3. kolo
20.09.2008 20:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Recreativo Huelva 4:0

Atlético potvrdilo dobrou formu a rozmetlo Recreativo Huelva výsledkem 4:0. Vítězný gól dal už v sedmé minutě Sergio Aguero, závěrečné minuty ovšem patřily Sinama Pongollemu, který proti svému bývalému týmu vstřelil dvě branky.

Pokud měli Los Colchoneros před utkáním strach, že by se na jejich výkonech mohla negativně projevit únava z Ligy mistrů, velmi rychle to všechny přešlo. Konkrétně v osmé minutě, kdy se již tradičně prosadil Kun Aguero a Atlético bylo na koni.

Recreativo přijelo se sympatickým cílem hrát aktivní fotbal a ne jen zbaběle betonovat, ale tvrdě na to doplatilo. Maniche, Aguero či skvělý Simao roztáčeli kolotoč a Los Rojiblancos zkrátka byli o třídu lepší.

První gól přišel ze standardní situace a padl tak i gól druhý, který měl opět stejného střelce. Problémem však byl údajný faul, který rozhodčího přinutil, aby branku neuznal. To, co se mělo stát, se však stalo a tento neuznaný gól to pouze oddálil do druhé půle.

V ní se už po osmi minutách prosadil ve výtečné formě hrající Maniche, když se prosadil po rohovém kopu. V tu chvíli už bylo jasno, u koho skončí tři body. Otázkou zůstávalo pouze konečné skóre. Upravení výsledku si vzal na starosti po celý zápas aktivní Sinama Pongolle, který proti svým bývalým spoluhráčům působil skutečně motivovaný.

Bývalý útočník Liverpoolu perfektně využil zranění Diega Forlána a je v současnosti nejlepším střelcem ligy. Javier Aguirre si může mnout ruce, k dispozici totiž má trojici útočníků světové kvality. První gól Sinama dal po skvělé akci Miguela, ten druhý přidal již v závěrečných momentech, kdy sice už o nic nešlo, ale diváky další kousek jistě potěšil.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

atletico vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 3:0, jasna zalezitost, ATLETICO MADRD

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne atleticooo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Pongolle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele