8. kolo
03.10.2021 18:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Arnaut Danjuma (© AFP)

Villarreal díky dvěma gólům Arnauta Danjumy porazil Real Betis

Celé dnešní utkání mezi Villarrealem a Realem Betis se vlastně proměnilo ve one man show Arnauta Danjumy. Posila z Bournemouthu dnes ukázal naplno svůj potenciál, protože Real Betis sestřelila dvěma góly.

Už ve čtvrté minutě se domácí Villarreal hodně rozčiloval, že sudí Sánchez nepískal penaltu za ruku ve vápně, ale i dle VARu byla ruka u těla a tedy nebyl důvod pískat penaltu. Villarreal se proto k brance musel propracovat jinak. Třeba díky šanci Yeremiho Piny, který po patnácti minutách využil zaváhání hostující obrany a pálil z úhlu. Jenže mířil jen do brankáře Silvy.

Arnaut Danjuma se k první šanci dostal po sedmadvaceti minutách a hned z toho mohla být úvodní branka. Jenže jeho zakončení špičkou nad padajícím Silvou vytáhl na poslední chvíli obránce Edgar González z brankové čáry!

Danjuma si tak na první gól v utkání musel počkat až do chvíle, kdy se lámaly poločasy. V nastaveném čase totiž dostal od Coquelina krásný pas do běhu, sprintoval s míčem až do vápna a v něm si navedl míč na střed. Pak ranou do protipohybu brankáře Silvy na oko jednoduše skóroval.

Real Betis na druhé straně moc šancí neměl a směrem dopředu můžeme v jeho podání mluvit o zklamání. Nabil Fékir se sice propracoval ke střele, jenže až po hodině hry a ještě mířil absolutně mimo.

Definitivní rozuzlení utkání přišlo v 69. minutě. Gómez načasoval brilantně svou nahrávku za obranu na rozeběhnutého Danjumu, ten si míč převzal v plné rychlosti a obešel brankáře Silvu. Stejný hráč mohl dát hattrick, jenže v nastavení nedoklouzal k míči dostatečně včas.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele