2. kolo
25.08.2024 19:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Manuel Pellegrini (© AFP)

Betis dominanci na hřišti Alavésu nezužitkoval a odvezl si jen bod

Ve druhém kole LaLigy mezi Alavésem a Betisem se zrodila remíza 0:0, což prodloužilo čekání obou zúčastněných celků na jejich první vítězství v novém ročníku. Blíže zisku tří bodů byli prakticky po celou dobu utkání hosté, svou místy až drtivou převahu ovšem nedokázali přetavit v rozhodující gól.

Verdiblancos po kvalifikačním utkání Evropské ligy, v němž ve čtvrtek porazili v Košicích ukrajinský Kryvbas KR, působili mírně unaveným dojmem. Naopak to byli domácí, kteří začali aktivněji a krátce po čtvrthodině hry se málem dostali do vedení. Centr Tomáse Conechnyho sice dopravil do sítě Carlos Vicente, kvůli ofsajdu byl ale gól odvolán.

Tento moment se ukázal jako budíček pro svěřence Manuela Pellegriniho, kteří začali dominovat v držení míče, ale marně se tuto převahu snažili přetavit v brankové příležitosti.

Po návratu ze šaten obě strany pokračovaly tam, kde skončily, Betis sice stále hrál více s balonem na kopačkách, těžko se však prosazoval do vážných šancí. Trvalo to až do 75. minuty, než zelenobílí zaznamenali svou první střelu na branku. Nabil Fekir se sice prohnal až k brance, tam ovšem jeho pokus zneškodnil dobře postavený Antonio Sivera.

Nemohoucnost v zakončení trvala také po několikanásobných střídáních od obou trenérů. Po výborné přihrávce se v další velké příležitosti ocitl Fekir, jenže hostující kapitán tentokrát vůbec netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Betis se v závěru dostal po vyloučení Aleksandara Sedlara dokonce do početní výhody, tu ale nedokázal zužitkovat.

Autor: Livesport.cz / Sunil Midda

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele