Zranění Santa Cruze není vážné, oddechl si Ince

03.08.2008, 09:31
Aktuality
Roque Santa Cruz dal v přátelském utkání proti Doncasteru dvě branky, fanouškům Blackburnu ale připravil i jeden nepříjemný pohled. Paraguayský útočník si poranil achilovku, zranění ovšem není z těch nejvážnějších...

"Roque je v pořádku. Poranil si achilovku. Na minutu mi srdce vyskočilo až do pusy. Mluvil jsem s lékařem a vypadá to na dva až tři dny, na začátek sezony bude určitě připraven. Roqueho devatenáct branek bylo v loňské sezoně velice důležitých," řekl manažer Paul Ince po výhře 4:2.

Santa Cruz přišel do Blackburnu před rokem z Bayernu Mnichov a stal se klíčovou postavou klubu. Není proto divu, že se o něho zajímají ostatní celky. Santa Cruz je v hledáčku Manchesteru United a Manchesteru City, zájem má i londýnský Tottenham.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doufám,že neodejde.To by byl Blackburnv pr.eli!A Roque se dobře chytil v PL a je jeden z nej strikerů.Ale na El-Nina pořád nemá Y.N.W.A.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud odejde tak Blackburn mít velký potíže.

Reagovat
havrys99

tak jako Blackurn mi hodně zklamal rozprodejem Bentleyho a Friedla...tak za Friedla přišel Robinson, ale kdo za Bentlyho...pouze nějakej Villanueva, což se nedá považovat za plnohodnotnou náhradu

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem fanousek Blackburnu uz spoustu let,to co se deje letos nema obdoby,totalni obmena tymu.Pilire jako Friedl,Bentley.To byl Blackburn poslednich let.Pricemz nejvetsi strata byla urcite strata trnera.Jestli odejde Roque ,tak urcita za nim do City.Pevne doufam,ze zustane.S Robertsem budou silnej utok,jen nevim,kdo je bude zasobovat tema paradnima centrama ala Benntley

Reagovat
smazaný uživatel

Z Robinsona se s jeho dlouhými výkopy stane vrchní nakopávač.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom aby ze vseho hned neinkasoval

Reagovat
smazaný uživatel

V MU by se mi libil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele