22. kolo
23.01.2022 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Reale Seguros Stadium, Anoeta (© AFP)

V zápase Realu Sociedad proti Getafe gól nepadl

Marně čekali na branku diváci v Baskicku. Na Anoetě hrál domácí "La Real" s Getafe a gól za devadesát minut nepadl. Místy až drtivou územní převahu vyjádřil Real Sociedad jen třemi střelami na branku, ze kterých se ale vítězný gól nepodařilo vstřelit.

Konečný výsledek je pro Getafe ziskem a určitě potvrzením zlepšené formy, i když Real Sociedad měl herní převahu a pokud by vyhrál, nejspíš by se tak stalo zaslouženě.

Getafe přečkalo první velkou gólovku ve 26. minutě, když Januzaj v dobré pozici rozvlnil jen boční síť. Na druhé straně zase protáhl Remira přízemní střelou ke vzdálenější tyči Óscar Rodríguez. Zahanbit se nenechal ani brankář Soria, který pro změnu vytěsnil skákavý pokus Oyarzabala a chvíli na to vyrazil i střelu Guevary. První poločas nabídl zajímavé příležitosti, ale skóre se neměnilo.

A to ani po změně stran. Soria fantastickým zákrokem vytěsnil na břevno střelu Le Normanda a Oliverovu hlavičku zase z malého vápna zneškodnil Remiro. Šance se tak střídaly na obou stranách a bezvýsledně.

Real Sociedad se nehodlal s remízou spokojit a ještě v nastaveném čase sahal po rozhodnutí. Ve druhé minutě nastavení už Isak překonal brankáře, ale toho na čáře zastoupil Olivera. Za další dvě minuty stáli u Getafe všichni svatí, když Isak svojí tvrdou ranou rozezvonil břevno.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele