5. kolo
28.09.2008 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

UD Almería - Recreativo Huelva 1:0

Domácí Almeria zvítězila díky brance Alvara Negreda nad Recreativem Huelva hubeným výsledkem 1:0.

Domácí byli od začátku zápasu aktivnějším mužstvem. Už v páté minutě měl šanci argentinský talent Pablo Piatti, jeho střela z hranice šestnáctky však mířila těsně vedle pravé tyče.

Hostující hráči Huelvy si často pomáhali drobnými fauly, a tak měli domácí možnost zahrávat několikrát standardní situace z velmi dobrých pozic. Často však byly centry velmi nepřesné. První šanci mělo Recreativo až ve třiadvacáté minutě, kdy se branku Almerie snažil ohrozit Javi Fuego, i jeho střela však postrádala přesnost.

Hodně aktivní byl zejména domácí útočník Negredo, který se snažil zapojovat do kombinací a občas se mu povedlo i dobře se uvolnit jako třeba ve 30. minutě, kdy mu nahrával Corona. Tento pokus byl však stejně jako ty předchozí neúspěšný.

V závěru první půle si ještě domácí vytvořili slibný tlak, ale Huelva se ubránila, a tak šli oba soupeři do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Do druhého poločasu vstoupili lépe naopak hosté, kteří byli jako pokropení živou vodou a na hřišti doslova létali. Velmi dobrou šanci měl ve třetí minutě druhého poločasu opět Javi Fuego, ale ani tentokrát mu štěstí nepřálo a jeho střela letěla těsně vedle brankové konstrukce.

Mezi šedesátou a osmdesátou minutou se nic zajímavého neudálo, obě mužstva se spíše snažila získat kontrolu nad zápasem a dostat svého soupeře pod tlak, chybné kombinace a veliké procento ztracených míčů však zařídily opak.

Přeci jen se však diváci dočkali branky. V 95. minutě dostal skvělou přihrávku Alvaro Negredo, nerozpakoval se a svou střelu umístil přesně k tyči branky Huelvy. Domácí se tak mohli radovat z velmi důležitého vítězství.

Autor: Michael Künzel / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

almeria vyhraje 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele