6. kolo
21.09.2024 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sheraldo Becker (© AFP)

Zápas Valladolidu s Realem Sociedad vítěze nenašel. Převaha hostů k rozhodující brance nevedla

Real Sociedad zatím nevypadá, že by měl obhajovat šesté místo z poslední sezony a ani na hřišti Valladolidu své trable nezahnal. Držení míče 66:34 může vypadat jako jasná dominance, na světelné tabuli ovšem po konečném hvizdu svítilo 0:0.

Valladolid nevstoupil do utkání špatně a snažil se tvořit šance, byli to však hosté, kdo měl v úvodu blíže k brance. V 10. minutě vyhrál osobní souboj Takefusa Kuba, uvolnil se v pokutovém území a přihrál Orrimu Óskarssonovi. Jeho pokus i následnou dorážku Jona Arambura dokázala obrana domácích zblokovat.

Další skvělý zákrok předvedla defenziva Valladolidu při úniku Sheralda Beckera, poté co se dostal k volnému míči a tlačil se do nebezpečné pozice. V průběhu celého utkání viděli fanoušci řadu akcí, gól však žádný. Nejblíže k němu byl právě Becker, který svou střelou napálil břevno.

Ani v závěru utkání týmy rozhodně nehrály žádný ustrašený fotbal. Své šance měl jak Valladolid, tak Real Sociedad, nikdo ale nedokázal dostat balon do sítě. Hosté tak svou bilanci moc nevylepšili a ze sedmi zápasů získali na jejich poměry tristních pět bodů.

Autor: Livesport.cz / Tom Pritchard

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele