Zvrat kolem Kratochvíla, nakonec nebude pokračovat v Jablonci. Lákají ho do zahraničí?

02.07., 20:55
Aktuality
Miloš Kratochvíl (© FK Jablonec)

Záložník Miloš Kratochvíl se během soustředění v Itálii rozloučil s hráči Jablonce a odjel dokončit přestup. Severočeský klub to oznámil na svém webu. Osmadvacetiletý hráč přitom 23. června prodloužil smlouvu na Střelnici. Směr přestupu Jablonečtí neuvedli, mělo by se ale jednat o zahraniční nabídku.

Kratochvíl jablonecký dres oblékal od roku 2018. "Miloš tu byl šest let a odvedl kus práce. Měli jsme domluvu, že v případě nabídky klub nebude bránit v přestupu. Není to v ideální čas, ale na soustředění v Itálii brzy přivítáme i nové tváře," uvedl šéf klubu Miroslav Pelta.

"Je teď pro mě těžké mluvit, před chvílí jsem se loučil s klukama. Mám v sobě hodně emocí a je to tak, že mě to strašně mrzí, kluci a kabina mi budou chybět. Jablonec mě hodně naučil," řekl Kratochvíl.

Na Střelnici přišel před šesti lety z Plzně. V české lize dosud odehrál 161 zápasů a dal 19 gólů. V uplynulém ročníku nejvyšší soutěže byl se sedmi brankami druhým nejlepším střelcem týmu.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
Filip12

legenda

Reagovat
VTID94

Spartak Trnava

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele