4. kolo
31.08.2024 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Ángel Correa (© AFP)

San Mamés rozesmutnil v nastaveném čase střídající Correa

Gól Ángela Correy v nastaveném čase rozhodl o tom, že Atlético Madrid porazilo na Estadio de San Mamés Athletic 1:0. Svěřenci Diega Simeoneho tak v posledních devíti ligových zápasech uhájili už sedmkrát čisté konto.

Domácí v prvním poločase dominovali v držení míče, ale nedokázali si vytvořit žádnou příležitost. V úvodní pětačtyřicetiminutovce ani jedno mužstvo nevystřelilo na branku, nejblíže k tomu měl ve 40. minutě Conor Gallagher, jehož pokus z 20 metrů mířil těsně vedle tyče Julena Agirrezabaly.

Ve druhém poločase stačilo 30 sekund a už byl míč v síti nového brankáře Atleti Juana Mussa. Gól Nica Williamse však nebyl uznán, protože se nacházel v ofsajdu. Po hodině hry Athletic Club zachraňoval jeho bratr Iňaki, když zablokoval pokus Samuela Lina. Nico Williams poté ještě reklamoval penaltový faul po zákroku Mandavy, ale nebyl vyslyšen.

První oficiální střelu na branku si v 67. minutě zapsali svěřenci Ernesta Valverdeho poté, co se dostal k míči Oihan Sancet, který vypálil z 25 metrů, ale Musso jeho povedený pokus zneškodnil. V závěru utkání se Unai Gómez prokličkoval obranou hostů, ale nikdo nedokázal jeho střelu doklepnout do brány. Zdálo se, že to bude vše, ale v 93. minutě Alexander Sörloth zachytil přihrávku Iňiga Lekueho na půlící čáře a vyslal do úniku Ángela Correu, který běžel sám na Agirrezabalu. Toho obešel, poslal míč do prázdné branky a fanoušky Atlétika do extáze.

Autor: Livesport.cz / Anthony Tomas

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele