Další články

Ancelottiho domluva a frustrovaní spoluhráči. Na Viníciusovo chování padá kritika i z vlastních řad

Hráči Realu Madrid po těsné výhře nad Alavésem nešetřili kritikou, nelíbili se jim především čtyři žluté karty za nesportovní chování. Na druhé straně bylo rozhořčení ještě větší, Endrick (18) se vyhnul červené kartě za kopnutí soupeře a Vinícius Júnior (24) unikl druhé žluté za protesty. Carlo Ancelotti (65) i spoluhráči se horké hlavy brazilského talentu obávají, kouč si ho dokonce pozval na kobereček, avšak bez výsledku.

LaLiga - preview 8. kola: Barcelona v Pamploně

Už v neděli se odehraje vysoce očekávané madridské derby, ani sobotní program ovšem není vůbec nudný. Barcelona by ráda dostala Real Madrid pod tlak, to se jí může povést výhrou v Pamploně. Odpíchnout od sestupových pozic se ve vzájemném zápase chtějí ambiciózní výběry Realu Sociedad i Valencie. Naopak Rayo i Alavés jsou se svým postavením spokojeni a povrdit ho mohou v utkáních s hůře umístěnými celky.

Szczęsného čeká v Barceloně zdravotní prohlídka. Potřebujeme zkušenosti, hlásí Flick

Krátkého trvání zřejmě bude mít důchodový odpočinek Wojciecha Szczęsného. Polský brankář dosud poslední soutěžní zápas odchytal před třemi měsíci na evropském šampionátu, už příští týden by se přitom mohl objevit znovu v bráně, pokud do zdárného konce dotáhne jednání o krátkodobé smlouvě s Barcelonou.

LaLiga - souhrn 7. kola: Vedoucí trio nadále bez prohry

Barcelona porazila také Getafe, vyhrála i sedmý zápas a drží si čtyřbodový náskok na Real Madrid. Na čele se seřadily tři týmy, které ještě neokusily hořkost porážky, k vedoucímu duu se připojilo Atlético.

LaLiga - preview 7. kola: Zůstane Atlético bez prohry?

Atlético ještě nenašlo přemožitele a svou bilanci se chystá potvrdit i ve Vigu proti tamní Celtě. Villarreal si hodlá napravit reputaci po debaklu od Barcelony, hrát se bude i na Las Palmas.

Real Madrid přišel o Mbappého, útočník si nezahraje tři týdny

Kylian Mbappé vstřelil včera sedmý a na nějakou dobu poslední soutěžní gól za Real Madrid. Francouzský útočník nedohrál utkání proti Deportivu Alavés, v závěru si poranil stehenní sval.

Byla to jasná červená karta, zlobil se trenér Alavésu po nesportovním zákroku Endricka

Velkou slabinou španělské ligy jsou dlouhodobě rozhodčí a pozitivním způsobem se do historie LaLigy včera nezapsal ani Alejandro Muñiz. Ten nepodal ideální výkon v utkání Realu Madrid s Deportivem Alavés (3:2), největší chybu udělal deset minut před koncem po nesportovním zákroku útočníka Endricka.

Xavi odvedl velmi dobrou práci, věřím, že bude šťastný i jinde, říkal Saviola

Javier Saviola kdysi naháněl soupeřům Barcelony hrůzu a s katalánským klubem je spojován i poté, co pověsil kopačky na hřebík. V minulé sezoně pracoval jako trenér v akademii La Masia a je známo, že má přátelský vztah s dnes již bývalým trenérem A-týmu Xavi Hernándezem, kterého by v budoucnu rád viděl zpět na lavičce klubu svého srdce.

Návrat z důchodu po čtyřech týdnech? Szczęsny je v kontaktu s Barcelonou

Barcelona shání nového brankáře a volba by mohla padnout na hodně zajímavé jméno. V kontaktu s katalánským klubem je Wojciech Szczęsny, polský gólman přitom ve druhé polovině srpna pověsil rukavice na hřebík.

Ancelottiho čeká ligové jubileum. Rád bych v Realu strávil ještě mnoho let, prohlásil

Italského trenéra Carla Ancelottiho (65) čeká v úterý večer jubilejní 300. zápas na lavičce Realu Madrid. Na pondělní tiskové konferenci dal jasně najevo, že španělský klub opouštět nehodlá. "V tuto chvíli nevidím, že bych měl nějaké konkrétní datum konce, rád bych tu zůstal ještě mnoho let," prohlásil.

Zná španělský tisk vítěze Zlatého míče? Marca naznačuje, že ho získá Vinícius Júnior

Titulní strana úterního vydaní španělského deníku Marca jasně naznačila, že letošní Zlatý míč, který se bude udělovat 28. října v Paříži, získá Vinícius Júnior (24) z Realu Madrid.

LaLiga - souhrn 6. kola: Barcelona znovu odskočila Realu

Real Madrid zvládl otočit duel s Espanyolem a zařadil se o bod za Barcelonu, která však odpověděla výhrou nad Villarrealem. Ladislav Krejčí hrál v dresu Girony poprvé v rámci španělské nejvyšší soutěže v základní sestavě, prohře svého týmu na hřišti poslední Valencie ale nezabránil. Atlético Madrid nepotvrdilo roli favorita na půdě Raya a jen remizovalo.

Náhrada za Ter Stegena? K dispozici je české trio a Navas, hlásí se i Bravo

Barcelonu trápí zranění, na marodce katalánského klubu se nachází řada hráčů a včera se k nim přidal Marc-André ter Stegen. Německý brankář si vážně poranil koleno a přijde o zbytek sezony, jeho zaměstnavatel se může porozhlédnout na trhu a bude mít několik možností, gólmanů je mezi volnými hráči hned několik.

Ter Stegen si vážně poranil koleno, Barceloně v sezoně už nepomůže

Barceloně bude nejspíš delší dobu chybět brankářská jednička Marc-André ter Stegen. Německý gólman si podle předsedy katalánského celku Joana Laporty přetrhl vazy v pravém kolenu. Informovala o tom agentura AP.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele