Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina D
07.09.2010 19:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bělorusko - Rumunsko 0:0

Bělorusko nedokázalo navázat na překvapivou výhru z Francie, přesto je v kvalifikaci stále bez porážky a dokonce ještě neinkasovalo ani jeden gól. Bez prohry je i Rumunsko, to si ale od úvodních dvou zápasů slibovalo více, než jenom dva body.

Domácí znovu nastoupili v rozestavení 4-2-3-1 a stejně jako jejich soupeř začali zápas hodně opatrně. Z prvních dvaceti minut stojí za zmínku jenom střela Kornilenka, která vystrašila Pantilimona.

Ve 24. minutě o sobě poprvé dali vědět i hosté a byli hodně blízko k otevření skóre. Centroval Deac, zakončoval Stancu a Ževnov musel vytáhnout parádní zákrok. Domácí brankář se musel činit i o chvíli později, to jeho pozornost zkoušel Torje.

Po změně stran oba celky ještě přidaly na aktivitě a především poslední patnáctiminutovka nabídla parádní podívanou. Výhru na běloruskou stranu mohl strhnout Kisljak, který ovšem zblízka minul horní roh rumunské brány. Také hosté byli hodně blízko, nebezpečný byl střídající Marica, ani on ovšem se stavem nic neudělal.

V utkání měl zastoupení i český fotbal, duel jako hlavní sudí řídil Pavel Královec, jemuž asistovali Miroslav Zlámal a Martin Wilczek.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
cresposuper

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

Abych pravdu řekl tak tady vubec nevim koho bych dal chtel jsem si ale vsadit desitku u Chance (hraje se o 100000) a tak sem tenhle zapas nakonec musel vsadit Co jsem dal? Zaklad byla remiza akorat jsem nevedel jestli v pravo nebo vlevo Nakonec jsem dal na Bělorusy i když vzajemne zapasy a vubec skoro vsechno mluví pro Rumusko Ovlivnil mě vysledek Francie - bělorusko - hrali venku nevim sice jak ale vyhrali a co Rumunsko jen remizoval doma s Albanií

Vim že fr reprezentace prožívá krizi a nový tym není jeste sehrany ale zkuste porovnat Francii a Albani Proto davam 10 a at si rika kazdy co chce

Reagovat
smazaný uživatel

bude to urcite tezky zapas pro Rmuny..doma s Albanii jen 1:1..coz se diky vyborne obrane hostu dalo cekat..Belorusko prekvapene vyhralo v posledni dobe marne Francie..Belorusko bude premotivovane a prohraje..muj tip 2 za krasny kurs 2.6...jinak si troufam rict ze 02 s jistotou by mela vyjit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele