Zasloužili jsme si víc, řekl Zidane po remíze s Realem Sociedad

02.03.2021, 10:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (123)

Přidat komentář
Greny

Bere reemizu na sebe?

Reagovat
el Principito

určitě

Reagovat
zasranej malíř

"Na druhou stranu jsme vyhráli zápasy, ve kterých jsme si to nezasloužili"

Reagovat
Bucky

Reagovat
madridcan

Nic sa nedeje. Presne ako povedal, tak vyhralo sa v zapasoch, kedy sme si to nezasluzili a v aktualnej situacii remiza s vybornym Sociedadom nie je hanba zial, napriek vsetkym sancam. Je cas na oddych a sustredit sa na este dolezitejsi zapas

Reagovat
Bucky

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborny Sociedad

Reagovat
madridcan

To nie je narazka na vcerajsi zapas, ale sezonu. Ale ved co ty z osmeho miesta o tom mozes vediet

Reagovat
PH8

Pro fanoušky PL prostě dostali "doma" 0:4 od United no. Tak se těžko můžeš divit, že moc nerozumíme, jak to, že proti nim doma nejste jasný favorit, i kdybyste dali půlku B týmu.

Reagovat
Bucky

Tak není zas tak těžké podívat se na tabulku španělské ligy, na aktuální formu Sociedadu, která je až na domácí zápas proti United hodně solidní. Nebýt prosincového výpadku, tak jsou na pozicích pro LM. Real je přehrával (a to i přes absence hráčů jako je Ramos, Benzema, Carvajal nebo Hazard). Ale zatímco Real nedokáže nic zakončit, tak United proměnilo všechno. Největší rozdíl je ale v taktice - zatímco proti United hrál Sociedad s obranou linií naprosto nepochopitelně až někde okolo půlky hřiště, tak proti Realu se tvrdě betonovalo. United se nedostal k ničemu jinému než k brejkům. Jakmile byla obrana zformovaná, nevytvořili si United nic. Real celý zápas útočil do plných. Takže už jen kvůli tomu je to srovnání s jedním zápasem proti United dost mimo.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
PH8

Ano, ale to víš ty, který sleduje La Ligu. Já mam ještě jakž takž nějak přehled, ale pro lidi co sledují jen EL, LM a PL tak je to divné.

Nicméně já si třeba pamatuju, že Socky vedli ligu někdy kolem 10. kola a teď jsou 5. a ztrácí 16-19 bodů. Společně s tím zápasem proti United jsem si taky myslel, že jsou z formy nebo to na začátku bylo třeba jen štěstí.

Reagovat
Bucky

Proto říkám, že podívat se aspoň na tabulku a poslední zápasy není tak těžké. A pokud se chce Sonny někomu vysmívat za to, že napíše "výborný Sociedad", tak předpokládám, že nějaký přehled o Španělsku má.

Reagovat
Phillipinho

Tak ono se staci podivat na ten tym a je asi hned jasny, ze to neni stesti, ale ze patri k prednim klubum ve Spanelsku.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Cirkus liga je v peknych srackach ked taketo nejake Sociedady co by hrali v PL o zachranu (a nezachranili by sa) su povazovani za vybornych

Reagovat
smazaný uživatel

Kvoli jednemu nepodarenemu zapasu s United by Socky hrali v Premier League o zachranu ?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
vladino10

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

s touto logikou by potom Slavia hrala v Premier League o titul...

Reagovat
PH8

Taky že jo

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak jo.

Reagovat
Spalovač šancí

Nejen v PL

Reagovat
PH8

Ty můžeš přijít do jakékoli sekce eurofotbalu a všude si pro smích

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
king23

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Front hell

Reagovat
Gazdo

Reagovat
tunkic

Reagovat
teenz

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bucky

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to víš že jo ty klaune

Reagovat
Phillipinho

Ovsem tohle je solidni perla

Fakt docela vtipny, ze tym jako je Real Sociedad s kupou zajimavych hracu s kvalitou na to hrat v TOP klubech (Merino, Silva, Oyarzabal, Portu, Isak a dalsi) jsou sirokou verejnosti neznamym klubem a hypuje se napriklad Wolves nebo Leeds, kteri nemaji zdaleka takovou vykonnost a kadr

Reagovat
PH8

Tak prostě PL sleduje (alespoň tady na EF) mnohem více lidí. Třeba já sleduju cca 6-8 týmů v PL, takže třeba Leeds za sezonu uvidím hrát 12x. Když je ta špička omezena na 2-3 týmy, které někoho zajímají, tak i fanoušek Realu Madrid uvidí Socky třeba 3x za sezonu.

Je vidět ten koncepční a finanční rozdíl mezi týmy z La Ligy a z PL. A teda zrovna od vlků by spousta hráčů byla ve Španělsku mezi nejlepšími a třeba Adama Traore by tam byl imho za megahvězdu a držel by si formu lépe než v Anglii.

Reagovat
Israha

To je pravda (i když tvou teorii ti můžu hned rozbít, fandím Realu a Socky jsem letos viděl už 8x ). Ale tak když něco nesleduju, tak se k tomu pak je lepší nevyjadřovat. Borec se tím neřídil a tak je na místě mu to předhodit.

Reagovat
Phillipinho

Adama Traore ma letos 0 golu, ale ve Spanelsku by byl za hvezdu. Tak to jo

Reagovat
PH8

Aha, koukám že jsi takový Sonny La Ligy. Takže dál diskutovat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves by s prehladom cirkus ligu vyhrali. Leeds by skoncil v top 4. Spanielske sranda kluby akonahle nemaju na svojej strane rozhodcov a neprechadza im to vecne valanie sa po zemi tak su slabucke. Ved tu trapnu ligu vedie Patetico Madrid, treti najtragickejsi tim na svete (hned po Sociedade a Seville). Akonahle ti tragedi opustia brany cirkusu, tak vedia len beton a odkopavat lopty a dufat ze rozhodca im nieco piskne alebo superovi znechutia ten futbal na tolko ze si radsej da 3 vlastne aby s tymi klaunami uz nemusel hrat, lebo to co sa hra v spanielsku nema s futbalom nic spolocne

Reagovat
valloire

Reagovat
Front hell

Nejhloupější uživatel EU

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem ze si sa predstavil ale nelez mi do riti pls. Dik

Reagovat
Front hell

Tak takhle se tady prezentujes každým svým komentářem. Všude pro smích. Takzvaně na totenham

Reagovat
Israha

No Mendy vystřelil výhru proti Atalantě, a tady nás připravil o dva body, to byl jednoznačně jeho gól. Je výborný, ale takovýchto zkratů se nedokáže vyvarovat opakovaně. A pak bych se nerozpakoval to částečně svést i na Zidanovu volbu sestavy. Socky mají velké problémy s přímočarou vertikální hrou, což perfektně využil např. Solskjaer v EL, a on nechá dvě přímočará křídla na lávce, a dá tam Isca s Asensiem. To mě napadlo okamžitě při pohledu na sestavu, že se možná nevyhraje.

Reagovat
Anacron

"To mě napadlo okamžitě při pohledu na sestavu, že se možná nevyhraje."

To se mi stává každý náš zápas.

Reagovat
Israha

Ty seš na ten Real letos kyselej jak sírovka, fakt . Chápu, kam tím míříš, ale i při současném špatném stavu ofenzivy to podle mě včera šlo do základu postavit účelněji.

Reagovat
Tomik111

Tak zrovna Isco byl jediný pozitivum v útoku. Bohužel to, co předvádí Asensio s Marianem je prostě bída. Absolutně nulový nasazení. Mariano když dostane pět minut, tak maká jak šílenej a když je v základu, tak se sotva pohne. Souhlasím, že se mělo hrát na protiútoky a věřil jsem, že Asensio s Marianem toho budou schopní když mají pod sebou ještě Isca, ale bohužel. Vini je v základu marnej. Když nastoupí ze střídačky, tak se mi líbí mnohem více. Snad se brzy rozehraje Fede, který tu hru dokáže trošku rozhýbat.

Reagovat
Israha

Isco tam měl jeden dobrý lay-off pass na Modriće, a toť vše. Taky vůbec nepřesvědčil, jako obvykle. Vincek většinu času marný sice je taky, ale je furt v pohybu, dělá chaos náběhy, vytváří přečíslení. To na Socky vzadu platí. Proto nechápu, že nehrál základ.

Reagovat
Tomik111

Isco tam měl více pěkných momentů. Co zavánělo vyloženě brankou, tak je jen to s Modričem, ale aji rychle vyvážel míč, napadal. Ve srovnání s nejlepší verzí Isca je to samozřejmě nic, ale ve srovnání s verzí Isca z letošní sezony je to pro mě strašný pokrok. Vini dělá chaos, ale často je to chaos i pro spoluhráče , ale místo Asensia tam asi mohl být.

Reagovat
Israha

Mi i to "rychlé vyvážení" přišlo jako pomalé . Strašně předržuje, navíc mu oproti dřívějšku i klesla kvalita driblingu.

Reagovat
Tomik111

Jasný souhlasím, ale nemůžeš říct, že by tam nebyl výrazný pokrok v jeho hře oproti podzimu

Reagovat
Israha

Pokrok asi jo, "výrazný", to už bych úplně netvrdil...

Reagovat
Bucky

Reagovat
Israha

Ale souhlas s Marianem. Ten taky ukazuje, podobně jako Jović, že s nerotovatelností Karima to není jen o nějakých osobních preferencích Zidana.

Reagovat
valloire

Reagovat
Remt

Když to tak čtu tak to vypadá že u vás jsou všichni dobří jen z lavičky ne?:D

Reagovat
Tomik111

Mariano a Vini v mých očích ano.

Reagovat
Foppy

Reagovat
Foppy

Isco mi teda včera přišel docela ztracený. Asensio se mi naopak docela líbil v prvním poločase, ve druhém už byl taky mimo. Mariano je podle mě typický žolík, ten když hraje celý zápas tak je to prakticky vždycky o ničem. A čím dál tím víc si myslím že rodrygo to dotáhne dál než vini.

Reagovat
Foppy

Včera to byla bezesporu jeho branka, ale jinak nemám pocit že by mohl za góly které dostáváme. Naopak mi přijde dozadu docela dost spolehlivý.

Reagovat
Israha

Chyb, vedoucí ke gólům, má minimum, to souhlas. Ale nějaký ten blackout typu nahrávky Orellanovi přímo před bránu (minulé kolo) čas od času udělá. Včera z toho výjimečně byl i gól, vedoucí ke ztrátě, ale ty kiksy jako takové jednou za pár zápasů páchá. Ale jinak ho žeru, s Courtoisem nejlepší posila posledních let.

Reagovat
Foppy

tak to jo. Jako ten centr do vlastní šestnáctky byl strašidelný, ale jinak je Mendy skvělý

Reagovat
Beči

Od Zidana se nic jiného asi čekat ani nedalo. Asensia naprosto nepochopitelně nasazuje do základu neustále, ačkoliv ten hráč na Real vůbec nemá. A o Iscovi na křídle snad netřeba mluvit, ten na ten post vůbec nepatří.

Reagovat
Israha

Já jsem právě "něco jiného" čekal, protože proti silnějším soupeřům Zidane tyhle věci umí a pak z toho jsou výsledky. Proto mě to překvapilo. Paradoxně by mě méně zarazilo něco podobného proti Osasuně nebo Elche.

Reagovat
smazaný uživatel

Předem se omlouvám za spam.

Prosím všechny čtenáře o hlasy pro SK Sokoleč:

https://nymbursky.denik.cz/fotbal-kraj/anketa-kdo-ovladne-b-skupinu-i-a-tridy-dotahnete-svuj-klub-na-vrchol.html

Díky všem.

Reagovat
Bucky

Předem se omlouvám za spam, ale hodil jsem to na Záryby. Nemáš zač.

Reagovat
Mercury

Reagovat
Foppy

Když jde o I.A třídy skupiny B, jsem fanda úspěchu. Proto jsem mrknul kdo vede a tomu jsem to hodil. Ať žije SK Slovan Poděbrady.

Reagovat
Reggie

Jsem sám, kde je ze Zidana zklamanej? Jde mi o to, že na to jakej to byl geniální hráč je to neskutečnej pragmatik a ta jeho centrovaná je fakt něco . Teď nemluvím o tom, že hraje Real na hovno, to víme, ale celkově ten jeho styl hry za celou tu dobu. Čekal jsem od něho teda úplně něco jinýho. Samozřejmě by to bylo možná trochu na úkor výsledků, ale i tak.

Reagovat
Bucky

Svou hráčskou kariérou by se podle mě trenér řídit neměl. Podívej se na Simeoneho - ofenzivní záložník a většinu trenérské kariéry ordinuje svým hráčům fotbal na poblití a je schopný betonovat od první minuty i proti posledním týmům v lize. Ale nebýt toho, nikdy by neměl takové výsledky, jaké v Atleticu má. Pokud je trenér kvalitní, tak s pragmatismem dojde k výsledkům. I ofenzivní trenéři jako Klopp nebo Guardiola jsou pragmatici - nehrají útočný fotbal, protože je hezký, ale protože věří, že je to nejlepší cesta k úspěchu. Jakmile Guardiola viděl, že City hoří v obraně, překopal taktiku tak, aby se hrálo vzadu víc najistotu, střílí se méně gólů, ale City si jdou celkem suverénně pro titul. Klopp taky viděl, že jakmile se mu zranil VVD (a posléze i další), nemůže se spolehnout na fungování obrany v těžkých situacích, tak podřídil celou taktiku tomu, aby obrana byla pevná. Myslím si, že v současném špičkovém fotbale už není moc trenérů, kteří by nebyli pragmatici, jestli ještě vůbec někdo takový je.

Reagovat
smazaný uživatel

Simeone bol ofenzivny zaloznik ? Nie som isty.

Reagovat
Bucky

Pardon, tady jsem se ustřelil. Myslel jsem ofenzivní ve smyslu počtu gólů, které nastřílel, ale samozřejmě ve spojitosti se slovem záložník je jasné, že to vyznívá jako jeho pozice a to je blbě. Zároveň si ale nemyslím, že to byl defenzivní záložník. To hrál možná až při poslední štaci v Atleticu, kdy už měl věk, ale z dnešního pohledu bychom ho podle mě nazvali spíš box-to-box záložníkem.

Reagovat
Tomik111

Já ti nevím, ale nebyl Diego spíše defenzivní záložník?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Bucky

Pardon, tady jsem se ustřelil. Myslel jsem ofenzivní ve smyslu počtu gólů, které nastřílel, ale samozřejmě ve spojitosti se slovem záložník je jasné, že to vyznívá jako jeho pozice a to je blbě. Zároveň si ale nemyslím, že to byl defenzivní záložník. To hrál možná až při poslední štaci v Atleticu, kdy už měl věk, ale z dnešního pohledu bychom ho podle mě nazvali spíš box-to-box záložníkem.

Reagovat
Tomik111

Jo v pohodě. Nekritizuji. Jen mi to k němu nesedělo nebo spíše post ofenzivního záložníka.

Reagovat
Bucky

Jj, taky je to blbost.

Reagovat
Anacron

Jenže ZZ je pragmatik, který se za každou cenu drží toho svého. Tragická soupiska mu sice nedává zrovna extra jiné možnosti, ale stejně by mohl zkusit něco změnit.

Reagovat
Bucky

To bych řekl, že není ani tak pragmatismus, ale konzervatismus. Pragmatismus si vykládám ve fotbale jako čistý focus na výsledek, bez ohledu na formu, fair-play nebo duch fotbalu. Jako čistého pragmatika vidím člověka, který se neohlíží na nic jiného, než výsledek. Je větší šance vyhrát titul, když budeme betonovat? Pojďme betonovat. Je větší šance vyhrát titul, když budeme prasit, simulovat a provokovat? Pojďme do toho. Lpění na jedné taktice mi naopak úplně pragmatické nepřijde.

Reagovat
Anacron

Konzervativní pragmatik

Reagovat
CHONG

Za tragickou soupisku si může sám.

Reagovat
Anacron

Ale jenom z části.

Reagovat
Reggie

Ok, teď se to dá trochu brát, ale v době, kdy měl Ronalda, Modriče a Kroose v top formě hrál centrovanou taky. Asi se na to dívat líp než teď, ale že by to byl oku lahodící styl, tak to rozhodně ne.

Reagovat
Anacron

Tak parádní hra jako třeba Bayern za Juppa to nebylo to je jasný, ale pořád je to nesrovnatelný s tím co předvádíme poslední tři roky. Tenkrát v našich zápasech padalo dost gólů, ty zápasy byly zábavný, napínavý a byla vidět chuť těch hráčů. Teď nevidíme nic z toho.

Reagovat
Reggie

Může být. Jestli skončí Deschamps po EURU nebo MS? což má myslím v plánu, tak tohle bude ideální nástupce. V LM má skvělý výsledky, bude tam mít hotový a skvělý hráče, takže nemusí nic budovat, a motivovat jistě taky umí. To by byla myslím výhra pro všechny.

Reagovat
Hachim Mastour

Za zmienku stojí aj Tuchel

Reagovat
Gazdo

Bielsa

Reagovat
Reggie

Simeone určitě nebyl ofenzivní záložník . Jinak ok, neříkám, že by se tím hráč měl řídit, ale čekal jsem od něj prostě něco jinýho.

Reagovat
ACSeRw!n

Simeone je prave uplne presne stejnej trener, jako byl hrac.. dal sem to necet, ztrata casu, netusis vubec

Reagovat
Bucky

Bože, ty jsi ale trapáček. Viděls Simeoneho jeden rok v Atleticu před koncem kariéry a děláš tu frajera.

Reagovat
ACSeRw!n

co to placas za hovna ??

Reagovat
Bucky

Nebreč prosimtě.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, aby Zidane nebyl překvapenej v létě, až se mu ten tým rozpadne https://objektivus.cz/p/raphael-varane-na-odchodu-z-realu-madrid

Reagovat
CHONG

ZZ už tam v létě snad nebude.

Reagovat
Pharrell

Možná bude.

Reagovat
Pharrell

A koho chceš místo něho? Allegri a nebo dokonce Mourinho??

Reagovat
loki5

No jestli budou slepice hrát to co hrajou bude Mourek po sezóně volný

Reagovat
CHONG

Kohokoliv, kdo nebude systematicky odstřelovat nadějné hráče a odchovance a pod kým se na tu hru bude dát aspoň trochu dívat

Reagovat
zidane78

Povedal to tak ako to povedal tj. chcel to tak povedat,takze s tim suhlasil.Problem je ci to tak aj myslel.

Reagovat
Remt

Ci to tak myslel neviem ale rozhodne to tak povedal

Reagovat
Raul=Real

Takze s tym suhlasil.

Reagovat
Remt

Jo, ale jak to myslel.. to je otazka

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim vas a koho tam ma postavit do utoku? Ked mlade talenty co strcia vyhoretych priemerakov do kapsy exceluju na hostovani. Ja furt nepochopim stavanie takeho Asensia napriek dlhodobej neefektivite goly a asistencie 0. Ten hrac ma tak na rezervu Bayernu.

Absolutna neschopnost manazmentu ze lepsi hraju na hostovani. Mali by si brat priklad v manazmente Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvlastne ze na Instagram, Twitter, Facebook vedieme vo fans nad Barcelonou a tu je akosi malo madridistov.

Reagovat
Raul=Real

Je nas tu kopa....ale sme znechuteni

Reagovat
Pharrell

Reagovat
netopier

Lebo tu sú ľudia, ktorí sa rozumejú do futbalu

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

pac to jsou socky pro decka

Reagovat
kaja900

Tak většina fanoušků Realu komentuje zápasy a tak na bílý balet nebo předtím na Merengues nez zrušili stránku

Reagovat
Raul=Real

Komunita Merengues teraz presla pod kridla halamadrid.sk

Reagovat
madridcan

Ja ti za seba mozem povedat, ze seriem na socialne siete. Dve z toho nemam a tretiu som odpisal definitivne, ked zacali mi chodit dennodenne picoviny od skor znamych ako priatelov Lebo svojho casu si v bode, kedy zbieras pokemonov, ale aktualne som v bode kedy ma nezaujima kto čo žere, meniace sa nazory na pandemiu a politologovia

Presne ako ma nezaujima, ze ako dominujeme ako komunita na socialnych sietach, lebo toto zacina byt meritkom hodnoty.........ale ved, komu to vlastne hovorim

Reagovat
valloire

Reagovat
TheMally11

třeba penaltičku co? to je hňup ten plešoun

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele