2. kolo
24.08.2024 21:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

José Bordalás (© AFP)

Getafe bez zraněného Mayorala na defenzivu Vallecana nevyzrálo

Tři z posledních pěti vzájemných duelů skončily bezbrankovou remízou a Getafe s Vallecanem tradici neporušily ani tentokrát. Zápas chudý na šance s jedinou střelou na bránu nezaujatému divákovi moc emocí nepřinesl.

Getafe nevyhrálo na svém stadionu již pět zápasů a duel s Vallecanem tak byl příležitostí nepříznivou sérii zlomit. Na jakýkoliv střelecký pokus ovšem publikum čekalo 20 minut, kdy domácí Álex Sola hlavičkoval nad. Na druhé straně se pak střelou z otočky blýskl veterán Óscar Trejo, ani jeho pokus ale nemířil mezi tři tyče.

Sola svým rychlým pohybem utkání hostující obraně značně znepříjemnil, s parťákem na druhém křídle Juanem Iglesiasem ale žádnou větší šanci vytvořit nedokázali a tak ani jeden z gólmanů v první půli nebyl pořádně otestován.

Po změně stran se znovu o slovo hlásili spíše domácí. Po rohovém kopu ze strany míč otřel o tyč Luis Milla. Zraněný střelec Borja Mayoral Getafe očividně chyběl. Jeho náhradník Carles Aleňa nedokázal na nebezpečnou přihrávku Diega Rica vůbec navázat. Celkově musel být zápas zklamáním pro obě strany. Jediným pozitivem pro hosty může být fakt, že sérii neporazitelnosti s Getafe natáhli na pěkných sedm zápasů.

Autor: Livesport.cz / Max Davis

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele