Liga mistrů UEFA - Liga mistrů
Reportáž

Marseille znovu padla v Lize Mistrů, o triumfu Atalanty rozhodl žolík Samardžič
Atalanta zvítězila ve čtvrtém kole ligové fáze Ligy mistrů na hřišti Marseille výsledkem 1:0. Celek z Bergama se mohl dostat do pohodlného vedení. To mu však nejprve zmařil Charles De Ketelaere a po změně stran ofsajd. Nakonec ale o vítězství hostů rozhodl v 90. minutě Lazar Samardžič, jenž krátce předtím nastoupil do duelu. Zatímco Atalanta potřetí za sebou bodovala, tak francouzský celek ze čtyř zápasů v nejprestižnější evropské soutěži hned třikrát prohrál.
Hosté dostali v úvodu první půle skvělou příležitost jít do vedení, když jim byla těsně před patnáctou minutou po faulu na Nikolu Krstoviče od Gerónima Rulliho nařízena penalta. Brankář Marseille však svou chybu napravil a střelu De Ketelaera vyrazil. Krstovič následně promarnil i dorážku, kterou z bezprostřední blízkosti poslal nad branku. Největší šanci Marseille před přestávkou měl Pierre-Emerick Aubameyang, jehož střelu do horního rohu skvěle zlikvidoval Marco Carnesecchi.
Atalanta byla nebezpečná i po změně stran a Raoul Bellanova měl hned v úvodu druhé půle velkou šanci, když hlavou na zadní tyči ale minul branku. Ani o několik okamžiků později mu štěstí nepřálo, když centroval na Ademolu Lookmana, který míč dorazil do sítě, gól byl ale kvůli ofsajdu v přípravě akce odvolán. Když už to vypadalo, že si Italové odvezou jen bod, rozhodl o jejich výhře nádhernou střelou z dálky Samardžič.
Výhra byla nakonec zasloužená. Atalanta natáhla úspěšnou sérii, kdy neprohrála v devíti z posledních deseti soutěžních zápasů. Naopak Marseille vyhrála jen jedno z posledních pěti utkání.
Komentáře (19)
Přidat komentář2:1
0:2
2:0
Proč De Zerbi ukazuje rozhodčímu tablet?
On neví, že když si hráč nastřelí vlastní ruku, že to ruka není?!
Doufám sarkasmus.
Ne, není to sarkasmus... si o tom něco zjisti, jinak pak budeš stejně překvapenej jako včera De Zerbi s tabletkem
Nebo jinak: řekni mi schválně, jak si logicky odůvodňuješ, že rozhodčí nepískl takhle očividnou ruku? A nepiš píčoviny typu "rozhodčí je čůrák", protože to nemá šanci na úspěch.
v tom případě co to je zase za random pravidlo
Ty vole, existuje roky
Ty vole, to, že existuje roky není moje pointa
To, že plácnout rukou do balónu půl metru od těla, není ruka protože si to do ní kopnul a tím pádem to není faul/pencka je pěkná kokotina, to je moje pointa
Tvoje pointa nikoho nezajímá jestli sis nevšiml
Ignorovat nějaký pravidlo jenom proto, že tobě osobně se nelíbí... to je jenom tvůj problém. Smiř se s tím, ty "pointo".
OM TOTÁLNĚ ROBBED......... Borec dá ruku jak pi*a a pak dají z toho counter ze kterého dají gól si ze mě děláš fakt už prdel kurva....... a VAR hovno.. Madridu v 1. zápase proti nám pískli ruku co nebyla ani 50% tak jasná jak tahle.... To už je prostě v hovnech, co má s tím člověk jako dělat
Skandální
v životě neviděl takovou sračku opravdu
KAŽDOPÁDNĚ jsme hráli totální hovno. (to samé se dá říct o Atalantě, herně katastrofální zápas z obou stran.) S tím jakou má De Zerbi víceméně nenávist vůči Atalantě, o které promluvil na konferenci v úterý, tak jsem doufal, že půjde na hráčích a na taktické stránce vidět nasazení 200%. Místo toho to byl ekvivalent zápasu proti Auxerre, ještě možná hůř. Krom Aubameyanga a Greenwooda to byla tragédie ode všech hráčů. Ještě Mmadi z mlaďochů podal ze střídačky urgentní výkon, jeho vrstevník Vaz zazdil totální tap in... neměl bych mu nadávat protože hráči pod 20 let nesmí obdržet žádnou kritiku
Paixao jeho nejhorší zápas vůbec, v LM vypadal vždy hodně energický, efektivní, gólový, dnes totální shitfest i od něj.
Neškodila by trocha soudnosti. Pokud hráč nastřelí sám sobě ruku, tak se penalta nepíská. Takže tady nebylo co řešit. Spíš bych se pozastavil nad neuznaným gólem Atalanty kvůli ofsajdu Krstoviče, který se ale do akce vůbec nezapojil...
V tom případě je to zvláštní pravidlo... Jediné místo, kde někdo říká, že pokud hráč sám sobě nastřelí ruku, tak to není ruka, zatím vidím jen tady na EF...
Dohledal jsem si toto pravidlo, je to neuvěřitelně tak
nikde a nikdo z fans OM toto pravidlo nezmiňuje, takže je z toho teď totální shitfest (opět)
Na SM i fans Q$G tomu říkají že je to totální BS. Odraz balónu od stehna pod paži, nemůže být souzeno jako si to kopnout od země do vzduchu do své dlaně půl metru od těla, ještě k tomu v té konkrétní situaci co včera...
Sledování komentářů
Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.
Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.
Nový komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.
Registrace nového uživatele