21. kolo
31.01.2021 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

V Granadě branka nepadla, Celta odjíždí s bodem

Granada doma nedokázala využít hodně proměnlivé formy soupeře a Celta si do Viga odváží jeden bod. Kdo trpěl nejvíc, byl divák. I šancí bylo totiž málo a rozhodně se nejednalo o atraktivní utkání.

Když se Granada utkala s Celtou naposledy, dal jí tým z Viga tři branky, takže domácí přirozeně chtěli odvetu. Moc aktivní duel se dnes ale nekonal. První šanci jsme mohli registrovat až v 18. minutě, kdy se do šance procpal Renato Tapia. Pořádnou dělovkou k tyči vyzkoušel štěstí a narazil jen na efektivní zákrok brankáře Ruie Silvy.

Granada kontrovala první šancí po půlhodině hry a taky stála za to. Skvělou práci odvedl Machis, který se s míčem rychle otočil a od postranní čáry na hraně poloviny hřiště sprintoval až k vápnu, kde předal míč Fedemu Vicovi. Ten si míč posunul na silnější nohu a zakončil levačkou. Jeho rána nakonec prosvištěla jen kousek od tyče.

Krátce po změně stran zakončil Nolito rychlou kombinaci ve vápně razantní střelou mimo. Asi tomu nebudete věřit, ale to byla taky poslední slibná šance. Jinak se oba týmy utápěly v absenci nápadů a přílišné nepřesnosti.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co ta bukvice ví???? 2,67-3,25-2,62 .

Reagovat
smazaný uživatel

2,73-3,16-2,61 .

Reagovat
Elmas

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele