reagovat
smazaný uživatel

Tip.: 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Drsny 2 polocas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele