Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina D
07.10.2011 20:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Rumunsko - Bělorusko 2:2

Důležitý zápas pro Rumunsko na domácí půdě nedopadl dobře. Hostující Bělorusko vyrovnávalo v poslední desetiminutovce na konečných 2:2.

Utkání začalo v poklidném tempu. Oba celky se spíše oťukávaly, avšak po pár minutách začal domácí celek získávat převahu. Aktivní byla zejména domácí hvězda Mutu. Zlom přišel v 19. minutě, kdy se k míči dostal Gabriel Torje a přesnou přihrávkou vybídl právě domácí hvězdu ke střele. Mutu si míč skvěle zpracoval a následnou střelou otevřel stav utkání.

První poločas toho poté moc nenabídl. Domácí Rumuni si bránili své hubené vítězství a Bělorusové jen marně hledali recept na dobře konsolidovanou obranu svého soupeře. Důležitá chvíle však přišla v nastaveném čase prvního dějství. Domácí zapomněli při rohovém kopu bránit a centr Sergeye Kisliaka skončil přesně na hlavě nabíhajícího Kornilenka a poločas tak skončil 1:1.

Druhý poločas začali domácí velmi aktivně. Hned od prvních minut na svého soupeře dotírali a vytvořený tlak přinesl ovoce. V běžící 51. minutě totiž nezvládl situaci hostující Dmitry Verkhovtsov, který fauloval útočícího špílmachra Mutua. Ten se následně postavil k pokutovému kopu a tvrdou ranou poslal Rumunsko do vedení.

Utkání poté nabralo na spádu, avšak ani jeden celek nedokázal vytvořit nějakou šanci. Blížil se tak konec utkání a hostující celek začínal získávat převahu. Ta se proměnila v branku v 82. minutě, když se skvěle dokázal uvolnit Filipp Rudik a skvělou přihrávkou našel osamoceného Stanislava Draguna, který přesnou ranou stanovil konečné skóre 2:2.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tezky zapas na tipovani..ale priklonim se k domacim..tip 1..1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza by mě nepřekvapila, ale tipnu 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

(2:0,1:0) 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1,50 na Rumuny ?? to snad jen díky asi marodce Běloušú.. Tohle bych nehrál ani za búra. 1:1 testnu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele