Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina H
07.09.2010 20:30 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Ullevål, Oslo

Reportáž

Norsko - Portugalsko 1:0

Erik Huseklepp vstřelil jedinou branku utkání, ve kterém domácí Norové porazili favorita skupiny H Portugalsko.

Portugalci nevstoupili do skupiny příliš šťastně, když v pátek na domácí půdě remizovali s Kyprem 4:4. Norové byli naopak úspěšní, porazili 2:1 Island.

Hostům se povedl úvod utkání a v první pětiminutovce mohl otevřít skóre Meireles, mířil nad branku. Ve 21. minutě byl stadion v Oslu v euforii, John Carew obral o míč brankáře Eduarda, míč se odrazil k Husekleppovi a ten otevřel skóre do odkryté svatyně.

Od té doby, zejména po změně stran Portugalci obléhali norskou branku, ale nedokázali si vůbec vypracovat nadějné šance. Z gólu se sice radoval Hugo Almeida, ale sudí správně zaznamenal ofsajd.

Norové mají po dvou utkáních šest bodů a vedou skupinu H, Portugalci jsou naopak v krizi. Svěřenci trenéra Carlose Queiroze mají bod a pokud se chtějí podívat na mistrovství Evropy, další zaváhání si nesmí dovolit.

Autor: David Kubáň

Komentáře (9)

Přidat komentář
cresposuper

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

6:6

Reagovat
smazaný uživatel

No tak babo raď dal jsem sice 10 preci jen se hraje v Norsku ale nevim jestli jsem udelal dobre Portugalci se uz asi poucili z chyb ktere udelali na kypru (totalne ho podcenili)

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze Portugalci zahraji uplne jine utkani a vyhraji tesne 0:1...pro pripad to potvrdim remizou...tip 02

Reagovat
smazaný uživatel

nech si nafukajú strelky 4:4 doma s cyprem

Reagovat
smazaný uživatel

moj tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

forca portugal!!! Ted je čas napravit ono velké zaváhání...ikdyž nevím jestli se pod to všechno nepodepisuje, že momentálně nemají žádného trenéra :( uvidíme, nominace vypadá skvěle,konečně noví mladí a draví hráči

Reagovat
smazaný uživatel

tolik nadějí jsem vkládal a znovu zklamání :( je jako s tím naším národákem... Kvalitativně mají na kohokoliv, ale v reálu?? OSTUDA... jen mě mrzí, že už zase dostali samé severské týmy,stejně jako v minulé kvalifikaci o MS kde na nich taky dost hořeli, holt v zimě to neumí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele