7. kolo
26.09.2024 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Diego Simeone (© AFP)

Álvarezův gól v 90. minutě zařídil Atlétiku výhru ve Vigu

Série Celty Vigo bez vítězství proti Atlétiku Madrid se protáhla na 12 zápasů. V 90. minutě duelu sedmého kola La ligy totiž o výhře klubu z hlavního města rozhodl střídající argentinský útočník Julián Álvarez a Atlético se díky tomu udrželo na třetím místě tabulky za dvojicí Barcelona a Real Madrid.

Celta si v prvním poločase vypracovala několik šancí, švédský mladík Williot Swedberg však v dobré pozici branku přestřelil, stejně jako po půlhodině hry kapitán Celty Iago Aspas. Ještě větší šanci měl křídelník Viga těsně před přestávkou, brankář Jan Oblak ale vytáhl skvělý zákrok levou nohou a do kabin se šlo bez branek.

Oblak byl nucen předvést své umění i v úvodu druhé půle po hlavičce Borji Iglesiase z malého vápna. Až teprve deset minut před koncem bylo blízko gólu i Atlético, střelu Rodriga Riquelmeho však vyrazil brankář Celty Vicente Guaita. V 90. minutě se už tým z Madridu radoval. Álvarez si naběhl na přihrávku Antoina Griezmanna a rozradostnil fanoušky hostujícího týmu.

Atlético tak udrželo neporazitelnost v tomto ročníku LaLigy a se třemi inkasovanými góly ze sedmi zápasů je navíc suverénně nejlépe bránícím týmem soutěže. V neděli pak doma v madridském derby přivítají Real, Vigo se doma utká s Gironou.

Autor: Livesport.cz / Luke Bridle

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele