Zůstanu v Interu, reaguje Arnautović na spekulace o odchodu

03.06., 11:36
Aktuality
Marko Arnautovic (© AFP)

Lautaro Martínez brzy podepíše nový kontrakt, kádr posílil Medhi Taremi a své si v příští sezoně hodlá za Inter Milán říct i další útočník Marko Arnautović, 35letý Rakušan má smlouvu ještě na jeden rok a ze severu Itálie rozhodně neutíká.

V útoku Nerazzurri bude i přes odchod Alexise Sáncheze velká konkurence a v případě Arnautoviće se začalo spekulovat o možné změně dresu. Sám fotbalista o něčem podobném ovšem nic neví.

"Vůbec nevím, o čem to lidé píší, vytvářejí cosi z ničeho," reagoval na spekulace.

"Mně osobně nikdo nic neřekl, stejně jako agentovi. Mám v Interu kontrakt, jsem zde velmi spokojen a také tady zůstanu," slíbil.

Arnautović přišel do Interu loni v srpnu z Boloni původně na hostování, které bylo během sezony změněno v trvalý přestup za osm milionů eur, další dva miliony pak může milánský klub doplatit v závislosti na bonusech. Fotbalista během uplynulé sezony naskočil ke 34 soutěžním zápasům a dal sedm branek, do duelů většinou zasahoval jako střídající hráč, i tak má podíl na zisku mistrovského Scudetta.

Zatímco na klubové scéně Arnautović novinky neplánuje, k výrazné změně by mohlo dojít na reprezentační úrovni. Za rakouský národní tým odehrál 111 duelů, nastřílel 36 gólů a není vyloučeno, že nadcházející evropský šampionát bude jeho poslední mezinárodní akcí.

"Po mistrovství Evropy si promluvím s rodinou, dalšími blízkými a také trenérem. Uvidím, jestli budu mít rovněž tou dobou chuť. Nejedná se o fyzickou záležitost, působení v národním týmu jsem si užil a jsem pyšný na to, co jsme dokázali," prohlásil dále.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
Rudy

Vedeni Interu to doufam vidi jinak. Nejradsi jsem pokud je na tribune.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
hematop

Nálepka Ibrahimovič z Wishe 4ever

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele