Zranění Alissona je vážnější, Brazilec si nezachytá šest týdnů

Dnes, 10:21
Aktuality
Alisson Becker (© ALEX PANTLING / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP)

Liverpool po reprezentační pauze čeká hodně náročný program a v těžkých zápasech mu bude chybět jeho jednička mezi tyčemi. Delší dobu si na marodce pobude Alisson Becker, důvodem je zranění z utkání proti Crystal Palace.

Brazilský reprezentant si o víkendu poranil stehenní sval a rychle vypadl z nominace národního týmu na nejbližší kvalifikační zápasy o postup na mistrovství světa. Během uplynulých dní absolvoval vyšetření a ta potvrdila zranění stehenního svalu, problém je vážnější a gólman na marodce stráví šest týdnů.

Reds vyhráli šest soutěžních zápasů za sebou a ve druhé polovině října pro ně začne hodně náročný program. Ještě tento měsíc budou měřit síly s Chelsea, RB Lipsko, Arsenalem a Brightonem, posledně jmenovanému soupeři se následně začátkem listopadu postaví i v Ligovém poháru. Tím výčet nekončí, v první půlce listopadu budou hostit Leverkusen a Aston Villu.

Na pozici dočasné jedničky se v tuto chvíli posune irský reprezentant Caoimhin Kelleher, jemuž bude záda krýt Vítězslav Jaroš. Český brankář se v sobotu odpoledne dočkal debutu v anglické Premier League v utkání, do něhož Kelleher vinou nemoci zasáhnout nemohl.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
Kryptos_

Že by Jaroš dostal ještě pár minut?

Reagovat
Zdechlina

Jaroš by mohl v rámci stmelení pozvat Kellehera na nějakou atrakci. Třeba na tříkolky na tom umí jezdit i malé dítě, riziko nulové

Reagovat
Lojd

Reagovat
ratusek

Reagovat
Seydou Doumbia

Kelleher by zase mohl vzít Jaroše zahrát irský fotbal, tam je taky nulové riziko zranění. Přece jen Jaroš by určitě nechtěl chytat proti Chelsea, Arsenalu, Brightonu, AV, moc těžký los

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
I am Mancunian

My take šťastie nemôžme mat

Reagovat
Busby babes

jako ze by se nam zranil nejlepsi nas golman a jeden z hracu, co nas letos aspon trochu drzi... skvely co tu jedes. nezalezi na realite, hlavni je si jet svoje dokola.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele