Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina D
06.09.2011 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Rumunsko - Francie 0:0

Rumunsku se po domácí remíze 0:0 s Francií hodně vzdálila šance na zisk alespoň druhého místa. Protože Bosna a Hercegovina zvítězila doma nad Běloruskem, ztrácejí na ní Rumuni dvě kola před koncem již čtyři body. V tabulce skupiny D to tak vypadá, že si to o první místo rozdá právě Bosna a Francie, které se bezbrankový stav hodil celkem do krámu.

Ačkoli Rumunsko před zápasem vyhlašovalo do světa, že ze zápasu s Francií nebere nic jiného než vítězství, na hřišti to, dá se říci, vůbec nebylo vidět. Už jenom poměr střel na bránu, ze kterého na konci vyplynulo příšerné skóre 0:0, to jenom dokazuje. První poločas se nesl ve slabém defenzivním fotbalu stejně jako ve druhém.

Ve 13. minutě se ocitl v takové pološanci hostující Martin, jenže standardku zahranou Benzemou poslal jen hlavou nad bránu. Na druhé straně byl blíže gólu Nicolita, jenže jeho střela z přímého kopu jen lízla břevno. Opravdu tohle všechno byl výčet toho nejzajímavějšího z úvodní pětačtyřicetiminutovky.

Ani po přestávce však oba týmy svůj herní projev nijak nezměnily. Po hodině hry trochu více zahrozil Cabaye, jenž za vápnem celkem pěkně vystřelil, jeho pokus ale letěl jen nad. Poté se klasicky probíjel po pravé straně Ribéry, avšak koncovka dnes nebyla jeho silnou stránkou. Jeho přízemní střela ke vzdálenější tyčce mířila vedle.

Asi tu největší možnost celého utkání spálil Nicolita. Zřejmě nový hráč francouzského St. Étienne, kam přestoupí ze Steauy Bukurešť, totiž z malého vápna špatně usměrnil svou hlavičku a zamířil pouze doprostřed brány. Hvizd rozhodčího Howarda Webba pak v 90. minutě ukončil v Bukurešti velké trápení obou celků.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1. Francie hraje dobře a je na dobré cestě k postupu z 1. místa, ale Rumunům jde o všechno, bod by uhrát mohli.

Reagovat
paver

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Rumunsko čeká v Bukurešti velmi těžký zápas. Francie je rozhodně favoritem a k jistotě postupu potřebuje ještě pár bodíků. Rumunsko má také šanci na barážovou pozici, ale již jen teoretickou, takže to bude boj, možná i bez vítěze. Tip 0:1.

Reagovat
Tomtaf

4:4

Reagovat
smazaný uživatel

Francouzi jsou favority v tomto zapase ale myslim ze Rumuni prekvapi...tip X 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Rumunsko vytěžilo z utkání s favorizovanou Francií bod a to se počítá, i když už to u nich nic neřeší. Ani Francie nemá ještě nic jisté .....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele