6. kolo
30.09.2007 21:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Recreativo Huelva - Valencia CF 0:1

Valencia vyhrála popáté v řadě a v tabulce se vrátila zpět na třetí příčku. Velmi emotivní duel rozhodla jediná branka Davida Villy, rozhodčí Teixeira Vitienes udělil v zápase dvanáct žlutých karet a dvě červené, z toho jednu trenérovi Huelvy, Viktoru Muňezovi.

Valencii vyšel na výbornou start do utkání, už v šesté minutě poslal hostující mužstvo do vedení David Villa, který měl snadnou práci s překonáním brankáře Sorrentina po skvělém průniku a následné přihrávce Carlose Marcheny. Šanci na srovnání skóre měl ve třinácté minutě hlavičkující Edu Moya, branku však krajní obránce Huelvy netrefil. Po dvaceti minutách chyboval gólman Sorrentino, jenž nedůrazně vyrazil míč před Villou a Angulo se dostal do velké šance, zkušený útočník ale poslal míč vysoko nad branku. Podobná situace se odehrála ve 36. minutě, kdy Sorretino špatně vykopl míč, ovšem ani Silva se nedokázal trefit mezi tři tyče. Krátce před koncem prvního poločasu dostal červenou kartu trenér domácího celku Viktor Muňez, který se pustil do rozepře s rozhodčím a byl vykázan na tribunu.

Druhé dějství začalo střelou Angula mimo branku. V 72. minutě sice vstřelil Silva gól, ovšem kvůli ofsajdu byly všechny oslavy branky zbytečné. Šest minut před koncem musel předčasně opustit hřiště Carlos Martins, který za protesty uviděl od rozhodčího červenou kartu. Tři minuty před koncem nebyl střídajícímu Morientesovi uznán regulérní gól, když rozhodčí bývalému hráči Liverpoolu mylně odmávali a odpískali ofsajd.

Valencii to však vadit nemuselo, díky třem bodům se udržela na dostřel vedoucímu Realu Madrid. Huelva je desátá.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

valencie je nejlepší tým a teď porazí i Chelsea

Reagovat
HOST*vicente

souhlasim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele