Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina D
12.10.2010 19:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Bělorusko - Albánie 2:0

Bělorusko doma odčinilo bodovou ztrátu z Lucemburska a Albánii porazilo 2:0. Branky padaly v obou poločasech. Diváci se také dočkali vyloučení, těsně před koncem uviděl druhou žlutou kartu Dallku.

Domácí od úvodního hvizdu chtěli napravit nečekanou remízu 0:0 z Lucemburska. Albánský brankář Beqaj měl první starosti se střelou Dzmitryje Moloshe, jeho pokus byl ale z úctyhodné vzdálenosti. Nápor Běloruska pokračoval, mezi střelce se nezapsal po Moloshovi ani Kisliak. Co se nepodařilo těmto dvěma, to se povedlo v 9. minutě z blízkosti Rodionovi - 1:0. Rychlá branka pochopitelně Bělorusku pomohla, nicméně po čtvrthodině hry mohlo být vyrovnáno. Do první brankové šance Albánců se dostal Angolli, jenže přestřelil. Odpovědí domácích byla střela Kalacheva, tu ale Beqaj vystihl.

Bělorusové nadále dominovali utkání, Igor Shitov měl hned dvě šance, ale ani jedna z nich v síti Albánců neskončila. Skóre se neměnilo ani po další ráně Kalache. V 77. minutě se Bělorusové definitivně uklidnili, Krivets skvěle využil přihrávky Kalache a zvýšil na 2:0 pro Bělorusko.

Utkání mohlo skončit ještě výraznějším rozdílem, ale brankář Beqaj prokazoval své kvality, zblízka vychytal Rodionova. Těsně před závěrečným hvizdem přišli Albánci o Dallka, ten dostal druhou žlutou kartu a musel do sprch. Jeho spoluhráči ho následovali o chvíli později, kdy rozhodčí závěrečným hvizdem zpečetil vítězství Běloruska nad Albánií 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

videl bych to na dalsi remizu...0:0

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to na 1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele