Chamakh považuje za největší hrozbu Marseille

Mimořádně dramatický zřejmě bude závěr letošní sezony Ligue 1. Do konce francouzské nejvyšší soutěže chybí deset kol a mezi prvním a šestým týmem tabulky je pouze tříbodový rozdíl. Titul obhajuje Bordeaux a jeho útočník Marouane Chamakh má největší respekt z Marseille...

Chamakh jedná i s Arsenalem. Nic ale zatím nepodepsal

Marouane Chamakh popřel informace anglických médií, podle kterých se dohodl na angažmá z Arsenalem. Útočník Bordeaux ale potvrdil, že je s několika kluby Premier League v kontaktu. Chamakhovi končí po sezóně smlouva a Bordeaux s největší pravděpodobností opustí.

Chamakh vyloučil lednový odchod z Bordeaux

Marouane Chamakh pro nejbližší týdny snad definitivně utnul spekulace ohledně své budoucnosti. Marocký útočník je hráčem Bordeaux a má smlouvu jenom do konce letošní sezony. Tento kontrakt hodlá dodržet a pomoci tak klubu na cestě za obhajobou titulu a slávou v Lize mistrů...

Wenger hledá náhradu za van Persieho, Bordeaux ale Chamakha nepustí

Arsenal bude v zimě hledat náhradu za dlouhodobě zraněného Nizozemce Robina van Persieho a opět se začalo mluvit o Marouane Chamakhovi z Bordeaux. To však prezident francouzského lídra Jean Louis Triaud popřel.

Triaud vyloučil lednový odchod Chamakha z Bordeaux

Marouane Chamakh podle všeho dohraje letošní sezonu v dresu francouzského mistra z Bordeaux. O marockého útočníka byl velký zájem v létě a o odchodu se mluví a bude mluvit i nadále, prezident Bordeaux Jean-Louis Triaud ovšem vyloučil, že by hráče uvolnil v zimě...

Pokud do pondělí nepřestoupím, zůstanu, rozhodl Chamakh

Marouane Chamakh se smířil s tím, že i další sezonu odehraje v dresu Bordeaux a dnes stanovil den, kdy ukončí veškeré přestupové spekulace a oznámí setrvání v kádru obhájce titulu. Definitivní slovo padne v pondělí.

Arsenal Chamakha zatím nezískal, hráč je znechucen

Před pár dny odmítl trenér Bordeaux Laurent Blanc prodat Marouaneho Chamakha do Sunderlandu, nyní Les Girondins zavrhli pro změnu nabídku londýnského Arsenalu. Jednání svého klubu nelibě nese sám marocký útočník, který chce za každou cenu odejít a vzkázal, že je znechucen...

Chamakh odejde jen do velkého klubu, varuje Blanc Sunderland

Marouane Chamakh se před pár dny nechal slyšet, že jednání o přestupu do anglického Sunderlandu jsou v pokročilém stádiu. Stopku transferu ovšem možná vystaví trenér Bordeaux Laurent Blanc, který podle svých slov marockého útočníka prodá jen do velkého klubu...

Chamakh: Jednání se Sunderlandem je v pokročilém stádiu

Střelec Marouane Chamakh pokračuje v jednání s anglickým Sunderlandem. Přestupová jednání jsou podle samotného hráče v pokročilém stádiu. Chamakh sice z kraje tohoto týdne oznámil, že se vzdává přestupu do Arsenalu, stále ale pomýšlí na anglický fotbal.

Chamakh přemýšlí nad Arsenalem. Bordeaux chce Silvestreho

Z Arsenalu do Manchesteru City nejspíš brzy odejde Emmanuel Adebayor, manažer Gunners Arsene Wenger proto hledá nového útočníka. Jeho favoritem je Marouane Chamakh z týmu francouzského mistra Girondins Bordeaux.

Wenger Adebayora v Arsenalu držet nebude

Manažer Arsenalu Arsene Wenger prohlásil, že nebude chtít za každou cenu v klubu udržet útočníka Emmanuela Adebayora. Wenger si přesto myslí, že tožský kanonýr bude i v příští sezóně oblékat dres kanonýrů.

Chamakh: Když vyhrajeme ligu, odejdu

Marocká hvězda Girondins Bordeaux Marouane Chamakh uvažuje, že by po sedmi letech tento francouzský klub opustil. Podle jeho slov tak učiní, pokud se Bordeaux bude na konci sezony těšit ze zisku titulu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele