10. kolo
09.11.2008 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - Recreativo Huelva 1:0

Sevilla přetrhla šňůru porážek, ale herním projevem zase nepřesvědčila. Tři body z andaluského derby by však mohly svěřence Manuela Jiméneze nakopnout k lepším výkonům, naopak Huelva začíná být ve skutečných problémech.

Recre vyhrálo hned v úvodním kole na půdě Betisu, jenže od té doby už se tří bodů nedočkalo a stále zůstává na sestupových pozicích.

Sevilla takřka neustále držela míč, jenže většinou na místech nepříliš nebezpečných pro soupeře. V prvním poločase tak byla k vidění spousta průměrnosti s hosty bez pomyšlení na útok a domácímí pořádného útoku neschopnými. Absence jakékoli myšlenky je pro tým usilující o přední příčky tabulky skutečným problémem.

V druhém poločase nasadil Jiméneze Capela, který se vrací po zranění. A po deseti minutách druhého poločasu přišla první gólová šance zápasu, po Riesgově zaváhání nastřelil Jesús Navas tyč. Sevilla rozhodně předváděla v úvodu druhé půlě lepší hru než v prvním poločase. V 63. minutě pak přišla odměna za aktivitu – Jesús Navas našel Kanoutého a Sevilla vedla.

Definitivní rozhodnutí mohlo přijít v 77. minutě, jenže penaltu po faulu na Diega Capela zahodil Kanouté, kterého vychytal Riesgo. Huelva se následně konečně pustila do útočení a několikrát byla blízko vyrovnání, jenže Sevilla, i přes neschopnost kontrolovat situaci, vedení nakonec udržela.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele