17. kolo
10.12.2021 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Předehrávka Mallorcy s Celtou Vigo branku nepřinesla

Úvodní zápas 17. kola španělské nejvyšší soutěže mezi Mallorcou a Celtou Vigo skončil výsledkem 0:0, přestože k vidění byla celá řada brankových příležitostí.

Začátek utkání byl hodně pomalý a než se začalo pořádně hrát, byla dobrá čtvrthodina fuč. Na vině bylo několikeré přerušení, které zkrátka nedovolovalo rozvinout tempo. Vše ještě podtrhlo nepříjemné zranění Santiho Miny, který byl odnesen na nosítkách a samozřejmě vzápětí vystřídán. Celta Vigo poprvé zahrozila až před koncem prvního poločasu a Galhardův střílený pokus vyrazil Reina. Vzhledem k přerušení se nakonec nastavovalo dlouhých osm minut.

Mallorca si na svojí šanci musela počkat do druhého poločasu. Po rohovém kopu se před vápnem zjevil Maffeo a branku přestřelil. Přesnost pak scházela i Méndezově nepříjemné ráně.

S přibývajícím koncem zápasu se množil i počet gólových příležitostí. Rodríguezovy nůžky skončily v náruči Ditura a na druhé straně Reina fantasticky zasáhl při šanci Galharda. Celta Vigo chtěla vyhrát víc, ale v nastavení nevyužila další dvě gólovky a těch musela po závěrečném hvizdu jenom litovat. Nejprve Galánův pokus skončil vedle branky, poté Nolito střílel jen do Reiny a v úplně poslední brankové příležitosti zasáhl výborný Reina při střele Méndeze. Mallorca udržela čistý štít, ale protože se také neprosadila, skončil duel 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
REPLIKATOR

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele