19. kolo
18.01.2009 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Recreativo Huelva - Sporting Gijón 2:0

Recreativo Huelva se vzdálilo sestupovým vodám po vítězství nad špatně hrajícím Sportingem Gijón.

První tři minuty utkání byly ve znamení dvou šancí Huelvy, v šesté minutě se domácí dostali do vedení. Obránce Sportingu Jorge Garcia si srazil přihrávku fotbalisty Huelvy Sisiho do vlastní sítě.

Huelva v aktivitě nepolevila a nadále zaměstnávala hostující obranu, Sporting Gijón měl štěstí, že první poločas neskončil větším rozdílem, ještě v závěru prvního poločasu Recreativo zahrozilo po Sisiho a Tornavaca.

Trenér Sportingu Manuel Preciado měl o poločasové přestávce co vytýkat svým svěřencům, ale ani vstup do druhého dějství nebyl ze strany Gijónu uspokojivý. V 48. minutě hlavičkoval záložník Javi Fuego po rohovém kopu těsně nad branku. Stejnému hráči pak byla zblokována střela z nadějné pozice, ale Andalusany to vzhledem k následujícím událostem mrzet nemuselo.

V 55. minutě byl obránce Iago Bouzon architektem druhé branky Huelvy, když dlouhým pasem našel Colungu, který se z šesti metrů nemýlil. Ani nepříznivý stav 0:2 nevyprovokoval Gijón k většímu úsilí, nováček se zmohl pouze na střelu Barraly z 25 metrů.

V závěru utkání Sporting přidal na obrátkách, ale pořád to bylo málo. Byl to špatný den pro tým, který se pohybuje v první polovině tabulky, Recreativo Huelva slaví zasloužené tři body.

Autor: David Kubáň / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele